|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 12:57 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Green Boy (Manhwa) Публикувано на: Чет Фев 10, 2011 7:39 pm |
|
Roronoa Zoro |
|
|
|
Green BoyAlternative Name: 그린보이 (Korean) Years of Released: 2010 Status: Ongoing Green Boy: 21~ Author(s): Jung Jae-han Artist(s): Im Jin-gook Genre(s): Martial Arts, Romance, School Life, Shounen, Sports Цитат: The irrepressible girl who aims to be a champion, Jain! and the innocent boy who loves her, Tae-jin! Their challenges on the road to championship and an unfitting summer-like love story. Та мангата се отнася за бокс, училище, флюбен интересно~ Стила на рисуване и подребда е като на Noblesse и Tower of god. Но арта поне за мен е по добър и от на двете. Сравнение с Hajime no Ippo - по добро е. Цветно и боя радва. Та общо взето го препоръчвам на всеки, които се радва на боеве. Лесно и бързо се чете не те затормозява и просто може да се наслаждаваш.
Последна промяна Roronoa Zoro на Пет Фев 11, 2011 8:01 am, променена общо 2 пъти
|
|
|
Заглавие: Re: Green Boy (Manhwa) Публикувано на: Пет Фев 11, 2011 2:15 am |
krumisimo |
|
|
|
Следя го още от първия излязъл чап... Засега много ме радва... Празният стол в началото, към който гледаше Таеджин леко ми навява трагичен край... Но пепел ми на устата (на клавиатурата)... Последният чап Ха Еун ме изненада - каза се по-свястна отколкото очаквах... Пп. kidamy, трябваше да сложиш пик с Таеджин (или пък Джейн)... Някой ще си помисли, че Сеонгхоо е "новакът"...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Green Boy (Manhwa) Публикувано на: Пет Фев 11, 2011 7:40 am |
|
Roronoa Zoro |
|
|
|
^ дам така е и аз това си помислих. Но хубавото, е че знаеш какво ще стане и имаме хубави очаквания. Автора е подбрал доста добри моменти да ни покаже за бъдещето. Ако не бяха те в началото до сега да бях изнервен от бавното развитие. Но така си търпя с кеф и знам,че нашия по някое време ще мачка яко п.п Търсих снимки но почти няма. Ще хвана да изрежа и да кача някоя по късно.
|
|
|
Заглавие: Re: Green Boy (Manhwa) Публикувано на: Пон Фев 14, 2011 12:01 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
21чапа ще ги прочета на един дъх и после ще плача за още ех
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Green Boy (Manhwa) Публикувано на: Пон Фев 14, 2011 4:46 pm |
krumisimo |
|
|
|
^ И аз това се надявам, but I can't help myself thinking that причината за липсата й е по-мрачна... :/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Green Boy (Manhwa) Публикувано на: Чет Фев 17, 2011 6:59 pm |
|
nozo |
|
|
|
Знаех си аз че не трябва да започвам нов ongoing, а и този излезе супер здрав. Всичките ги лъхнах докато се усетя Logrus написа: и после ще плача за още ех П.П. ако някои знае други подбни за предпочитане завършени да пусне ЛС
_________________ Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walk into a bar. The barman says "sorry Kenny, only over 18s in here
ЕФЕКТА ОТ МАНГА Е ПОЧТИ СЪЩИЯ http://myanimelist.net/profile/nozo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|