Дата и час: Вто Фев 25, 2025 7:12 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 4 [ 47 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 15, 2007 7:45 pm 
Аватар

Аз някой път имам чувството, че лампата в антрето се включва и изключва сама. Веднъж гледаме всички ТВ и лампата в антрето се включи сама, а всички бяхме заедно??? :shock:
Или някой път през нощта чувам как пада нещо в кухнята. :shock:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 15, 2007 7:56 pm 

Много стара тая тема... :roll:
От къде я изровихте няма си представа...уатева...тайм ту спам.

Рядко се случва да не ми вярват (както се изрази една приятелка "сладкодумен лъжец")

Итересното е ,че се случва да не ми повярват, точно когато казвам истината XD...странно

Следвайте ме...
I will make you believe
Изображение
:lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 15, 2007 8:32 pm 
Аватар

Зима... една вечер се прибирам някъде към 8/9 към нас... и гледам една жена заобиколена от кучета които я лаят та се късат... тя естествено пищи яко(заприлича ми по това на майка ми...). Приближавам се - верно била макйа ми... тичам аз към нея, заставам м/у нея и кучетата и започвам да ги гоня и казвам на майка да тръгва...ама тя - йок, не ще... след дълго убеждаване тръгна. Аз я поизчаках да се поотдалечи малко и тръгнах след нея (като преди това още малко поовиках кучетата). И чувам аз както си вървя, че зад мен щъкат доста крачета... обръщам се - кучетата :shock: в редичка (баха около 6) ме следват... изпратиха ме до входа... и аз не мога чак да си повярвам ама тва е факт шото и майка си го спомня... Да взема да се хвана на работа в цирка освен :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 15, 2007 10:20 pm 

Това не е кой знае какво но е много фенско... :D
Поне веднъж седмично като почна да сънувам се осъзнавам в съня си и мога да го контролирам :D Мноу е кеф ама на сутринта се чувствам много изморен...

А ето нещо за което никой никога не ми е вярвал дори и понякога да са се престрували:

В 1-и клас имаше едно момче което смятах за най добрия си приятел. По едно време(в началото на 2-и клас) нещо му стана и почна да се ебава с мен и така след 4-5 месеца изобщо не можех да го понасям. На може би 6-я месец след като почна да се държи досадно (към края на 2-и клас беше) един дъждовен ден аз отивам в залата за плейстейшъни ( ех доброто старо време :lol: ) и сядам да си играя. И той идва и почва пак с поредната доза обиди, които вече не си спомням даже какви бяха... И по едно време ми вика сигурен съм че мога да те набия... и аз тогава много се ядосах... оттук нататък ми е някво мъгляво.
Аз ставам и му казвам "Аре като си толкова силен да се бием" и излизаме и отиваме в подземните гаражи които бяха на 10 метра от залата. И там евентуално почнахме да се бием... и аз всеки път като го ударех се ядосвах(имам спомен че се ядосах чак до сълзи) и не знам след колко време всичко се забави... знаете че при 'специални' условия като тези слуха, миризмата и всички други сетива затъпяват и всичко се съсредоточава върху възприеманите кадри от очите.
И аз почвам като луд един-два три и преди да се усетя съм го хванал за ръменете, вкарах му няколко колена и след това някой дойде отзад завъртя ме и ме удари...
Та свестих се по късно(и аз не знам как но явно съм загубил съзнание за малко) и се указа че големите от залата дошли след нас и някво всичките ми викаха "Уау хлапе ти си бати лудия" и тем подобни с някакви напълно шокирани погледи.

Това е най невероятното нещо което ми се е случвало според мен и е една от причините да мразя да се ядосвам днешно време :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 15, 2007 11:02 pm 
Аватар

ОООО
това със сънищата е страхотно...
аз от малка съм си с развинтено съзнание и постоянно сънувам откакто се помня... и то все некви оплетени глупости... но само веднъж ми се е случвало да си управлявам съня... чувството е просто върховно... бтв аз на сутринта не се чувствах перфектно просто... :mrgreen:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 16, 2007 2:49 pm 
Аватар

Тва с лампата(последното ми съобщение) било, защото тя била развалена и не праила добър контакт :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 16, 2007 4:01 pm 
Аватар

хахахаха, откачени хора пишат тука, спор няма :lol:
та аз да разкажа за прадядо си - имал някакво бучене в ушите човека (саянски, като твоето ;р ), потропване такова, бе изобщо не можел да спи. Та, отишъл на ушен лекар и се оказало, че в ухото му имало бълха, която му скачала на тъпанчето :lol: :lol: Сигурно не е могла да си излезе заради ушната кал :mrgreen:
Изобщо не си спомням да са ми се случвали такива странни неща, но онова с мъглата и светлините и невъзможността за мърдане съм го чувала и аз - това била причината толкова много американци да си мислят, че са били отвлечени от извънземни, ако се не лъжа.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 16, 2007 11:32 pm 
Аватар

Местоположение: ...помня, че снощи пих, но после ми е мътно... Къде съм ???
Ми честно казано тва което ще разкажа звучи смешно, то и на мене ми е смешно ама са Смех да има :lol:
Та един си пътувам в 5-тицата трамвай и загледах в некъв човек незнам защо и след малко той се препъна в нещо :lol:
След максимум 1 минута, се загледах в една много добра мацка :) и тя взе, че се препъна :lol:

И това доста пъти ми се е случвало честно казано :lol: Прекалено "доста пъти" :lol:

В неделя пак така, загледах се в едно момиче и тя се препъна :lol:

Къв е тоя магнетичен поглед дето го вадя незнам :lol:

Много често ми се случва да имам Дежаву :? Говорихме си веднъж с брат ми и аз му викам, че много често имам Дежаву и той казва "И аз" , и аз го питам колко често той казва "1-2 пъти седмично", а аз му викам като имах предвид често аз има Дежаву по няколко пъти НА ДЕН... и той ме изгледа супер шокирано и вика "дали означава нещо тва" и аз казвам "Ми нямам представа :lol: "

Та интересно ми е защо е така наистина дали означава нещо това, всмисъл разликата е доста фрапираща...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 16, 2007 11:52 pm 
Аватар

ще ти разваля малко илюзията за дежавуто. То си е абсолютно доказано явление и няма нищо свръх естествено в него. Някой ако желае да обясни точно как протича че мен адски много ме мързи да обяснявам.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 17, 2007 11:48 am 
Аватар

Dunan_Knut написа:
ще ти разваля малко илюзията за дежавуто. То си е абсолютно доказано явление и няма нищо свръх естествено в него. Някой ако желае да обясни точно как протича че мен адски много ме мързи да обяснявам.

Бе не знам как протича,ама ми се е случвало да имам дежа ву с хора,с които още не съм се запознал,когато се окажа на мястото на ситуацията и си спомням,че съм го виждал и преди това...много е странно,често имам дежа ву...

Иначе на сън съм ставал мноооооого често като малък,кви работи са ми разправяли не е истина.Подксчал съм из стаята (след дълга игра на Tomb Raider) .Прегъщал съм чергите xD,къпал съм се на сън,абе секви простотии и ми разправят,че съм с отворени очи ,а аз нищо не помня на сутринта :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 17, 2007 11:19 pm 
Аватар

Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
Страни случки са ми добре дошли :twisted:
По принцип не ги разправям на никои... само ако има нужда да се посмеем :P
Като бях малък много пъти след като се събудя виждах различни продълговати лица навсякаде но те са били само въображение.. но на 7 години аз се насирах от страх от различни разплиокани дълги сиви лица по стените. :shock:
И по тази причина на сащите години когато се заглеждах във телевизоравиждах лицата самоче продълговати и уголемени... бях малък и не съм пил! Но и това е бил сигурно еффеkт на заглеждането във телевизиония екран.
Има много други подобни случки но ме мързи :mrgreen:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 18, 2007 7:00 pm 
Аватар

Ами...то не е някво супер странно ама като ми се случи ми изглеждаше мн мн странно :Р

