|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 11:43 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Yaoi vs Yuri Публикувано на: Пет Апр 01, 2011 4:39 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
DedoKoleda написа: Не знам,сигурно съм изгледал прекалено малко Yuri хентай,но ми е направило впечатление,че там 90% от действието е секс,10% почивка или безсмислени диалози В яоя е 85% шибане, 15% смислени разговори за пишки, чувства и пишки...Йей.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Yaoi vs Yuri Публикувано на: Пет Апр 15, 2011 12:31 am |
|
Chocolate_Cookiee |
|
|
|
DedoKoleda написа: Не знам,сигурно съм изгледал прекалено малко Yuri хентай,но ми е направило впечатление,че там 90% от действието е секс,10% почивка или безсмислени диалози Т'ва е щот' не се туткат..а яой..там са по големи ...............сладури хД Според мен е по - доре' юри, яой..нямам нищо против ама ми е грозно..едно такова...и даа
|
|
|
Заглавие: Re: Yaoi vs Yuri Публикувано на: Съб Апр 23, 2011 11:11 pm |
|
tinarmo |
|
|
Регистриран на: Съб Апр 23, 2011 6:58 pm Мнения: 2 Местоположение: Pleven, Bulgaria
|
kirin написа: :mrgreen: Каква хубава тема, жалко че се включвам толкова късно Такааааааа аз сигурно ще съм единствения човек, който ще го каже, но мен си ме кефят и двата стила по равно със забележка: Харествам яоита със мъжки момчета все пак ако исках да гледам как мъж спи с жена (в случая със някой допълнителен атрибут) нямаше да се обърна към този жанр и още нещо направо като го избият на лиготии направи не мога "ах обичам те...твоят член е единствения на света" идва ми малко в повече. Към юрито сценаристите на юри направо се излагат то хубаво пръстчета езичета ножички и глупости ама якия начин, по който девойките са се забърсали нещо ми липсва няма съспенс и като почнат и те да се лигавят понякога . Няма да речем едната да гони другата и после яко да й покаже колко много изпуска направо да и натвърди ако ме разбирате. Специялно за ориентацията, оня ден неблагоразумно споделих на мъжката част от моя курс че си падам по гейове (щото бедните аганца си нямат идея кво е тва хентай пък яои `ептен) и логичния въпрос беше ти да не си лезбийка Брей, жалко че не си от моя курс. Близо 40% от мъжете в него са аниме фенове!!! Добре, я кажи, какво ти прави най-добро впечатление в яойтата и какво в юритата. Може да ги смесим като идеи и да получим перфектния хентай!!!
_________________ Ако сте желани, питайте къде ще се изчерпате! Ако сте мразени, питайте кога ще се срещнете отново.
Ако сте нещастен, търсете я. Ако сте щастливи, избягвайте я. Ако спите а несънувате значи вече сте я победили.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Yaoi vs Yuri Публикувано на: Нед Юли 03, 2011 1:52 am |
|
kirin |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 19, 2008 5:48 pm Мнения: 87 Местоположение: дълбоката провинция
|
tinarmo написа: Брей, жалко че не си от моя курс. Близо 40% от мъжете в него са аниме фенове!!! Добре, я кажи, какво ти прави най-добро впечатление в яойтата и какво в юритата. Може да ги смесим като идеи и да получим перфектния хентай!!! Късметът винаги ме подминава в тва отношения винаги се случва така, че в класове/групи/курсове, в които, уви, съм all alone... Перфектен хентай няма, да ти кажа. Винаги ще има нещо, което на мен ще ми навкусва, а на някой друг, не...да не говорим, че аз на яоито се кефя, когато и двамата се корави к***лета, ако ме разбирате, не единия да бие на мадама that ain't cool , а пък девойки са ми споделяли, че именно моя вкус им идва малко hard core Да не говорим, че аз лиготиите ги ненавиждам, а някои се кефят на романтиката. Предполагам, че като има любов се чувстват по-малко перверзни.
_________________ Душите се измъкват от телата,
бродят слепи, боси по земята.
Студът промъква се, вятърът го носи,
сковава в лед с милувка всичко що докосне.
Моя Милост
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Yaoi vs Yuri Публикувано на: Сря Юли 20, 2011 2:00 am |
|
lyhnn |
|
|
|
Еее, защо няма един хубав бутон отгоре на анкетата на който да пише "И двете" Жалко Аз писах яой защото го гледам от повече време и по ми е на душата... иначе и юрита има хубави Да ви имам и хората, нали основната идея на всичките такива анимета е че любовта не признава пречките и че можеш да обичаш дори някого от собствения си пол... И сега какъв ви е проблема с юрито/яоя?! Някои неща са необясними за мен...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Yaoi vs Yuri Публикувано на: Сря Юли 27, 2011 3:50 pm |
|
micuko |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 11, 2006 1:39 pm Мнения: 288 Местоположение: София/Казанлък
|
TsukiAkari написа: Като ми видите "големия" манга лист ще ви стане ясно какво гледам/чета... Яой! Ама иначе нямам и нищо против юри... Същото~ xDD
|
|
|
|
Заглавие: Re: Yaoi vs Yuri Публикувано на: Съб Окт 29, 2011 8:58 pm |
Mihi-chan |
|
|
|
dadaadda написа: elizabeth99 написа: Абе то ти си го беше казал,момичетата ще гласуват за яой,а момчетата за юри...това е се едно анкета "Кой печели:момчетата или момичетата?" И аз още отсега знам отговора,тъй като има повече момчета ще спечели юри... Абе май верно Юри ще бие ама все пак из форума се намират и Яой фенове... А пък дали се намират Юри фенки, вече незнам Я, струвало си да се четат отначало темите Да, намират се. И една такава пише това мнение, не гледам яой по принцип. ЮРИ ДЪ БЕСТ! ЮРИ ДЪ БЕСТ!! ЮРИ ДЪ БЕСТ!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|