|
Дата и час: Пет Мар 07, 2025 2:07 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Национален протест срещу високите горива  Публикувано на: Пон Мар 07, 2011 8:07 pm |
 |
Valk0v |
|
 |
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Цитат: Все някоя страна трябва да е с малко по-скъпо гориво И защо трябва все при нас всичко да е по-скъпо, на какво основание го казваш това ? На минималната заплата дето "е" 2000 лв може би ? Цитат: По-полека с езика Не сванах тука ? Eien Ryuu написа: Дори да има протест, не мисля, че ще се впечатлят особено компаниите. Ще кажат едно "Ми ние се опитваме...." и толкова. А и аз нямам възможност да дойда, така че и това ще го има, демек колко души ще се съберете.  http://spisanie.mobile.bg/avtomobili/na ... ivata.html защо не разгледаш тук и не видиш колко мнения има по темата. Влизам в този сайт всеки ден, чета им постоянно всички нови статии и не съм видял нито една да има толкова много отговори, също така в много форуми и сайтове има теми за протеста.Ако потърсиш в фейсбук ще видиш група, на протест срещу горивата която има близо 10000 членове вече. Това че българина е животно и носи на гръб всичко, и е свикнал само да се оплаква и да мрънка няма да стигне доникъде. С въпроси "дали ще стане нещо" и т.н. няма да разберете ако не направите нещо по-въпроса сами. Айде поздрави и
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Национален протест срещу високите горива  Публикувано на: Пет Мар 11, 2011 12:01 pm |
 |
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
Valk0v написа: Едно време една учителка ми каза, че всички промени които стават по държавите и света се правят от млади хора Идеалисти! Промените се правят от хората с власт,това което става на повърхността е илюзорно.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Национален протест срещу високите горива  Публикувано на: Нед Мар 13, 2011 5:08 pm |
 |
slun4o |
|
 |
|
Vego написа: Valk0v написа: Едно време една учителка ми каза, че всички промени които стават по държавите и света се правят от млади хора Идеалисти! Промените се правят от хората с власт,това което става на повърхността е илюзорно. нали работата на младите хора е да се опитат да вземат нещата в свой ръце сиреч да вземат власта а по темата дано смъкнат цените защотото е абсурдно просто
|
 |
|
Заглавие: Re: Национален протест срещу високите горива  Публикувано на: Пон Мар 14, 2011 1:59 pm |
 |
erejnion |
|
 |
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
slun4o написа: а би трябвало е, премести се в Япония, там си има доста общо: колкото по-стар си, толкова повече привилегии. дано не са смъкнали акциза... страх ме е даже да проверя, усещам как са направили някоя глупост.
|
 |
|
Заглавие: Re: Национален протест срещу високите горива  Публикувано на: Пон Мар 14, 2011 3:07 pm |
 |
Super_Beast |
|
 |
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Тея протести ги знам, всички отиват навикат се стане им тъпо, писне им и решават да си отидат щот видиш ли на никой не му пука. Протести се правят като се чупи троши и т.н. то това е стимула на протеста да стряска, а не да си виете като умрели песове и никой да не ви слуша.
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Национален протест срещу високите горива  Публикувано на: Пон Мар 14, 2011 6:37 pm |
 |
Super_Beast |
|
 |
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Tra[n]ceR написа: Пада рейтинга на правителството. Не си прав, че никой не слуша ; >) Мда, колкото падна и на миналите протести, колкото щяха да ги свалят ама пак нищо...абе въобще без коментар е всичко...то да идеш на протест ама да знаеш поне за кво ходиш, а не след 2 дена вече няма протест.
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Национален протест срещу високите горива  Публикувано на: Вто Мар 15, 2011 11:20 am |
 |
Valk0v |
|
 |
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Super_Beast написа: Тея протести ги знам, всички отиват навикат се стане им тъпо, писне им и решават да си отидат щот видиш ли на никой не му пука. Протести се правят като се чупи троши и т.н. то това е стимула на протеста да стряска, а не да си виете като умрели песове и никой да не ви слуша.  Оу Боже, не знам на колко години си ама като чупиш и трошиш, после те чупят и трошят. Никакви протести тука нищо не е имало сумати време, и очакваш изведнъж да се събере народа и да почне да беси наред политици и т.н. Ако няма резултат, ще има нов протест, след него ще има друг. Дай Боже като свалят цената на горивата, може да се организира протест за нещо друго - цената на храните примерно. Отнякъде трябва да се почне, не да се стои вкъщи и да се мрънка затова и онова.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Национален протест срещу високите горива  Публикувано на: Чет Май 12, 2011 4:06 am |
 |
The Midnight Angel |
|
 |
Регистриран на: Пет Май 14, 2010 12:18 am Мнения: 19 Местоположение: Varna
|
най-успешен беше първият протест... от сега нататък ще става все по-малко и по-малко  За да има положително действие на протестра нека никой да не зарежда колата си 1месец с изключение на автобусите и тировете, които немогат да си позволят да спират и да видим до къде ще я втасат.Цените ще спаднат до 2лв. на литър ... в крайна сметка неможе дизелът да е по-скъп от бензина или да са на една и съща цена ...
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|