|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 11:05 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Живот-Аниме(анкета) Публикувано на: Сря Яну 17, 2007 10:45 pm |
|
IvCHoy |
Souten no mukou |
|
link написа: това се исписваше в началот на едно аниме и ми е интересно при вас как е аз лично гледам за да живея.Въпреки,че според мен и в двата случая е пrесилено
Въобще не е пресилено! Ако можех щях да гласувам и за двете защото и двете ги правя!
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Яну 19, 2007 1:45 pm |
|
HollowMan |
|
|
Регистриран на: Съб Апр 29, 2006 3:39 am Мнения: 691 Местоположение: EXILED
|
миии... то според мене е едно и също
всмисъл: Life = ANIME. как ся да кажа дали живея, за да гледам аниме (което би означавало, че анимето ми е основната цел, центъра на целия ми свят - и в този смисъл абсолютно верно), или гледам аниме, за да живея - което също е напълно вярно, защото 1. без аниме, ти на тва живот ли му вика6?... 2. анимето е единственото нещо, което още ме държи на земята... (и толкова са изкефих, че има поне един човек, който написа същото... )
та извода: ми отговора е, естествено, и двете. Гледам Аниме, за да живея, а живея, за да гледам Аниме... естествено...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Яну 19, 2007 7:40 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Bleed4me написа: Гледам, защото ми харесва Гледам, само аниме което ми харесва Гледам, защото е разтоварващо Гледам, защото ме развеселява
Незнам дали живея за аниме или гледам за да живея ...вероятно нито едно от двете в такъв силен аспект. Анимето се е превърнало в нещо като част от моя живот..и кратката ми история ( 9-10 години аниме фен правя вече )
По точно не бих могъл да го кажа, макар че аз съм фен от 16 години (предполагам че повечето фенове тук са на възраст дори под тях).
В момента съм на 23 години и не мисля че някога бих се разделил с тази си страст ops: .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|