|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 12:04 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Фев 02, 2011 6:25 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
намирисва ми на нова женска накама .
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Фев 02, 2011 6:36 pm |
|
deathrazor |
|
|
|
Много исках да разбера дали света е разбрал за завръщането им и Ода с тази корица много ме зарадва Сега ако може и реакциите им да видим ще е перфектно Принцесата е голяма сладурана но твърде голяма,няма да я съберат на кораба . Декен има интересно абилити. Да видим краля колко време ще издържи срещу Зоро
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Фев 02, 2011 8:42 pm |
|
deathrazor |
|
|
|
Roronoa Zoro написа: deathrazor няма да я събират на кораба тя ще си плава до тях и ще тегли кораба от време на време. Виж ЧБ брада има такъв в екипажа и Ван декен~ Сериозно ли мислиш,че една принцеса на която цял живот всичко и е давано на готово ще може да дърпа цял кораб,да оцелее сред бурите и всички морски чудовища?
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Фев 02, 2011 9:44 pm |
|
Pinko |
|
|
|
deathrazor написа: Pinko написа: тук вече може да се приеме че досега имахме 1 арка за първата част на ГЛ, а тази ще е 2рата Ти си го каза бе човек. Защо се заблудихте така че Фишмена ще е последната аха, явно съм реагирал първосигнално като го видях. Все пак мерси Луфи пак разби - I don`t like you и хилеж
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Фев 02, 2011 11:47 pm |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Вандера доста радва! Не разбрах, нали уж е фишмен, а на последната страница се здрависва с скафандер на главата Иначе Джоунс и Вандер радват като комбина и ги искам в действие как разрушават всичко! Ясно ми е че накрая един от тях ще прекрачи границата така че да прецака другия оr something..... И ffs кой по дяволите ще иска да се жени за тоя титан вееее?!?! Как ще я праска изобщо някой за да продължи рода и? :Д Трябва някой от тея великаните дето бяха в първите арки или някой от на маринците дето пазеха при войната.
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|