|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 7:28 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кой ревнува повече-мъжете или жените?  Публикувано на: Пет Май 13, 2011 7:30 pm |
 |
Cursed_Soul |
|
 |
Регистриран на: Пет Май 06, 2011 9:22 pm Мнения: 5 Местоположение: Plovdiv
|
^ Вие изобщо за друго нещо не мислите освен... Мисля, че жените... мога да те оборя за това че мислим само за това, мислим и за много други неща но за това малко повече
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кой ревнува повече-мъжете или жените?  Публикувано на: Пет Май 13, 2011 7:52 pm |
 |
Domus |
|
 |
Регистриран на: Чет Май 24, 2007 10:56 am Мнения: 1016 Местоположение: Milky Butter Palace
|
Cursed_Soul написа: ^ Вие изобщо за друго нещо не мислите освен... Мисля, че жените... мога да те оборя за това че мислим само за това, мислим и за много други неща но за това малко повече  Аз па си мисля, как ту има много ту има малко, иначе не му мисля много, че вредно. :Д
_________________ Yo princess, I've come to enchant your sacred meadow.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кой ревнува повече-мъжете или жените?  Публикувано на: Пон Май 23, 2011 8:03 pm |
 |
Musou-Enrai |
|
 |
|
Аз мисля, че зависи от човека. ----- The Midnight Angel написа: ... в крайна сметка човека, който ревнува е човек, които не е уверен в себе си  В себе си или в любимия/любимата?
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|