|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 9:06 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Фев 10, 2011 9:16 pm |
|
realist |
|
|
|
SayanMk написа: - Интересува ме защо Джимбей е в гората, а не в кралството? Бил е мишена? Зле е?
Нали някъде в началото на арката, казаха, че е напуснал острова, защото вече е враг на правителството и ако остане може маринките да атакуват острова.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Фев 10, 2011 9:33 pm |
|
Roronoa Zoro |
|
|
|
SayanMk написа: 4. Тва с принцесата накрая беше яко тъпо и грозно и невъзможно. Тая акула няма такъв капацитет, баси <.<
мх същото си помислих и аз направо развали целия чаптър въпреки,че ми е смешно като се сетя. Надявам се следващия чап да излезе от там и да не я разхожда така
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Фев 11, 2011 9:49 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Kesshou написа: Абе крал Нептун каза, че баунтито на Зоро е 160,000,000... преди май беше 120,000,000... значи вероятно и останалите имат нови баунтита... сттранно наистина дали на Зоро баунтито е 160 000 000, защото преди 2-3 чаптъра като показаха на всички май само на Луфи беше вдито на 400 000 000, а това на Зоро дали не беше скрито...Или да са им вдигнали наградите заради това, че са се събрали, нали го писаха там в правителствения вестник, че SH отново са заедно. SayanMk написа: е, ест. То вече се видя, че Луфи е 400. Което си е баси мизерното . . . Ама аре, криза е още.. На Луфи след тази арка ще му го закръглят на 500 000 000 макар да не виждам смисъл след като няма маринки, а ще се трепят пирати и принцове помежду си.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Фев 11, 2011 5:09 pm |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Много добър чааптър. На Лъфи идеите са Чопър беше мега зле. А това бебе дето Макино държеше дори и не си помислих че е нейно. Никакъв шанс да е от Шанкс според мен.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Фев 11, 2011 5:45 pm |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Аз също мисля, че е на Шанкс. При положение, че ББ умря (от старата ера) и Ейс (от новата ера) при положение, че и двамата са биг тайм пирати за никой от геройте не е сигурно кога Ода ще си го прибере Така че ако нещо недай си Боже стане с Шанкс това е наследството му. Това ми е теорията за бебчето Съмнявам се да е на някой селяндур от там
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Фев 11, 2011 5:45 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Wind_Falcon написа: Много добър чааптър. На Лъфи идеите са Чопър беше мега зле. А това бебе дето Макино държеше дори и не си помислих че е нейно. Никакъв шанс да е от Шанкс според мен. Първата ми реакция беше - глупости, баш нейно си е, ама ... Шанкс да е ходил на разходка до там? Или Макино държи в ръце чичо на Луфи ... все пак тя беше ТОЛКОВА нещастна, Гарп беше ТОЛКОВА виновен, няма невъзможни неща
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Фев 11, 2011 5:46 pm |
|
Roronoa Zoro |
|
|
|
Valk0v написа: Аз също мисля, че е на Шанкс. При положение, че ББ умря (от старата ера) и Ейс (от новата ера) при положение, че и двамата са биг тайм пирати за никой от геройте не е сигурно кога Ода ще си го прибере Така че ако нещо недай си Боже стане с Шанкс това е наследството му. Това ми е теорията за бебчето Съмнявам се да е на някой селяндур от там Абе това дете ще наследи шапката от Лъфи брееееееееееееее
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Фев 11, 2011 8:43 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|