Дата и час: Съб Фев 01, 2025 2:43 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 33 от 49 [ 722 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 49  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 8:54 pm 

realist написа:
... Не разбира защо надценявате Шанкс толкова много.Той не е нищо повече от млада версия на Rayleigh.Всъщност даже е едноръка версия.

Както знаеш, в миналото Шанкс и Михоук редовно са си правили дуели... Така че, Шанкс е най-малко равен на Михоук, а последния е представен като наистина много силен... Нападна Бялата Брада, което доказва, че е силен...

Wind_Falcon написа:
... Пича се впусна в окото на бурята на войната, като вече беше станал враг на правителството акто нападна Импела, и после стана враг на висчки пирати като уби Белия, и ми казвате че е слаб...

Извинявай, но в окото на бурята/урагана всичко е тихо. Същото това око минава през определена местност за около 30 минути и след това трябва да се сблъскаш с другата част на бурята... (А ЧБ се изнесе от бойното поле преди това) Не се заяждам, просто ми стана смешно... :lol:

И както каза SayanMK, всички адмирали и т.н. бяха заети да се бият или да гонят някой и единствения, който обърна внимание на Тийч беше Шанкс.. И ЧБ веднага си плю на петите и изчезна от Маринфорд...

Ако е успял да усъвършенства Гура Гура но Ми на нивото, на което го владееше ББ, то едва тогава ще го призная за по-силен от Шанкс, Адмиралите и другите, с които го сравняваме.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 8:57 pm 
Аватар

За метафори не си чувал изглежда. А техническата част ми е ясна.

Те не ги дадоха да се бият, но не вярвам да са седяли и да се зяпат само.

А имаше 1 панел мисля в който го даваха как Сенгоку и Гарп са го обиколили.

И пак казвам, 1во, той се би с по-силни от адмиралите, 2 ако адмиралите го плашеха щеше веднага да си тръгне, не да стои, най-малкото да казва че той е най-силния и че ще потопи сотрова. В момента преди да дойте Шанкс, той наистина беше най-силния там.

Последна промяна Wind_Falcon на Пон Яну 31, 2011 9:03 pm, променена общо 1 път

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 9:02 pm 
Аватар

Искате не искате ЧБ по някое време ще застане на върха на пирамидата.

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 9:05 pm 

Е то е ясно това... но най-накрая пак ще се намери някой да го бие - я Шанкс и неговите хора, я остатъка от екипажа на ББ, я Луфи и другите шапки, я Драгон и революционерите...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 9:11 pm 
Аватар

Драгон няма да е той ще гътне правителството. А за Шанкс имам предчувствие,че ЧБ ще го убие.

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 9:14 pm 

И аз съм си го мислил това - ЧБ убива Шанкс и после Луфи, ядосан, идва да пребие ЧБ... само че до тоя момент има сигурно още 600 чапа :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 10:12 pm 
Аватар

Според мен Михаук ще намачка черния.Видя се,че черния очаква атаки от дяволски плодове,който да неутрализира с своя,и атаката на белия с онова подобие на копие беше доста успешна,Михаук вероятно ще го направи на парченца
Kesshou написа:
И аз съм си го мислил това - ЧБ убива Шанкс и после Луфи, ядосан, идва да пребие ЧБ... само че до тоя момент има сигурно още 600 чапа :lol:

очаквам това да стане с акаину,заради ейс и не вярвам ода да го повтаря няколко пъти тоя сценарии

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 10:26 pm 
Аватар

Да Михоук може би има някакъв шанс.

Но ЧБ е направил белега на Шанкс без да има плод...Тоест още тогава е бил някъде на нивото Шанкс/Михоук. А сега с 2 плода...

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 10:32 pm 
Аватар

пфффф,белега,та белега
Изобщо не знаем каква е била ситуацията при тоя белег,по тоя логика морския дракон е на нивото на шанкс и михаук :bash:

МнениеПубликувано на: Вто Фев 01, 2011 11:07 am 
Аватар

Да бе оставете го тоя белег най-сетне. Тоя белег е просто Шанкс да изглежда бад ас. Нищо повече, не се знаят обстоятелствата и т.н. Все пак навремето когато е бил на кораба на белия, ЧБ го е играл добър. Може както Лъфи строши Гарп, това стана само защото Гарп му се остави, много добре го знаете това. Може ситуацията с Тийч и Шанкс да е била подобна. (сега нямам спомени от срещата на Шанкс и ББ, когато разясняваха белега) Може да е нанесъл белега когато Шанкс още дори да не е бил император.
И все пак не забравяйте че черния беше размазан от Магелан. Това да не го забравяме - Магелан "утрепа" Лъфи, ама Магела "утрепа" и черния.
Абе странно е как изписахме няколко страници в дискусия за черното, ама не коментираме хич новите чаптъри, може би на повечето тука не им харесва арката.
А аз й се кефя на макс.
Нямам търпение да видя какво ще стане с Джоунс, Ван дер Декен, Лъфи и кралското семейство.
Ще има кютек на 100 % , може да си спретнат един royale rumble =))
Да видим в новия чап какво ще стане, дали страу хатс ще бъдат обявени за врагове на роял фемилито ( предсказанието, че Лъфи ще унищожи острова, че блатния пич (когото мислят за страу хат) отвлече мермейд, и че Лъфи "нападна" (тоя перверзник, все на него се случват такива работи :vicious: ) принцесата

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 01, 2011 11:40 am 
Аватар

Да бе, голям перверзник е Лъфи. Боа колко му се натискаше, а той не ебаваше. Бруук е първетът в SHP Crew. xD

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 01, 2011 2:13 pm 
Аватар

Когата обсъждаха белега Шанкс изрично каза че не го е поличил по невнимание или защото е подценил Тийчи, тоест се е биел на пълни обороти.

И не се знае кой му е строшил камбаната на връщане на Магелан, сигурно Ширю, но може и Тийчи като се е постегнал и надъхал (а и вече като е видял атаката) да го е строшил.

МнениеПубликувано на: Вто Фев 01, 2011 2:33 pm 

Искам да питам нещо маниаците, тук. Забелязахте ли косата на Coribou? Новия супер новобранец(с 190 млн. бери за главата му). На мене ми се видя бая странна. :D Тоя ,Ода, е със странни идеи. =))

МнениеПубликувано на: Вто Фев 01, 2011 4:11 pm 

Айде пак с белега на Шанкс се заръбахте... На мен ми е по-интересно Луфи откъде е получил т'ва нещо под лявото си око?! :kicking: И големия X белег също...

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 01, 2011 4:14 pm 
Аватар
Културовед

Чел ли си първия чарптър на мангата? :lol:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 33 от 49 [ 722 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 49  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]