|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 8:48 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Фев 12, 2011 12:25 am |
Hajutze |
|
|
|
Пък и да предположим че има ... не се знае точно кога го е придобил.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Фев 12, 2011 1:08 am |
|
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
За бебето от корицата става въпрос, предполагам. Ама кво го говорите толкова тва бебе. Даже и да е на Shanks - няма значение. Едва ли ще влезе в историята. xD Recca написа: Ше е яко ако детето на някой девил фрут юзър придобие умението му, но без ограничението да не може да плува. ^^ 100% щяхме да знаем за такива случаи, вече.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Фев 12, 2011 10:52 am |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
ShaLaLa написа: Оформлението му куца тотално и страниците претоварват като се четат. Еми какво да ти кажа, ако страниците препълнени с материал и всичко е изпипано до най-малките детаили (говоря) за арта и ти идва прекалено много то тогава се насочи към Блийч. Там няма да се претоваряш нито от диалозите нито от черно-белите "неща" дето минават за панели, sooo...... Това за Кейми не го знаех, интересно Ода е гениален, сигурен съм че има много голямо айкю
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Фев 12, 2011 11:01 am |
|
ShaLaLa |
|
|
|
Valk0v написа: ShaLaLa написа: Оформлението му куца тотално и страниците претоварват като се четат. Еми какво да ти кажа, ако страниците препълнени с материал и всичко е изпипано до най-малките детаили (говоря) за арта и ти идва прекалено много то тогава се насочи към Блийч. Там няма да се претоваряш нито от диалозите нито от черно-белите "неща" дето минават за панели, sooo...... Еми няма да се насоча натам, щото не ме кефи
_________________ Continual irresolution Keeps me shackled to the ground I thought I was safe in the Hiding Place But it sure is exhausting, livin' in chains It’s paradoxical in every way
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Фев 12, 2011 1:27 pm |
|
Pinko |
|
|
|
почни мангата от маринфорд арката или малко по-назад и я прочети пак - ще ти мине като видиш главите накуп просто веднага след войната където принципно се случиха доста неща, а реално почти нищо като действие флашбек-а и после ФИ след 1месец почивка беше прекалено бавно, аз и сега чакам да се сбият с нетърпение, но знам че ще стане като му дойде времето, а не всяка глава бой Може и да не ти помогне де, но опитай Зоро как описа Санджи perverted imp - даже последвалата шега на Броок ми хареса, явно Ода е решил да попремахне старите шеги.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Фев 16, 2011 9:55 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Mangastream написа: Jump releases will be delayed this week, we do not currently have an ETA for their arrival but we'll update when we do.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|