|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 11:59 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Фев 03, 2011 12:23 pm |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Доста странно е това с Декен. Плода му (мето мето, незнам как ще бъде преведен) явно е като докосне някой той автоматично му става мишена (таргет), затова и като се здрависа с Джоунс първо си сложи ръкавиците, за да не му стане мишена и да не може да хвърля по принцесата (която последно е докоснал). Не знам как действа и плода му - при хората не могат да влизат във вода, защото стават като чук и се давят, докато при него (нали все пак е риба) може да си житка из водата, но да не може да излезе на повърхността, на сушата. Затова обикаля по морското дъно, защото не може нито да влезе в фишмън айлънда, нито може да излезе на брега. Чаптъра беше много як. Като видях как Усоп е натръшкал няколко роял гарда, които лежаха в краката му се сетих навремето в Арлонг арката как едвам едвам, с голяма мъка и късмет победи оня с дългата уста и почнах да се смея Нами сега като я загледах изглежда много яка. А колкото до принцеса да става накама МОЛЯ ВИ се избийте си го от главата, няма никакъв шанс най-малкото защото е една голяма НАМИ. И е супер ревла, която само ще реве за всичко на кораба + не може да излиза на сушата а почти всички големи битки и арки на суша, тоест ролята и ще е на куче - да пази кораба. Най-вероятно се след като Лъфи се държа с нея като с обикновена, и никой не и е говорил така съм сигурен че ще се влюби в него. А Зоро, хехе просто ЗОРО FTW
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Фев 03, 2011 3:35 pm |
|
Aspirin4o |
|
|
Регистриран на: Чет Юли 05, 2007 9:28 am Мнения: 4552 Местоположение: Manchester, United Kingdom
|
За Декен обяснението е много просто. Ода много пъти са го питали и той доста пъти е обяснявал за плодовете и водата. Когато някой погълнал Devil Fruit, бъде покрит с вода, която стига над кръста му, той започва да губи силите си. Подобно нещо стана с Luffy, когато Crocodile го беше хванал в клетка в Арабаста заедно с Nami, Usopp, Zoro и Smoker. Затова Декен се е покрил с такъв голям мехур, който да му стига до кръста някъде. Това му дава възможност да се шматка под водата без да губи съзнание. А че не може да плува - не може, затова и го возят на кораб през цялото време или ходи по дъното. П.П. Със сигурност му намаля способностите на плода, де
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Фев 06, 2011 12:29 am |
|
djih |
|
|
|
Wind_Falcon написа: Харесва ми как Ода вкарва накрая оцветени странички със старите дизайни на героите. Много по-добре си бяха преди. Това са оцветени от фенове стари корици.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Фев 06, 2011 10:43 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Абе има смисъл в думите ви, но не мисля, че сте прави. И аз изобщо нямаше и да забележа мехура на последната стр. ако спиралата не ми беше казал @о@ И действително най-правдоподобно изглежда да има дяволски плод, НО! поне доколкото пишеше, те нарекоха способността му "ПРОКЛЯТИЕ". Да, то тия плодове са СИ проклятие в известен смисъл, особено за фишмени, но не мисля, че се имаше предвид това. Помните ли прокълнатия меч на Зоро? Той си има бая история и сила, но НИЩО общо с дяволски плод! Тая теория за "до кръста" хич не ми се ядва Няма такова нещо според мен, нз Ода какво и къде е бълнувал... Един кайросеки било то пръчка или белезници, могат да обездвижат юзър. Кафез от кайросеки го лишава от способностите му, без дори да е в пряк допир. И най-голямото ми доказателство, за което се сетих докато пиша това -> http://i16.mangareader.net/one-piece/60 ... 515888.jpg ;0 Втората кутийка си казва всичко.... Така че за мен този способност за сега си остава "проклятие", а не дяволски плод. А вече защо има балон на главата, теория нямам. Може да е поредното проклятие, може да е дефектен... кой знае. Но се учудих и зарадвах, като разбрах, че е фишмен де... Valk0v написа: явно е като докосне някой той автоматично му става мишена (таргет), затова и като се здрависа с Джоунс първо си сложи ръкавиците, за да не му стане мишена и да не може да хвърля по принцесата (която последно е докоснал). А т'ва просто е... Евала Та, добре тръгва вече арката, раздвижи се... Но наще станаха враг на всички по доста абсурден начин. Все пак ще ми е забавно да видя принцесата навън от килията си ;D
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Фев 07, 2011 8:40 pm |
Kesshou |
|
|
Регистриран на: Пет Мар 06, 2009 11:16 pm Мнения: 638 Местоположение: Heaven
|
Не вярвам толкова да не може да си контролира плода, че да изстрелва всичко, което докосва... А ако наистина не трябва да докосва никой друг, за да изстрелва предмети по принцесата, ми е чудно защо непрекъснато не си носи ръкавиците, а всеки път си ги слага.. не му ли омръзна 10 години да го прави...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|