|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:25 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Мар 10, 2011 1:21 pm |
|
popcorn girl |
|
|
|
Aз пък чакам битката м/у Гаара и баща му; е ,искам да видя и техниката на вълюбения на Цунаде преди да го победят, но току виж ме огряло и за двете Bсъщност какво става с даймиотата-все още смятам, че те ще са слабото звено-дано по-скоро се върне към тях P.S. Чио ме кефи ,бабето е един път.Ханзо-ами очаквах малко повече от тази битка; пък и предстои включването на Итачи и Нагато/дано не ги претупа и тях като Ханзо-все пак Итачи си ми е любимец /. P.S'. Последната цветна страница на Наруто в новия вид ми допадна
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Мар 10, 2011 1:34 pm |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
Итачи да го претупват, все ми е тая, ама Нагато - не! Нито знаем какви са повечето сили на Рин'негана, нито сме виждали техники в частност от Нагато(който се предполага, че трябва да разполага с мноооого jutsu-та). То че Рикудо и Мадара скоро няма да ни ги покажат в битка, използващи повече от една техника е ясно, та поне хилавия да бъкне нещо. А и защо не направо Нагато vs Мадара(Рикудо вс Рикудо)? Тъкмо ще видим как са се намерили, и как първия е ънлок-нал Риннегана. Иначе лошо за Ханзо, но поне автора намери достоверна причина за да му претупа битката, и все пак тя да не е fail. Мисля, че ясно се вижда контраста, когато Ханзо се изправя сам срещу Санините и още безброй нинджи, и ги прави на нуждаещи се от шевове(без да получи и драскотина в замяна), а след това играе нечестно срещу някакви си хлапета, и се съюзява даже с Коноха за да е сигурен в победата(е, вярно, че Нагато е бая по - сериозен противник от Санините, но Ханзо не е го знаел това ).
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Мар 10, 2011 5:34 pm |
|
man4o |
|
|
|
Добър чаптър, въпреки че силно се надявах да разбера какво ще се случи с Какузу-сенсей . Още от миналия чаптър изразих предпочитанията си за Мифуне и в този той не ме разочарова. Неговото ниво на разбиране на ситуацията е много по-добро от това на останалите кагета от алианса. Всъщност в голяма степен ми напомня за Наруто и най-вече за Сарутоби. Ханзо изглежда е загубил вярата в мечтите си, загубил е фокус и смисъла да продължава да се бори, което е спряло развитието му. Лидера на самураите използва сабята за сравнение с човека – колкото повече се грижиш за нея, толкова по-дълго ще ти служи вярно. Мифуне продължава да вярва че неговия път е верния, независимо от това какво се случва около него, точно както Наруто каза, че ще проправи свой път и всичките му дела ще са ръководени от собствената му съвест. ПП. Класацията по популярност в началото е меко казано смехотворна – Саске – 2-ри !? Все още не съм срещнал някой който да одобрява скорошните му начинания или искрено да иска да прилича на героя ... как е събрал този вот е повече от странно. Главния женски персонаж ( Сакура ) 12-та !? Това наистина трябва да е майтап ... минимум топ 3 трябваше да стигне. Oт Ирука не сме виждали нищо запомнящо от години ... самото му присъствие тук е мистерия Според мен по-вярната класация е : 1.Какаши 2.Наруто 3.Сакура 4.Гаара и т.н. EDITED
Последна промяна man4o на Чет Мар 10, 2011 6:46 pm, променена общо 1 път
_________________ И видях, и ето блед кон и името на яздещия на него беше смърт, и адът вървеше подире му...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Мар 10, 2011 6:27 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Какузу скоро ще ни го покажат сигурно. На мен Мифуне ми беше по-интересен от него, тъй като не знам какви са му силите. А пък да се изправи срещу Ханзо сам, значи не трябва да е слаб. За Саске и Ирука съм съгласен, ама Сакура си заслужава мястото. Другите преди нея са по-силни и с по-изявен характер. Тя единствено пробва да убие Учихата и не успя. А пък и ти си един от малкото, на когото тя е любимия женски персонаж в мангата. П.П. Сакура не е 14-та, а споделя 12-тото място със Сай. и viewtopic.php?t=23200
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Мар 10, 2011 7:14 pm |
|
man4o |
|
|
|
loader написа:
... ама Сакура си заслужава мястото. Другите преди нея са по-силни и с по-изявен характер. Тя единствено пробва да убие Учихата и не успя. А пък и ти си един от малкото, на когото тя е любимия женски персонаж в мангата.
Брей, брей ... изглежда забравяме кой помогна за победата над Сасори, кой спаси Канкуро и Хината от лапите на смъртта, кой ЕДИНСТВЕН имаше смелостта да състави план за елиминирането на Саске? Вярно, нейната ръка потрепери в последния момент ... все пак не е направена от камък. Тя просто не е хладнокръвен убиец, който може да ти забие нож гърба на някой, само защото „така е редно”. И според класацията която сам посочваш има още близо 170 човека които предпочитат Сакура ( за теб може да са „малко” но за мен не са )
_________________ И видях, и ето блед кон и името на яздещия на него беше смърт, и адът вървеше подире му...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Мар 10, 2011 8:26 pm |
|
man4o |
|
|
|
loader написа: ... през по-голямата част се буташе. Бутала се е? Бутане ли наричаш спасяването на Хината и Канкуро? Или трябваше да остави бабичката Чио да стане на решето, за да не се „бута” . loader написа: И за какво и трябваше тя да убива Саске, като знае че може и да не е готова. И без това връстниците й щяха да го убият, дори без Наруто да разбира. Сакура обича Саске твърде много и предпочита да го убие отколкото да гледа как той потъва с все по-голяма скорост в собствения си ад. Не поиска помощ, за да не ги излага останалите на опасност.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Мар 10, 2011 11:10 pm |
v2nkata |
|
|
|
Преди седмица горе-долу прочетох мангата пак. Да, буташе се само, но тя е лекар все пак. Няма нужда да е най-отпред, както тя се опитва като се стане дума за Саске, за да върши работа.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Вто Мар 15, 2011 2:43 am |
|
Dypeshnik |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
slun4o написа: ^ние феновете сме прасета нас ни кефи такъв фураж Недей да оприличаваш другите щом ти си такъв. Нямах предвид това, просто че чаптърите не предоставят кой знае какво. С една дума не съм впечатлен, все още.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|