Фишмен острова много от отдавна го е мислил и измислил, войната не мога да кажа със сигурност, мен личното ми мнение е че цялата Луфи центрична поредица от арки не е нещо което първоначално е смятал да го има във OP когато е мислел мангата да е 5 годишна...
Защо постоянно някой трябва да се оплаква като има почивка. И мангаките се хора и те имат нужда от почивка. Наскоро се появи графика на мангака, сериализиран в седмично списание. В случая конкретно е на Nurarihyon no Mago мангаката:
Има 3 часа седмично свободни за себе си. Другото отива за мангата, ядене и спане. Как няма да искат почивка.
Ако искат свободно време да си намерят нормална 8 часова работа. Ако ще са автори трябва да имат уважение към читателите си и да си спазват графика който следват (тези читатели дето плащат). Разбира се не казвам че не трябва да си зимат почивки когато са преработени, ама такива като Миура ми губят цялото уважение, няма значение че Берсерк е велика манга.
Ода последно време много се изхитри и той, не само заради почивките.
Аз пък уважавам труда му, специално на Ода-сенсей, и нямам нищо против да си взима почивки. В момента ОП-а ми е най-любимата манга Когато почива цял месец, знаете ли къде е бил Ода ? На Хавайте със семейството си, което е много яко. Ода
Хоо, Фалконе, мн добро обобщение за боищата на Луфи... за съжаление с това той ми падна още повече в очите И за съжаление сигурно си прав....
Въпреки, че е крайно време наще да се покажат като нещо повече от ...
JohnnyQuid написа:
айляци
това което бяха....
Бе въобще, развитието предложено от Джони най ме кефи... Луфи изобщо да не се и намесва. Има прекалено много противници занапред, които искам да видя срещу наще, че за някви риби на стероиди или блатна торф да се правят на маймуни пак ;/
прекалено яско е че оп и наруто взаимстват мноо от дядо дб ^^ тва е хубаво кефи ме
бтв Тоя с летящото дърво от дб е първия враг който гоку смаза от бой след яка тренировка :> от там почна позната ни система гоку среща враг->враг го побеждава->гоку тренира->гоку му чупи каската
Анимето обаче е един голям СоПОЙЛЕРРР!!! Поне стана ясно... Шанкс няма да се види с Луфи преди той да стане Крал, ако се видят въобще (ако не се, ще е малоумно).. И Шанкс ще се бие с черната брада, а не наще... чкидаут, ако не гледата нанимето...
Аа,... новия чап... Санджи не реагира на принцесата, а забеляза ония летящ Корал зад нея ? Странно и нелогично... Другото си бе някво нормално развитие, не намирам нищо специално за коментиране... Върви си по план.
^Снайперистите им ги няма нещо Иначе Санджи май си гледаше принцесата и му нямаше нищо - или не я харесва, или вече няма да му тече кръв както си беше преди, или има забавяне Но по-важното е, че каза че има нещо зад нея и май не говореше за акулата. Сигурно Декен вече е долетял и Санджи ще си го бие. Малко тъпо ми стана, че Луфи още не е пристигнал при Джинбей, ама... сигурно Корибо или както и да се казваше онзи мазния, е някъде наблизо и както е логия, само Луфи с хакито да може да го бие. Зоро трябва да направи някаква по-силна атака, че да вземе Ходи с нея така като няма много време под водата, или пък Нептун ще се бие вместо него.
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
Мдам, нормално си текат нещата. Санджи пречука половината войници в двореца, за да се докопа до принцесата, а сега го кара супер неестествено. ;/ Е, явно Люфи ще се срещне с Декен. И очакваме поредната епична битка на Зоро. За пореден път се убеждават в майсторството на Ода с преплитането на историите. Ще погледна отново Арлонг сагата, за да си припомня дали се споменава нещо за Ходи.
_________________ Sometimes i wanna go out and kill motherfuckers.
Заглавие: Re: One Piece
Публикувано на: Сря Мар 09, 2011 8:47 pm
dataa
Това чаптърче си го бива.Но да знаете ,сега си мисла че ако има некой защитен от силата на Декен то това е Санджи.Та нали две години са го гонили, и май не са го хванали така че очаквам Санджи vs. Декен а Луфи продължава за грабището.
Анимето обаче е един голям СоПОЙЛЕРРР!!! Поне стана ясно... Шанкс няма да се види с Луфи преди той да стане Крал, ако се видят въобще (ако не се, ще е малоумно).. И Шанкс ще се бие с черната брада, а не наще... чкидаут, ако не гледата нанимето...
Аа,... новия чап... Санджи не реагира на принцесата, а забеляза ония летящ Корал зад нея ? Странно и нелогично... Другото си бе някво нормално развитие, не намирам нищо специално за коментиране... Върви си по план.
И защо аджеба трябваше да го пишеш това тук ? Късно, щетата е непоправима
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
Става чапа, вече почна да се заформя някакъв бой. Честно каза коментара на Ходи "детинско" спрямо атаката на Усоп е много на място - няма ли най-накрая да премине на пистолети, пушки и т.н. Смисъл пак да си ползва прашката (все пак това му е стила), ама да има един-два пищака и един снайпер на гърба ве да го ева Както и да е Карибоу ще е фактор в арката
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения