Дата и час: Пет Яну 31, 2025 11:55 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 36 от 49 [ 722 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 49  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 11:03 am 
Аватар

Вярно, че оня има плод, въобще не ми направи впечатление докато не прочетох тук. То че цялото тяло става чук, но дефакто се давиш защото не можеш да дишаш под вода ... тоест плода отнема способностите ти да плуваш, не да дишаш :doh: не знам какво обяснение ще даде за рибока, плода и мехура какво му помага

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 11:05 am 
Аватар

^ това е правилото за хора да не могат да плуват. За Fishmen, които принципно живеят под вода сигурно е да не могат да дишат под вода

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 12:23 pm 
Аватар

Доста странно е това с Декен. Плода му (мето мето, незнам как ще бъде преведен) явно е като докосне някой той автоматично му става мишена (таргет), затова и като се здрависа с Джоунс първо си сложи ръкавиците, за да не му стане мишена и да не може да хвърля по принцесата (която последно е докоснал).
Не знам как действа и плода му - при хората не могат да влизат във вода, защото стават като чук и се давят, докато при него (нали все пак е риба) може да си житка из водата, но да не може да излезе на повърхността, на сушата. Затова обикаля по морското дъно, защото не може нито да влезе в фишмън айлънда, нито може да излезе на брега.
Чаптъра беше много як. Като видях как Усоп е натръшкал няколко роял гарда, които лежаха в краката му се сетих навремето в Арлонг арката как едвам едвам, с голяма мъка и късмет победи оня с дългата уста и почнах да се смея :lol:
Нами сега като я загледах изглежда много яка. А колкото до принцеса да става накама МОЛЯ ВИ се избийте си го от главата, няма никакъв шанс най-малкото защото е една голяма НАМИ. И е супер ревла, която само ще реве за всичко на кораба + не може да излиза на сушата а почти всички големи битки и арки на суша, тоест ролята и ще е на куче - да пази кораба.
Най-вероятно се след като Лъфи се държа с нея като с обикновена, и никой не и е говорил така съм сигурен че ще се влюби в него.
А Зоро, хехе просто ЗОРО FTW :rocknroll:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 3:35 pm 
Аватар

За Декен обяснението е много просто. Ода много пъти са го питали и той доста пъти е обяснявал за плодовете и водата. Когато някой погълнал Devil Fruit, бъде покрит с вода, която стига над кръста му, той започва да губи силите си. Подобно нещо стана с Luffy, когато Crocodile го беше хванал в клетка в Арабаста заедно с Nami, Usopp, Zoro и Smoker. Затова Декен се е покрил с такъв голям мехур, който да му стига до кръста някъде. Това му дава възможност да се шматка под водата без да губи съзнание.
А че не може да плува - не може, затова и го возят на кораб през цялото време или ходи по дъното.

П.П. Със сигурност му намаля способностите на плода, де :D

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 5:00 pm 

EPIC чаптър.. а принцесата няма да я вземат... Щом Виви не взеха (нали и тя беше принцеса), и тая няма да вземат. Просто ще пребият Ходи Джоунс и Деккен, за да може тя спокойно да излиза от тая кула... :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 04, 2011 9:11 pm 
Аватар

Харесва ми как Ода вкарва накрая оцветени странички със старите дизайни на героите.

Много по-добре си бяха преди.

МнениеПубликувано на: Съб Фев 05, 2011 9:42 pm 

Дам... особено Робин... как можа точно нея да промени толкова много :x

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 06, 2011 12:29 am 
Аватар

Wind_Falcon написа:
Харесва ми как Ода вкарва накрая оцветени странички със старите дизайни на героите.
Много по-добре си бяха преди.

Това са оцветени от фенове стари корици.

МнениеПубликувано на: Нед Фев 06, 2011 12:51 pm 
Аватар

^дам и аз отдавна мислех го напиша ама ме мързеше :lol:

МнениеПубликувано на: Нед Фев 06, 2011 10:43 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Абе има смисъл в думите ви, но не мисля, че сте прави. И аз изобщо нямаше и да забележа мехура на последната стр. ако спиралата не ми беше казал @о@ И действително най-правдоподобно изглежда да има дяволски плод, НО! поне доколкото пишеше, те нарекоха способността му "ПРОКЛЯТИЕ". Да, то тия плодове са СИ проклятие в известен смисъл, особено за фишмени, но не мисля, че се имаше предвид това. Помните ли прокълнатия меч на Зоро? Той си има бая история и сила, но НИЩО общо с дяволски плод!

Тая теория за "до кръста" хич не ми се ядва :confused: Няма такова нещо според мен, нз Ода какво и къде е бълнувал... Един кайросеки било то пръчка или белезници, могат да обездвижат юзър. Кафез от кайросеки го лишава от способностите му, без дори да е в пряк допир. И най-голямото ми доказателство, за което се сетих докато пиша това -> http://i16.mangareader.net/one-piece/60 ... 515888.jpg ;0 Втората кутийка си казва всичко....

Така че за мен този способност за сега си остава "проклятие", а не дяволски плод. А вече защо има балон на главата, теория нямам. Може да е поредното проклятие, може да е дефектен... кой знае. Но се учудих и зарадвах, като разбрах, че е фишмен де...

Valk0v написа:
явно е като докосне някой той автоматично му става мишена (таргет), затова и като се здрависа с Джоунс първо си сложи ръкавиците, за да не му стане мишена и да не може да хвърля по принцесата (която последно е докоснал).

А т'ва просто е... :ok: Евала :thumb:

Та, добре тръгва вече арката, раздвижи се... Но наще станаха враг на всички по доста абсурден начин. Все пак ще ми е забавно да видя принцесата навън от килията си ;D

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 07, 2011 1:29 am 
Аватар

Epic. Супер беше чапа. Отдавна не се бях кефил и надъхвал така! Няколко момента бяха супер.

Yu-Gi-Oh
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 07, 2011 8:35 pm 
Аватар

по скоро си сложи ръкавица него да не го изтреля като брадвата
а иначе ако е да не го направи мишна си представям КАДЕ ЛИ МОЖЕ ДА Е ДОКОСНАЛ принцесата :>
вероятно е гушнал една от епичните цици

МнениеПубликувано на: Пон Фев 07, 2011 8:40 pm 

Не вярвам толкова да не може да си контролира плода, че да изстрелва всичко, което докосва...
А ако наистина не трябва да докосва никой друг, за да изстрелва предмети по принцесата, ми е чудно защо непрекъснато не си носи ръкавиците, а всеки път си ги слага.. не му ли омръзна 10 години да го прави...

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 09, 2011 11:40 pm 
Аватар

Приятен чап.Начина на придвижване на принцесата извън кулата кърти.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 09, 2011 11:44 pm 

По някаква причина кат видях Мегало просто чух в главата си "Daaaamn nigga" с гласа от долното видео :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=9u1wosxdO1k

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 36 от 49 [ 722 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 49  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]