|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 2:57 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hajime no Ippo Публикувано на: Сря Мар 23, 2011 1:58 pm |
|
telemaniaka |
|
|
|
Да, но Иппо не е шонен. Иппо предендира че е реалистична манга. И аз досега приемах с насмешка факта че Иппо ще го убие но в последния чаптър имаше нещо не-наред, нещо creepy Начина по който се натрупва напрежението със всеки чаптър ме кара да се притеснявам...... За което свалям шапка на автора
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hajime no Ippo Публикувано на: Пет Апр 01, 2011 4:04 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
В първите странички от чаптъра бяха същите глупости, които чувам навсякъде "тоя ще го ударя така, после ще стане това, после аз това, после такова " и тн И си мисля мангаката колко добре е уцелил една от смотаните страни на бойните изкуства и ето в последните странички, като остана сам, монолога който си дръпна ме изкефи много. Поне пича не се лъже сам себе си Още веднъж - добре нагнетява действието, сега за пореден път нямам ни най-малка идея Иппо ще бие ли или не и как въобще ще протече боя .... браво браво аплодисменти
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hajime no Ippo Публикувано на: Пет Апр 01, 2011 4:32 pm |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Всъщност панела, в който Хисато обясняваше на другите каза нещо което беше много интересно "He's never really scored a one punch K.O." - мисля че сега Ипо ще направи точно това. Един удар и нокаут Незнам дали сте забелязали, ама когато някой си открие козовете - в случая Хисато докато обясняваше слабото място на Ипо, а не го крие докато не го използва е прекалено ясно, че няма да сполучи. Радвам се, че най-накрая мача почва - 20 чапа докато влязат в ринга, 1 панел - Ипо удря един път Хисато, нокаут, край на мача - в средата на чапа виждаме, че Хисато е умрял на място - масивен мозъчен кръвоизлив, края на чапа Ипо го погребва. Ей това очаквайте следващия чап
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|