|
Дата и час: Съб Дек 07, 2019 11:28 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: БК11:FairyTail[Кръг3]: Laxus vs Erza  Публикувано на: Нед Мар 20, 2011 12:14 pm |
 |
ThundeR |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 11:19 pm Мнения: 1701 Местоположение: Варна
|
realist е странна птица, значи в случая FL не се ползва, той приема, че се ползва, но е много по-слаб от този на Макаров, затова Ерза бие. Изважда някви факти за Ерза, СаВа му обяснява, че по принцип FL-то му е равностойно на това, което ползва Макаров, и той си сменя мнението, въпреки, че е изтъкнато неведнъж, че тази магия Лаксус въобще не може да я използва в случая. Цялата работа с глупавия Fairy Law е кажи-речи равностойна на това Ичиго да ползва Файнъл във всяка битка, просто е тъпо и безсмислено. С това, което до момента Лаксус е показал в анимето не мога да проумея как някой може да го смята за по-силен от Ерза. Сериозно..
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: БК11:FairyTail[Кръг3]: Laxus vs Erza  Публикувано на: Нед Мар 20, 2011 12:27 pm |
 |
ThundeR |
RyuKo FanSubs |
|
Как ще е въпрос на мнение?  Срещу членове на гилдията Fairy Tail тя не може да се ползва, та Макаров е създал самата магия с цел да защити гилдията и нейните членове при нужда.. Както СаВа каза, срещу Jura да речем нищо не го спира да я ползва, ама за другото - в голяма грешка си. Единственото логично обяснение за мене в случая е, че не си гледал анимето, а ако си, ем.. странно?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: БК11:FairyTail[Кръг3]: Laxus vs Erza  Публикувано на: Нед Мар 20, 2011 12:50 pm |
 |
ThundeR |
RyuKo FanSubs |
|
Явно само ти си на мнение, че в колизеума е позволен. А както си започнал.. ако питаш мен ФЛ-то си е баш като на Ичиго Мугетсуто, дори по-лошо -> еднакъв ефект (моментална победа), но без последствия за използващият го. Да се чудиш тогава какъв е смисъла от цялата работа и много интересно как би протекъл един финал между Лакс и дядо му, предполагам, който първи кастне магията печели? ВЪЛНУВАЩО! Освен това нямам си на идея дали мангата влияе по някакъв начин на преценката ти, понеже не я чета, но в случая се гледа прогресът на героите в анимето, което в случая ти не гледаш..
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: БК11:FairyTail[Кръг3]: Laxus vs Erza  Публикувано на: Нед Мар 20, 2011 1:09 pm |
 |
ThundeR |
RyuKo FanSubs |
|
Първо на първо, ти като не си гледал анимето отде знаеш какво е показал в него и какво не.. Другото, кажи ми, според теб кой ще победи ако се изправят един срещу друг Лаксус и Макаров, и защо точно той? Търсим най-силния? Е то щом двама използват магия, която моментално побеждава враговете им, голямо търсене ще падне..
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: БК11:FairyTail[Кръг3]: Laxus vs Erza  Публикувано на: Нед Мар 20, 2011 1:12 pm |
 |
realist |
|
 |
|
Имам интернет и мога да проверя до къде е анимето и дали има разлики с мангата. И смятам, че Макаров ще победи, заради по-големия си опит. Освен това ФЛ не ти носи задължителна победа. Едит:Макаров не е създал ФЛ.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: БК11:FairyTail[Кръг3]: Laxus vs Erza  Публикувано на: Нед Мар 20, 2011 1:23 pm |
 |
ThundeR |
RyuKo FanSubs |
|
Ами в анимето е показвал и други способности, освен ФЛ, за твоя информация, не мога да ти кажа точно какви бяха, понеже не помня, а не съм у дома в момента и с тоя компютър по-скоро бих се фърлил от терасата отколкото да тръгна да диря каквото и да било. Освен това в анимето адски много пъти е споменавано, че е изключително силен, Jura дори бе казал, че разликата между него и Макаров е от земята до небето. А ти ще гласуваш за Макаров, понеже имал повече опит, при условие, че преди малко попита защо толкова хора гласуват за него, въпреки, че не е показал нищо кой знае какво в анимето досега? Забавно.. освен това този опит как ще му помогне срещу ФЛ-то на Лакс? Или идеята ти е, че понеже може би го е използвал повече от него той първи ще го кастне успешно.. абе във всички случаи, адски успорвана битка ще да е  edit: Не помня, да съм казвал, че Макаров го е създал, кога е било това? Аз не знам откъде я е научил дори и не виждам какво общо има с нашия разговор. п.п. Имаше непокътнати хора, понеже Макаров явно не ги е смятал за врагове, доколкото съм наясно така работи магията.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: БК11:FairyTail[Кръг3]: Laxus vs Erza  Публикувано на: Нед Мар 20, 2011 1:31 pm |
 |
realist |
|
 |
|
Аз ще гласувам за него, защото според мен може да ползва ФЛ.Попитах, защо толкова хора са гласували за него, ако не смятат, че може да ползва ФЛ. Споменато е че е силен но не е показано, какво може да прави. Освен това една и съща магия направена от двама различни юзъри, не е с една и съща сила. Едит: ThundeR написа: Как ще е въпрос на мнение?  Срещу членове на гилдията Fairy Tail тя не може да се ползва, та Макаров е създал самата магия с цел да защити гилдията и нейните членове при нужда.. Както СаВа каза, срещу Jura да речем нищо не го спира да я ползва, ама за другото - в голяма грешка си. Единственото логично обяснение за мене в случая е, че не си гледал анимето, а ако си, ем.. странно? Едит 2:Точно за това говоря-не ги е смятал за врагове.Тук всички са врагове.
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|