|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 2:46 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Oneshot дискусии Публикувано на: Чет Дек 02, 2010 8:10 pm |
|
Blackness |
|
|
|
Roronoa Zoro написа: Банкара тъпичко единственото ново, е че са Cyberpunk всичките xD and ugly На мен специално Банкара ми хареса доста.
|
|
|
Заглавие: Re: Oneshot дискусии Публикувано на: Пон Мар 21, 2011 2:49 pm |
|
Necrokid |
|
|
|
Leon написа: Обожавам I am a piano. Въпреки че е от едва 20 страници (даже по-малко), има една прекрасна история. Предлагам я на всички. Ама какво да кажа... Харесвам си one-shotите попринцип. I am piano е брутално яко. Четох го миналата година мисля и останах очарована.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Oneshot дискусии Публикувано на: Сря Мар 23, 2011 12:27 am |
|
excape |
|
|
|
http://www.mangaupdates.com/series.html?id=5741 - три ауншота от Боичи. Hotel - чудя се на хората писали отдолу как бил пропаганда, но единственото мнението, което ми хареса беше тва: Diadem: много кратък, но пък страшно красив и цветен ауншот. Present: пак разбрали, недоразбрали, изумяват ме коментарите към този ауншот. Артът не бил хубав, значи явно аз нещо съм сбъркана, защото обожавам арта на манганаката и си мисля, че е просто прекрасен. , както и да е, първият и последният ауншот са невероятни, манганаката достатъчно се е постарал, макар и кратки, да имат удолетворяващ и изненадващ край (макар че съм чела една друга манга с подобен сюжет, но в същото време различен) и да са завършени. Толкова се радвам, че почнаха да сканират и друга манга на манганаката, ще чакам с нетърпение главите.
|
|
|
Заглавие: Re: Oneshot дискусии Публикувано на: Чет Мар 31, 2011 3:07 pm |
|
posteriori |
|
|
|
Един от най-любопитните one shot-ове, които съм чел: Watching TV All The Time Makes You StupidАрта е изключително семпъл, както и самата история. Получило се е нещо като Wellcome to NHK, само че обърната ситуация. Краят е едновременно и отворен и завършен - всъщност се основава повече на личното ти тълкование за това, какво се случило, отколкото реално да се види развръзката. За любителите на психологичека и експериментална манга. (Оne shot-a съдържа и малко секс, без да е хентай). Линк: http://www.mangafox.com/manga/watching_tv_all_the_time_makes_you_stupid/
_________________ .~.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Oneshot дискусии Публикувано на: Нед Авг 07, 2011 7:59 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
12 O'Clock Bell Rings - от бая време му се канех и най-накрая го прочетох. Ей такива шоуджота мога да чета Не беше лошо, не очаквах подобен край . Nothing comes for free. И все пак добре, че беше нарисуван по покана ли там каквото беше, че предпочитам шоненчетата дето рисува мангаката (666 Satan/Blazer Drive). Дано скоро започне някой ново шоненче :>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|