Дата и час: Пон Фев 24, 2025 11:53 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 4 [ 53 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: БК11:Naruto[Кръг2]: Naruto vs Pain
МнениеПубликувано на: Нед Фев 13, 2011 4:06 pm 
Аватар

Naruto

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 13, 2011 4:09 pm 

СаВа
Ти сам го каза, обстоятелствата бях други. Хината я няма - няма и Лисица Mode. Naruto с 8 опашки може да е мощен, но е глупав. Той се впускаше като говедо без съзнание, за да може да преценява ситуацията реално. Ако не е в лисича форма би могъл да прецени ситуацията по-добре и да спре Planetary Devastation-a. И ако приемем, че си прав и няма право на клонингите все пак може да Summon-е жабите след като го признаха за Sage. Те имат и генджутсу. :D Пък и само Naruto срещу Deva Path се би наравно с него и в ръкопашен бой ще го смели с няколко хиляди или там колкото може да прави клонинги и расенгани. Като го нападнат Pain всичките, да го видим какви техники ще прави, освен Shinra Tensei.

flssdd
Naruto има бая повече чакра, ако ще се опира до издръжливост. Той даже не знам дали може да я свърши въобще. :lol:

Последна промяна ExcHyper2 на Нед Фев 13, 2011 4:17 pm, променена общо 1 път

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 13, 2011 4:17 pm 
Аватар
Модератор

Нали се сещаш жабата как умря за секунди? Какво генджутсу ще ми направи сега? Т.е. Пейн каза, че тая техника вече я знае и като направиха опит да направят генджутсу и я смачка за секунди жабата. Все тая дали ще я призове, умира за секунди. Както и другите жаби смаза. Да не говорим, че и той може да призовава.
Когато му направи баншо тенин (привлече го и го хвана) и после го изтръшка, това си е gg за Наруто, намушква го в сърцето (не в ръцете) и край.
8 опашки беше когато избяга от чибаку тенсей, преди това бяха по-малко. Такаче впускането пак е в полза, защото ако те атакува постоянно, ще се защитаваш нали? И все пак Пейн си направи атаката. Няма как да го спре. Както казах докато се бие с тялото, Нагато ще си направи каквито техники иска.

Реалността е, че Пейн е по-силен сега, но не искате да си го признаете. И превръщате Наруто в най-фенбойския турнир досега.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 13, 2011 4:26 pm 

Всъщност Pain ме кефи страшно много повече от Naruto. Супер изрода е. :rocknroll: :lol: Даже Naruto ми е скучен като персонаж като не се бие лисицата, ма карай. Иначе жабата може и пак да пукне, да - може и да не пукне. Не можем да кажем, че битката ще прочете баш по същия начин, има прекалено много променливи. Но да приемем, че умира - няма генджутсу тогава. Naruto иначе се бие постоянно с клонинги, никога не тръгва с истинското си тяло да се сражава веднага, така че няма да умре току-така от невнимание и първия Баншо-Тенин. Planetary Devastation-a казах как смятам, че Naruto ще го спре. Дори и да го започне Pain ще трябва да си стои мирен за изпълни техниката докрай. Naruto и хилядите му клонинги с расенгани няма да стоят и гледат просто ей така. Смятам също, че Nagato е ограничен до един тип техники на тяло, иначе нямаше да има нужда от 6 тела, щеше да изпозлва само Deva Path-a и да му "набие" всичките техники в едното тяло. В случая Deva Path-a може да прави само Шинра Тенсей, Баншо Тенин, Чибаку Тенсей и май са само това.

Щом вече започвате да говорите за фенбойщини спирам, че подобни изказвания и спорове са ми много противни вече. Изчерпах се до тука, каквото имах да казвам, го казах.

