|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 10:42 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Knowing (2009) Публикувано на: Пон Апр 06, 2009 2:18 pm |
|
Dypeshnik |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
blurymind написа: ...,но сценария имаше доста дупки-някои неща не се връзваха. ... Дай примери,защото ми е интересно да видя кое не се връзва според тебе.
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Knowing (2009) Публикувано на: Пон Апр 06, 2009 4:22 pm |
|
blurymind |
|
|
|
Dypeshnik написа: blurymind написа: ...,но сценария имаше доста дупки-някои неща не се връзваха. ... Дай примери,защото ми е интересно да видя кое не се връзва според тебе. хахах.. че защо да си правя труда да ти обяснявам Отиди в айемдиби и прочети сам някои от коментарите и ревютата, щом сам не можеш да ги видиш. като начало самата концепция на историята е нелепа. Някои неща в този филм просто се случват без мотив- буквално, не само катастрофите.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Knowing (2009) Публикувано на: Пон Апр 06, 2009 8:29 pm |
|
Master Oneal |
I BelievE! |
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 2:38 pm Мнения: 1522 Местоположение: Бермудския Триъгълник
|
Dypeshnik написа: Мога да се съглася само с това,че края е наистина много нескупосан и ненужен за този вид филм. Що бе на мене ми хареса финала земята изпепелена, а децата на друга планета кво не зле. Edit: Само една идейка повече и финала щеше да е перфектен
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Knowing (2009) Публикувано на: Чет Юли 02, 2009 3:34 am |
|
Whisper |
|
|
Регистриран на: Съб Май 26, 2007 3:24 pm Мнения: 1365 Местоположение: Wonderland Състояние: Potatoes Допълнително: I'm gonna be an unicorn.
|
Беше найс мувие хем,че края беше леко тъп...
Последна промяна Master Oneal на Чет Юли 02, 2009 6:43 pm, променена общо 1 път |
Reason: Използването на удебелен текст като основен е забранено от Правилата на Форума! |
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Knowing (2009) Публикувано на: Сря Мар 09, 2011 11:15 am |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
вярно беше прекалено с извънземните още повече, че нищо не им пречеше да вземат татето, ама нали, няма смисъл да помъкнат старчока, който може да научи на нещо малките някъде другаде като изключим тоя факт ми хареса филмчето
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Knowing (2009) Публикувано на: Сря Мар 09, 2011 11:19 am |
|
zlobcho |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
Ох, един от малкото филми, които съжалявах, че съм гледал! Много силно начало, много яки моменти, докато не влязоха в клишето за края на света. Защо им трябваше? Толкова добре си вървеше тръпката с инцидентите, да бяха измислили някакви зли духове, гадни секти искащи да направят трета световна, ама те не! А пък да не споменаваме за извънземните, че там даже не ми се навлиза в темата. Много жалък край за едно изключително силно начало!
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|