И моето мнение е като горното. От 6 месеца не съм я чел тая манга.
Че то какво да и четеш - то нищо не е излизало от близо месец Аз също я бях позарязал за около година и се оказа, че почти нищо не съм изпуснал... Много малко глави бяха излезли. Иначе ми харесва как се развиват нещата - има движение Сега само остава и Клеар да се измъкне и да се сдобие с нови сили
Развитието си е бавно като за месечна манга, ако беше седмична щеше да е нормално, но иначе като се насъбере томче и се изчете наведнъж е доста добре
_________________ Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walk into a bar. The barman says "sorry Kenny, only over 18s in here ЕФЕКТА ОТ МАНГА Е ПОЧТИ СЪЩИЯ http://myanimelist.net/profile/nozo
Заглавие: Re: «®Claymore®»
Публикувано на: Вто Сеп 13, 2011 12:24 am
sulfric
След много чакане успях да събера един непрочетен том, който за жалост успях да привърша за около половин час... Надявах се да има по-голямо развитие, но не... Клеър тотално я забравихме - какво се случва с нея? Само я споменаха веднъж в последната глава и това беше. Все пак уж беше главната героиня. Честно казано Мира не мие толкова интересна. Къде-къде по-интригуващо е да видиш развитето на един персонаж, който в началото не е имал умения, а базата е била нищожна.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 89 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения