макар че исках да го гледам на бг, ама тъй като не ми се чакаше и го гледах на енг, ама ако го искарате скоро време може пак да го гледам и на бг. Ще е хубаво скоро време да го пуснете.
Заглавие: Re: BG: One Outs [on]
Публикувано на: Сря Сеп 21, 2011 3:30 pm
talazor
Офф, на всякъде ли трябва да се казва, че Минималист има проблеми със здравето и не се знае кога ще му се отвори време за редакция(в момента до колкото знам има работа у тях). Отделен въпрос е, че има освен този проект има и друг с мен за редакция(05/12 преведени, но скоро ще е готов превода и редакцията). Когато намери време ще редактира тогава така, че вече приключете с излишният спам. Послепис: Това не е спам, а е за всички спамери на въпроса "Кога ще бъде качено и т.н.?"
Заглавие: Re: BG: One Outs [on]
Публикувано на: Вто Окт 18, 2011 3:48 pm
talazor
Минималист в скоро време ще започне да редактира и превежда ако му се освободи време. Онзи ден на дълго и на широко говорихме за това и онова и се стигна до това заключение. Разбрах, че вече се е оправил, но не съвсем. Нека да предупредя, че моите проекти може малко да се забавят, но ще са по графика(смисъл+ епизодите, които трябва да наваксам и изключение прави Maji de Watashi ni Koi Shinasai!!, който утре би трябвало да съм редактирал и качил в тракера).
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 128 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения