|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:18 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Mahou Shoujo Madoka Magica (зима 2011) Публикувано на: Съб Фев 26, 2011 9:12 pm |
|
lolikiller |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 04, 2009 10:33 am Мнения: 517 Местоположение: postmodern madness
|
erejnion написа: сцени от предишния таймлайн ли имаш предвид?
Не, като... Ъмм може може, макар момичето с дългата розова коса при трансформацията и черното коте което Мадока държи плачейки щастлива ме карат да мисля че не са толкова фалшиви тия моменти и могът да се впишат в анимето. За друго няма да споря защото то си е така, просто го казах това защото може и ти да си го забелязал и ми е интересно какво мислиш по въпроса. И не е много сигурно че смъртните случай биха се предотвратили дори и да им беше разяснила за това какво става, а и според мен Мами също знаеше доста неща за кюби просто беше невнимателна и падна в капана му също като Саяка, но пък тя от друга страна имаше прекалено много добри очаквания за бъдещето които се превърнаха в отчаяние което тя прие.
|
|
|
Заглавие: Re: Mahou Shoujo Madoka Magica (зима 2011) Публикувано на: Нед Фев 27, 2011 4:14 pm |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
>се превърнаха в отчаяние което тя прие. и което е още една причина да я харесвам... Не мисля, че Мами знаеше твърде много, тя по-скоро щеше да им каже и тъмните страни на сделката ако ги знаеше. Иначе за черното коте имаше теории, че това е Хомура. И, спомняйки си за една определена книга на Тери Пратчет, напълно си отива силите на една котка да са time manipulation П.П. двете най-добри анимета за този сезон имат магически момичета-зомбита.
|
|
|
Заглавие: Re: Mahou Shoujo Madoka Magica (зима 2011) Публикувано на: Вто Мар 01, 2011 4:43 pm |
|
Borrator |
|
|
Регистриран на: Сря Яну 05, 2011 2:52 pm Мнения: 961 Местоположение: София
|
erejnion написа: Не успя да си отвори устата моля ти се... а защитавала Мадока? Тя чува ли се? Свикнала е да не и вярват. А нали видя как реагира Мики на предложението и за помощ: веднага реши, че лъже. И да им беше казала, нищо нямаше да постигне. Колкото до Мики, твърде готин герой е, че да не се надявам да избегне превръщането във вещица. Има известен шанс Хомура да ойде да я спаси, тя ако сложи сиид близо до соул джема той се пречиства независимо дали Мики иска или не.
|
|
|
Заглавие: Re: Mahou Shoujo Madoka Magica (зима 2011) Публикувано на: Пет Мар 04, 2011 3:45 pm |
|
djhot |
|
|
Регистриран на: Вто Май 01, 2007 9:23 pm Мнения: 2515 Местоположение: Едо
|
Всъщност е подобно, като проблемите при Ore no Imouto и подобни в последно време... Както и "еччи банна" и постоянните проблеми с разни аниме събития и прочие... В момента е доста ентусиазирано японците са се метнали нещо срещу подобни неща, та някои хора доста драстично дори по медиите се изразяват... Вярно, че има много лайна в аниме индустрията, но не повече от където и да е било другаде и това не е начина да се справиш с него... И боже, за Мадока се говорят неща, като "има насилие срещу малки деца, това пречи на здравото развитие на новото поколение". Човешкия свят както винаги може доказва каква олигофрения има в себе си, ей... За момента реално шанса ми изглежда малък да го спрат, но стане ли това значи само че трудните аниме времена са много по-близко от колкото сме си мислели и забързват страшно много... Жалки японци, жалки хора...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mahou Shoujo Madoka Magica (зима 2011) Публикувано на: Пет Мар 11, 2011 2:12 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Borrator написа: Относно последния епизод(9), като се замисля, време беше да дойде аниме, в което всички умират....... Mай май ще го скипна това аниме. Добре че не се подлъгах да го почна.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|