|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 9:07 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: BECK [J-Movie] Публикувано на: Съб Фев 19, 2011 9:43 am |
|
petarvladikov |
|
|
Регистриран на: Чет Май 29, 2008 7:33 pm Мнения: 1827 Местоположение: Пловдив
|
Уха, прекрасно. Чакам за субтитри и ще го гледам задължително.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: BECK [J-Movie] Публикувано на: Пет Мар 18, 2011 1:15 am |
tfk94 |
|
|
|
добро филмче ама така и не са чу гласа на вокала помислих че поне на последната песен ще го пуснат ама ..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: BECK [J-Movie] Публикувано на: Пет Мар 18, 2011 3:18 am |
|
kcekce |
|
|
|
Да беее, то си е жив резил да не му пуснат на Коюки "микрофона" до самия край Но от моя гледна точка това е ЕДИНСТВЕНИЯТ недостатък на филма. Преди малко го пуснах на приятеля ми, който е китарист. Накефи се, а няма никакви пристрастия към японското кино и т.н., камо ли пък да е гледал анимето или да е чел мангата:) Евала им правя за тоя филм на хората, в някакъв англоезичен форум някой се оплака, че "как може пък японец да го направят да говори с такова перфектно произношение, развалиха ми емоцията" Аз пък точно се надявах тия герои, уж отраснали в Ню Йорк веднъж да не говорят на EngRish и ми стана супер яко:) Ега ти фермана написах... Кефя се на филма - като замисъл, като сценарий, като режисура и обрисуване на образите, като кастинг спрямо мангата и актьорска игра - изобщо - мнгоо е як филмът:) Препоръчвам го.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: BECK [J-Movie] Публикувано на: Пет Мар 18, 2011 6:10 pm |
glorfindel133 |
|
|
|
На мен пък точно това че не му пускаха гласа на вокала не ми се стори недостатък (въпреки че бих искала да го бяха пуснали поне на края). То това му беше оригиналното във филма. Иначе и като цяло беше мн добър и актьорите и музиката. Хиро ми хареса с дългта коса Абе май вс японски музикални филми, които съм гледала досега ми харесват мн мн.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|