|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 9:48 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Sket Dance (Пролет 2011) Публикувано на: Вто Фев 01, 2011 1:01 am |
|
B1nKaTa |
Anime Hunter |
Регистриран на: Сря Апр 07, 2010 2:06 pm Мнения: 3668 Местоположение: Велико Търново
|
Заглавие: Sket DanceВид: TVЕпизоди: ?Времева рамка: ?.04.2011 до ?Жанр: ShounenПродукция: Tatsunoko ProductionsMAL написа: The story focuses on the misadventures of the "Campus Support Group" or "Sket-Dan", of Kaimei Gakuen, a club devoted to solving any and all problems brought to it by the staff or student body for the general improvement of campus life. Due to its general lack of meaningful assignments and unglamorous 'group of handymen' reputation the organization is treated with widespread contempt and it is composed of only three members. За повече информация: AniDB/ MALCaBa написа:
|
|
|
Заглавие: Re: Sket Dance (Пролет 2011) Публикувано на: Вто Фев 01, 2011 2:02 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
ще се гледа задължително.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sket Dance (Пролет 2011) Публикувано на: Вто Фев 01, 2011 11:00 am |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Страхотно? На мен пък ми се видя доста скучно от трейлъра Пък кой знае, може и да се окаже скрита изненада.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|