Дата и час: Съб Фев 15, 2025 3:47 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 8 от 28 [ 415 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 28  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: >> Berserk (1998) <<
МнениеПубликувано на: Сря Мар 09, 2011 8:46 pm 
Аватар

Накрая Грифит беше с прекалено смесени чувства. Значи той напълно се беше доверил на Гътс, дори пренебрегвайки мечтите си заради него, а той един вид го предаде като напусна Бандата. Това преди еклипса може да е била последната капка добронамереност на Грифит, но след като се активира бехелита и Год Хенда му дават да избира между мечтите си и Бандата, той избира мечтите.

МнениеПубликувано на: Сря Мар 09, 2011 9:09 pm 
Аватар

Разбрах горе-долу ...
Голям тормоз ви нанесох с тея въпроси ;x,сори.
Май не го разбрах добре като цяло анимето,защото до около 15-тата серия го гледах половин година,се нещо не ме запалваше толкова.

ñ_ñ
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 16, 2011 12:25 am 
Аватар

Хммм,анимето беше нещо ново за мен.Досега бях свикнал на комедийки,ечита и разни глупости и бях много скептично настроен към това аниме.Но преди един ден реших все пак да видя за какво става въпрос.Една дума-невероятно.Атмосферата беше доста мрачна,но бъзиците на Гътс със Каска разсейваха мрака.Едва ли на някой не му е харесал 21ви епизод,където Гътс "облада" Каска.Тримата главни действащи лица бяха толкова противоположни,че ми беше трудно да свикна.Грифит-винаги център на вниманието,красив,снажен,силен,брилиантен тактик и невероятно способен с меча.Ама взе,че "облада" принцесата и ми стана много антипатичен.Каска-типична мъжкарана отначало.Малко тсундарелка към Гътс,ама накрая се поразмекна.Стана ми жал за нея накрая.Изнасилването и беше доста гадно и брутално.Гътс-силата на бандата.Грамаден,силен,мълчалив.С тоя меч може да отсече някоя секвоя ако иска.Имах предчувствие още от 2-3 епизод,че той се влюби в Каска,но просто беше прекалено горд да го покаже.Тия тримата правиха атмосферата готина на макс.Това е едно от малкото анимета,за което не съжалявам,че изгледах с английско аудио.9/10 за него и сега чакам филма да излезе.

Цитат:
Evility написа:
Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... :lol:
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 19, 2011 12:57 am 
Аватар

изгледах анимето преди около час и досега четох коментарите

Ами аз бях много изненадан от края - не очаквах всички да измрат , а сцената с ебането просто ме побърка как само й стискаше циците , после взе да я опъва на земята и отгоре на всичкото тя изпитваше наслада ! Направо издивях , идеше ми да вляза в анимето да отрежа пишката на Грифит и да сложа Каска на пениса на Гътс , докато онова лайно му дъвчеше ръката ! Просто тая сцена не се издържаше , обзема те едновременно възбуда и гняв докато я гледаш (поне при мен беше така , де).

Така , извинявям се за датайлността на горенаписаното.

В началото анимето ми приличаше на аниметата дето съм ги гледал като малък по телевизията - детски , не много смислени.Обаче в последствие става доста по-интересно и не дават само някакви смешни битки (наистина се поосраха с тия битки), ами и става ясно на зрителя що за човек , или по-точно , що за чудовище е Грифит.Тук е мястото да кажа , че Грифит много ми прилича на "чудовището" Йохан.Моментите, в които дават очите му отблизо са просто 1 към 1 - същите очи , същото безчувствено лице, същата убийствена харизма и невероятен интелект...

Като цяло беше добро аниме , но наистина мангата е доста по-различна и аз дето не чета манга взех че изтеглих някоя друга глава ...

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 19, 2011 2:05 am 
Аватар

Night_Seeker написа:
Като цяло беше добро аниме , но наистина мангата е доста по-различна и аз дето не чета манга взех че изтеглих някоя друга глава ...

Ти само се зариби и ще ти дадем и други брутални заглавия.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 4:56 pm 
Аватар

Мда.

Кат Хелсинг УЛТИМАТ примерно ! :twisted: :twisted: :twisted: Брутално , но красиво отвсякъде. Е - няма explicit sexual contents, но пак е :twisted:

Чакам с нетърпение филма по Берзерк ...!! Ако е точно по мангата , както разправят ще е в пъти по брутален от анимето, щот то е лекинко цензурирано. :D

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 6:39 pm 
Аватар

най-великата манга!!! Но и анимето става :)

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 11:29 pm 
Аватар

филм ? нали римейк на анимето което да следва плътно мангата се чакаше

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2011 11:36 pm 
Аватар

Сага от филми ще е по-лесно да се продаде на чужда земя.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 02, 2011 7:48 pm 
Аватар

Тая нова сага филми ще са първите нови анимации, която ще гледам от години, понеже лично за мен новите анимета не струват, с малки изключения. Надявам се да запазят поне малко от бруталността на поредицата. Но поне ще ги пуснат. Дано не отидат толкова години чакане на вятъра. Много високи очаквания имам за тези филми, както несъмнено и всички останали, запознати с историята и буквално израснали с тези герой.

МнениеПубликувано на: Пет Дек 02, 2011 8:01 pm 
Аватар

Филма на мен ми изглежда разочароващ от трейлъра.

Мангата завинаги.

МнениеПубликувано на: Сря Дек 21, 2011 3:05 am 
Аватар
TokiSubs

Изгледах анимето. Няма да пиша някакви дълги постове - достатъчно има в темата, така че ще кажа накратко какво мисля за анимето.

Според мен анимето си беше доста интересно, но така смотаха всичко накрая, че направо ме е яд.

Сега очаквам филмите, които ще излизат през 2012 - дано тогава анимират повече от мангата и направят по-сносен край. (btw в трейлъра на филма Грифис изглежда супер зле - с това червило на устните. :lol: )

Заради смотания край, давам 8/10 на анимето.

Иначе вместо тия филмчета, да направят един хубав ремейк и да ми е мирна главата. Кък шъ съ радвам на ремейк. :mrgreen:

Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 21, 2011 3:22 am 
Аватар

според мене пък точно края му го прави уникално..

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 21, 2011 3:25 am 
Аватар
TokiSubs

Зависи как го погледнеш. Аз говоря, че края остана отворен, но ако говорим за самите сцени в последните 2 епизода - да, уникално е! Но този отворен край просто не трябваше да го има. Мисля, че едно време е трябвало да го анимират докрай, а не да го оставят с такъв отворен край.

Айде дано в тия филми да оправят нещата, ама аз все още си смятам, че един цялостен ремейк ще е много по-добре.

Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 21, 2011 2:35 pm 
Аватар

чрез отворения край се зарибяват повече хора да прегледат мангата.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 8 от 28 [ 415 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 28  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]