Дата и час: Съб Фев 01, 2025 8:44 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 19 от 49 [ 727 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 49  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!!
МнениеПубликувано на: Пон Фев 28, 2011 3:10 pm 
Аватар

Търпението е добродетел :D Много ясно че с такова темпо се поубива малко инерцията на историята, но като се върне човек малко назад и прочете няколко глави наведнъж, всичко си идва на мястото. Лошото е че все едно ядеш вкусно ястие, но на час по лъжичка-не се услажда, а напротив-дразниш се.
А за последната глава и аз нямам какво лошо да кажа-видяхме кой нападна очилатко. А за О., радвам се че не е ревливата вечно разчитаща на някой друг, а се виждаше, че е пораснала малко и е готова сама да се защитава ;)

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 28, 2011 5:25 pm 
Аватар

Готова тя, тръцки. След няколко чапа пак ще има - "Куросаки-кун, таскете!!!" =))

Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 28, 2011 5:57 pm 
Аватар

^
Тц. Вече му вика Куросаки-сан :roll:
Иначе Кубо Тите сигурно го държи бая изправен, докато рисува Орихиме. Личи си, че доста старание влага в нейния дизайн, и за сега откакто почна новата арка, се получава доста добре ^^
Тоя Тсукишима изглежда почти толкова зловещ, колкото биши :D ... а и гледам лявото му око е леко надраскано. Фулбринг-а на Гинджо пък е меч, така че нещата доло-горе се навързват. Само да не се окаже, че всъщност нещата не са такива каквито изглеждат, и всъщност Тсуки да е "добрия" ^^

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 28, 2011 6:32 pm 
Аватар

То това показва какъв тъпак е Кубо. Така ги е навързал в момента нещата, че ако няма обрат ще бъде много плоско и скучно, а ако има то все го очаква и няма да е никаква изненада. Ако пък се окаже нещо неочаквано и готино, няма да се оплаквам.

Yu-Gi-Oh
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 28, 2011 6:46 pm 
Аватар
Модератор

Все още нищо интересно не представя тая нова арка. Все още ми е по интересно да мисля, как Айзен ще се върне. Кой знае колко яйца е снесъл докато е бил пеперуда и сега чака да се излюпят, за да каже, че това му е било първоначалния план с който е мислил да завладее света.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2011 8:24 pm 
Аватар

CaBa първо Благодаря че си качил Shingeki no Kyojin адски се изкефих на мангата.Ако не беше я качил едва ли щях да знам че същестува в близките месеци.Иначе си прав за Айзен ще се върне от затова последно го преведоха Муген не Ависи.Та незнам дали ще се излюпят пеперуди,но надеждата ми е да има сълни затворници в Муген.Е не баш като Айзен,но на прилично ниво.Ще видим как ще се развият нещата след Фулбрингърите.Не ми е интересна тази арка и на мен.Искам да видя шинигамитата,Кралят на душите и 0-ия отряд.

МнениеПубликувано на: Сря Мар 02, 2011 1:50 pm 
Аватар

Няма да пиша повече тук айде мирясайте вече може да ме баннете ако искате през оная работа ми е какво мислите.

Последна промяна Blackness на Сря Мар 02, 2011 2:06 pm, променена общо 1 път

МнениеПубликувано на: Сря Мар 02, 2011 2:01 pm 
Аватар

^ така и не се научи
има тема във форума ФЕнскусии, където се пускат спойлерите + да коментираш спойлер е мега тъпо, все едно другите сме го прочели

Добре, че е за Блийч и вместо да ти се нервирам, ще си го преместя в другия крачол. Бтв стой далеч от темите на другите онгоинг заглавия :death:

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 02, 2011 2:02 pm 
Аватар

Добре, искам да ми отговориш на въпроса: Ти ТЪП ли си? Хиляда пъти ти се каза да не качваш спойлерите в тая тема, преди да е излязал чаптъра, и че си има друга тема за това......

Yu-Gi-Oh
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 02, 2011 2:08 pm 
Аватар

Logrus извини невежеството ми не съм достоен за този форум.