Начи аз ,сестра ми и една моя бивша фр сме у тях и си говорехме за духове ,дама пика :roll: и т.н и фр ми изведнъж нз що решава да хвърли дистанционното на телевизора на земята ,мята го и както се беше засилило изведнъж се спря и от някъде се чу някакъв рев на нещо ядосано... :o А една фр ми разправяше съвсем скоро как сутринта като си се приготвяла за даскало - майка й и баща й спят ,брат й не се е прибирал - у тях само тя е будна и като си минавала през хола видяла че телевизора е включен ,без тя го е включвала или без някой от тяхните да се е събуждал изобщо и брат й не си е идвал (както тя си е помислила тогава) :Р

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 04, 2007 3:51 pm 
Аватар

Хади и аз :D
Като малка се събирах с няколко мои много добри приятелки и винаги си играехме на едно и също място - на един пеобразен лост, където хората си тупат килимите, и постоянно се чекнехме там и правехме всякакви упражнения. От един момент нататък за доста дълго време беше пуснат слух - братовчедката на някаква приятелка на една наша приятелка (ех времена за клишета :roll: ) била убита, докато била на зелено училище и тъй като и ние нея година ходихме точно на него зелено училище, на същата станция, където беше тоя слух (кой знае кой го е измислил :roll: ), духът на това момиче ни преследва и ни прави разни номера.

Та, ето какво беше странното. Един ден (след като се върнахме от зеленото училище) аз и още едно момиче си играехме на лоста и двете правим едновременно едно и също упражнение - държейки се с две ръце се засилваме колкото можем повече и скачаме колкото можем по-напред. И правим нали упражнението заедно. Обаче аз в момента, в който се пуснах, за да скоча напред (като скачаш по този начин обикновено първо с краката напред се издигаш малко нагоре, след което падаш напред и надолу) изведнъж усетих, че се задържах във въздуха повече, отколкото трябваше. Разбирам го, защото ако толкова много пъти правиш това, в един момент знаеш инерцията, с която трябва да се приземиш, без значение с каква скорост се отласкваш, ти просто си знаеш. А усещането беше такова сякаш самия въздух ме задържа повече време. Да кажем... почти секунда. :shock: Това някак си ме уплаши и преди да скоча на земята извиках, а след мен и момичето, с което правих упражнението. Като скочихме долу ми каза, че и тя е усетила същото.

И какъв беше извода? Мъртвата братовчедка на приятелката на нашата приятелка ни прави номера. :lol: Като разказахме на другите момичета обаче те ни повярваха (единствените, които ни повярваха :lol: ), тъй като всички разправяха за някакви странни неща, които се случват - и всички бяха номера на духът на това момиче(няма да споменавам името й). Ама тея "странни неща" наистина бяха голямо въображение, защото сега като порастнах вече спряха да се случват. Но съвсем сериозно, духът на това момиче ми липсва. Беше наистина забавно с нея. :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 04, 2007 4:38 pm 
Аватар

бил обсебван от демон.

Знайте ли каква противня е да вървиш по улицата и да чуваш в главата си некви гласове.Първо си помислих че имам шизофрения ама имаше някои случки които бяха много изчанчени.Първия път маика ме намери да спя в гробището сутринта.[ходил съм насън дотам WTF?]
И друг случай като съм чувал този гаден глас дето говореше на латински нещо минавах покрай некви свирепи кучета дето преди ме лаеха много и скачаха да хапят.Минавам аз и онея някви ме гледат свити и скимтят.След мен минава един мъж и онез се скъсаха да го лаят. :lol: :lol: :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 04, 2007 6:34 pm 
Аватар

не че съм го казвал на някой та да не ми повярва но имаше нещо странно което ми се случи няколко пъти, е не е толкова странно колкото вашите де :)

та точно преди да се събудя аз сутрин, сънувам (или поне така си мисля) че виждам стаята с затворени очи, и колкото и да ги стискам не мога да престана да виждам наоколо като че ли са ми отворени, после си ги отварям и се събуждам :?

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 4 [ 47 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]