|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 11:46 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kore wa Zombie Desu ka? (зима 2011) Публикувано на: Пон Мар 21, 2011 8:56 pm |
hikuk |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
3 сиидера 2164 лиичера личи си, че народа е изгладнял за аниме покрай паузата
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kore wa Zombie Desu ka? (зима 2011) Публикувано на: Вто Мар 29, 2011 4:33 am |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
ах, това беше грешка. сега няма да успея да си легна заради този епизод, само седя и се хиля. edit1: edit2: ох, балоните кефят толкова много edit3: kyu~ edit4: Haruna wants harem end, dontcha think? edit5: искам ост-а edit6: Аюму стана един от хората с най-готин манталитет... edit7: сенките са си полезни, винаги съм го знаел. edit8: а споменах ли, че съм на върха на радостта? Eu проговори. само тази сцена ми стига че да не успея да заспя до сутринта... edit9: boku wa penguin ga suki nan da editA: да си повторя... Аюму, бих се омъжил за него ако бях жена. editB: da yo naa~ Da yo naa~ DA YO NAAA~~~ editC: а, трябва и да спомена нещо за оркестъра... мейдки, а? ... вампирите в този свят са... хм. в поддържаща роля да речем. editD: как Харуна се облегна на рамото на Серафим... такава сцена не помня да съм виждал в аниме. страшно много ми хареса... толкова естествено и показващо чувствата им действие... editF: добре, изгледах този епизод 3 пъти и следващият едит ще е номер 10, така че по-добре да си лягам най-сетне.
|
|
|
Заглавие: Re: Kore wa Zombie Desu ka? (зима 2011) Публикувано на: Вто Мар 29, 2011 11:37 am |
|
HepMu |
|
|
|
Анимето си беше супер, мен общо взето всичко си ми хареса, освен някои минимални неща от плота...но затова чакам втори сезон :> И не само Аюму, ами целия каст бяха уникални и интересни характери! За арта да не говоря колко му се кефа! За мейд айтфита май забравихте, че това аниме е пародия Още една причина защо му се радвам толкова
_________________ My Anime List
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kore wa Zombie Desu ka? (зима 2011) Публикувано на: Чет Мар 31, 2011 7:20 pm |
|
Borrator |
|
|
Регистриран на: Сря Яну 05, 2011 2:52 pm Мнения: 961 Местоположение: София
|
zlobcho, HepMu написа: ....май забравихте, че това аниме е пародия Още една причина защо му се радвам толкова А може и аз да не мога да осъзная, че на някой може да не му е харесало като комедия..... Аз му давам 10/10, едва ли има друго аниме, което да ме е разсмяло толкова. btw: Kicku ja nai!
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|