|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 9:08 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kore wa Zombie Desu ka? (зима 2011) Публикувано на: Вто Фев 15, 2011 12:03 pm |
|
trigun |
|
|
Регистриран на: Сря Апр 11, 2007 4:56 pm Мнения: 1900 Местоположение: The World Of Darkness(на село :lol: )
|
zlobcho написа: Направо ме израдва като започна да и отнема животите един по един, толкова извратено, че се чудиш да се кефиш ли или да ти е противно! Само заради този апизод ще го доизгледам това аниме до края! (Е, и заради некромансерката де. )
|
|
|
Заглавие: Re: Kore wa Zombie Desu ka? (зима 2011) Публикувано на: Вто Фев 15, 2011 2:34 pm |
|
Thaumaturgist |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 29, 2006 3:53 pm Мнения: 7578 Местоположение: В разпадащата се аура на БДЖ
|
smal написа: Сера бавно, но славно малеее, човече, не се сдържах просто да не те цитирам Каквко да правим, името е такова Иначе, на некромансърчето въобще не й отиват тия махоу дрехи, ама като остана само по броня... И, наистина, бая извратено беше това с животите, как сама си отне един, само за да си възстанови тъпанчетата
|
|
|
Заглавие: Re: Kore wa Zombie Desu ka? (зима 2011) Публикувано на: Чет Фев 17, 2011 4:42 pm |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Eu само с броня Херми, представите ни за ечи се разминават жестоко, но... Eu само с броня Иначе, едно е да казва с ниския си глас "умри", друго е нашия да търчи към нея крещейки с пълен глас... все си мисля че тя ще чуе крещенето преди той да чуе ... командата не е подходяща дума в случая може би; думата просто да кажем. Но да, май сте прави, искали са да покажат на по-бавно схващащите зрители на какво е способна Eu. Щото всичко това, което тя показа, си бе ясно предварително принципно... Бтв, може да си помислите, че харесвам само Eu от това аниме... колкото и да е странно, всъщност това въобще не е вярно, Серафим и Харуна ме радват до дъното на душата ми също
|
|
|
Заглавие: Re: Kore wa Zombie Desu ka? (зима 2011) Публикувано на: Чет Фев 17, 2011 8:30 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Едвам се удържам да не го почна вече xDD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|