|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 8:52 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Фев 17, 2011 10:35 pm |
|
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
LOL Скелета е развил хаки... нямам думи... Нищо особено този чап, наистина. @Valk0v добро попадение и аз съм забравил това. : )
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Фев 17, 2011 10:42 pm |
|
Pinko |
|
|
|
deathrazor написа: Това което предполагахме за силата му се оказа вятно. Общо взето нищо не се случи тоя чап. Дам макар че се надявах на малко повече действие заради корицата -вероятно следващата глава ще се започне с боя и може би приключи.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Фев 18, 2011 12:10 am |
|
deathrazor |
|
|
|
Moon написа: LOL Скелета е развил хаки... нямам думи... What?Where?
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Фев 18, 2011 11:42 am |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Valk0v написа: Доста странно е това с Декен. Плода му (мето мето, незнам как ще бъде преведен) явно е като докосне някой той автоматично му става мишена (таргет), затова и като се здрависа с Джоунс първо си сложи ръкавиците, за да не му стане мишена и да не може да хвърля по принцесата (която последно е докоснал).
Изглежда бях прав с изключение на това, че може да има две мишени едновременно - ако хвърли с дясната ръка таргет-а му е принцесата, ако хвърли с лявата ръка таргета е последния който е докоснал с нея. Хахаха акулата направо и са еба мамата По всичко личи че ще има голяма война в тази арка - Джинбей (мн мразя като го пишат Джинбе), Страухатс, Нептун и принцовете вс Ходи и Декен. Може би и тази война ще донесе разрушението на ФИ Има и още една страна, която засега е неутрална - Карибоу - по принцип Ходи и Декен няма да го искат защото за тях човеците са много под тях, особено във водата. Но не се знае накъде ще задуха вятъра. Надявам се да си остане неутрален или в някакъв момент да помогне на някой страухат, много искам да го имаме в екипажа. Време е да имаме и една логия. А и може да се присъедини и един мерман или русалка. Смисъл Лъфи беше казал, че иска 10 човека екипаж - ама тея в тия 10 човека може да не се брои той. Смисъл засега са 8 без Лъфи, всичко зависи как Ода ще го завърти - дали още двама да се присъединят (Карибоу и някой фишмън) и да станат 10 + Лъфи или само още един ще се присъедини и да станат 10 с Лъфи Следващия чап искам да видя Джинбей в действие
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Фев 18, 2011 4:20 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Valk0v написа: От скоро почнах да чета мангата отначало по няколко чапа на ден. http://www.mangafox.com/manga/one_piece/v09/c069/7.htmlПросто не мога да не я споделя тая страница с вас, само още от кога е заплануван Джинбей и кога за първи път научаваме за Фишмън Айлънд и реакцията на Санджи и Лъфи. Просто ОП заради този глупав линк дето го пусна от два дена препрочитам старите чаптъри на ОП аре да почва патакламата, че много се заприказваха за глупости
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Фев 20, 2011 3:57 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
преди 3-4 години бяха направили OP town, гледах снимки от вегапънк форума на потребители, които са били там. И просто всеки ОP фен би се впечатлил на подобно място, доста от сейютата бяха там също. Ако не ме домързи и снимките не са изтрити ще пусна линк.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Фев 20, 2011 8:44 am |
|
Roronoa Zoro |
|
|
|
spiralkinda написа: преди 3-4 години бяха направили OP town, гледах снимки от вегапънк форума на потребители, които са били там. И просто всеки ОP фен би се впечатлил на подобно място, доста от сейютата бяха там също. Ако не ме домързи и снимките не са изтрити ще пусна линк. яко даи да видим аз потърсих в нета но не намерих
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|