6ibalo Виж си само аватара сериозно ли е да те кометирам.Ще си пиша в чуждите сайтове поне са 100 пъти по-готини потребителите там и може да се води ДИСКУСИЯ.Бългатриът плюе върху всичко и всеки.Не съм влизал от няколко месеца във форума и не помня къде е всичко търсих,но неможах да намеря не живея в този форум да знам всичко.Както и да е важното е да се обиди някой все пак това е българска черта.

Искам профила ми да се изтрие или да получа пермаментен БАН.Радвам се че заминавам за чужбина.

МнениеПубликувано на: Сря Мар 02, 2011 2:24 pm 
Аватар

Хахахахахаха Какво се изкара като някакъв мъченик? Хахахахахах. Какво съм те бил плюл? Tова, че питах дали си тъп ли? Еми такъв си, защото ти беше казано много пъти. А пък щом не си влизал много време и не помниш, еми прочети 1вото мнение в темата, там си пише:

Цитат:
Коментирането и споделянето на спойлери се прави вече тук. В тази тема се забранява всякакво обсъждане или споделяне на спойлери

Не е нужно да живееш във форума, за да се досетиш да видиш първите мнения или правилата. Или в другите форуми дето възхваляваш толкова си правиш както си искаш и всички ти се радват. Тук също се водят дискусии, ама на определените за това места. Така че не ме изкарвай някакъв простак, защото сам си си виновен.
Ако пък се засягаш от нещо толкова малко, те чака тежък живот независимо къде си.

Последна промяна 6iblio на Сря Мар 02, 2011 2:41 pm, променена общо 2 пъти

Yu-Gi-Oh
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 02, 2011 2:29 pm 
Аватар

6иblio първо не си ми на годините да те кометирам сериозно.Да сгрешил съм,но такова отношение е недопустимо.Да водиш Дискусия не е да съставиш две изречения на кръст и да си мислиш че си написал нещо велико.Пиша над 10 форума свързани в различни тематики мислиш ли,че помня всичко..Аз уважвам хората и очаквам да получа същото отсреща.Можеше да ми напишеш на Лс и щях да преместя спиойлерите там вместо да се изказваш за някой който не познаваш ни най малко.Много повече и повече неща съм видял в живота вероятно и от тев за да се самоубия ,че си ме обидил.Манталитета на повечето млади хора в България е такъв на олигофрен .При генцида на Българското население след 50 години ще остане само кухото име България като доминиращо население ще са ромите.Как ти звучи чужденци в собствената си държава?Това си е световен прецедент.Тъп или не не си ти човека който да прецени.Адиос!

МнениеПубликувано на: Сря Мар 02, 2011 2:53 pm 
Аватар

емо мъченик ... радвай се че не раздавам аз титлите във форума :lol:

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 02, 2011 4:16 pm 
Аватар

Господин @Blackness,
ами то с такива "бЪЛГАРИ" като Вас, които нямат търпение да си ходят в чужбина понеже виждаш ли, ние повечето млади хора(in bg) сме паплач, и гордо развяваме манталитета си на олигофрени слагащи си тъпи аватари... няма да се учудя, ако последната част от поста Ви стане факт. А това за чужденците в собсвената нИ държава... Вие от каква позиция го казвате? Не се ли числите към височайшата група на "Чужденците" :D

6iblio написа:
То това показва какъв тъпак е Кубо. Така ги е навързал в момента нещата, че ако няма обрат ще бъде много плоско и скучно, а ако има то все го очаква и няма да е никаква изненада. Ако пък се окаже нещо неочаквано и готино, няма да се оплаквам.

Хех, попаднах на една доста интересна теория, че всъщност Ичиго в момента е в плен на своя "Inner World"(или KS :?). Та гласа на Рукия който Ичиго чува от значката, е всъщност от "real world"-а :D Невярвам Кубо Тите да направи нещо подобно, и именно за това би било изненада ако го стори. Но най - вероятно ще е една от първите две възможности които ти изброяваш :D

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 02, 2011 7:55 pm 
Аватар

Ами очаквах повече от тази глава, а то съвсем нищо ;/

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 19 от 49 [ 727 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 49  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]