Последна промяна ExcHyper2 на Нед Фев 13, 2011 4:32 pm, променена общо 3 пъти

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 13, 2011 4:27 pm 
Аватар

HyperExc написа:
Naruto има бая повече чакра, ако ще се опира до издръжливост. Той даже не знам дали може да я свърши въобще. :lol:

Да, знам. Имам предвид, че в анимето преди битката между двамата, Пейн вече беше използвал доста чакра, затова там не беше на full power

HyperExc написа:
Nagato е ограничен до един тип техники на тяло, иначе нямаше да има нужда от 6 тела, щеше да изпозлва само Deva Path-a и да му "набие" всичките техники в едното тяло

True that, все пак са зомбита :lol: Но и от оригиналното си тяло може да прави всички техники от 6те тела.

p.s. Всъщност Naruto ме кефи страшно много повече от Pain.

МнениеПубликувано на: Нед Фев 13, 2011 4:36 pm 
Аватар
Модератор

На тяло да, защото използва един път на тяло. Може да ползва всички техники с оригиналното си тяло, естествено не може 2 едновременно от неговото тяло, затова са и телата да прави 6 едновременно от тях тела и от неговото си още една. Общо 7 техники едновременно би могъл да прави (7 пътя са), но реално няма нужда да прави от оригиналното си тяло, понеже го държи в тайна и се прекрива зад Пейн (най-вече Deva Path, логично защото е най-добрият му приятел и искаше да го следва и изпълнява неговата мечта ли какво беше). Но Нагато е 7те пътя, риненгана е негов, телата са като куклите на Сасори, може да си ги призове (показано е).
Ако беше предложен Нагато, щяхте да викате, че той какви пък техники има? Сега викате, то само това тяло. Ще ги въртите както ви е удобно само и само да не гласувате за Пейн. Но Пейн и Нагато е един и същи човек, служи му за прикритие просто кодовото име Пейн. Дали Тоби или Мадара, все тая също нали?

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 13, 2011 4:42 pm 

Аз лично най-много от всички в колизеума въобще бих искал да гласувам за Pain всеки път и да спечели и ми се искаше да не гласувам за Naruto нито веднъж, ама не съм виновен, че сте ги изтеглили така. :>

Злодеите и особено в това аниме винаги са ми харесвали повече. Имат по-интересни мотиви за действията си, докато главните герой са скучни и глупави.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 13, 2011 4:52 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Наруто

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 13, 2011 4:54 pm 
Аватар
Модератор

Ако не си искал да гласуваш за Наруто, нямаше да гласуваш за него. Все пак достатъчно защитих Пейн, и Наруто в тази ситуация няма как да спре чибаку тенсей.
Когато Наруто победи Deva Path, чибаку тенсей вече беше използван (което източни допълнително доста Пейн). От това което виждам, не може да се ползва 2 пъти скоро чибаку тенсей един след друг. Такаче нямаше възможност да го пусне пак, но Наруто без лисицата нямаше да оцелее, за да се бие после с него.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 13, 2011 5:18 pm 
Аватар
Anime Hunter

Pain!

Реално какво очаквате? Вярно в битката им Наруто победи Пейн ама нали се сещате, че наруто е главния герой и ако загуби умира, след което анимето свършва :lol: Пейн имаше възможност да го убие беше го приковал към земята... и го питаше какъв е отговорът му, там е ключовият момент на обрата... защото хината се намеси... реално пейн ако не го питаше можеше да го убие за 2 секунди докато наруто лежеше на земята и не можеше да помръдне... За мен лично пейн е по-силния от двамата и в реална битка, ако трябва да се бият до смърт наруто губи...

МнениеПубликувано на: Нед Фев 13, 2011 5:27 pm 
Аватар

Naruto

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 13, 2011 5:28 pm 
Аватар

Pain.
B1nkata said it.

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 13, 2011 5:35 pm 
Аватар

Naruto

МнениеПубликувано на: Нед Фев 13, 2011 5:53 pm 
Аватар

Pain

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 13, 2011 6:00 pm 
Аватар

Naruto - the god slayer
Лисицата >>> Pain :lol: Технически погледнато Наруто е жив пуснал 8те опашки. Достатъчно време за да убие Pain и после може да си умира.
Пък и сега целта му е малко по лесна трябва да убие Нагато и да игнорира максимално другите тела.

Последна промяна Roronoa Zoro на Нед Фев 13, 2011 6:18 pm, променена общо 1 път

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 4 [ 53 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]