|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 2:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Яну 31, 2011 8:54 pm |
Kesshou |
|
|
Регистриран на: Пет Мар 06, 2009 11:16 pm Мнения: 638 Местоположение: Heaven
|
realist написа: ... Не разбира защо надценявате Шанкс толкова много.Той не е нищо повече от млада версия на Rayleigh.Всъщност даже е едноръка версия. Както знаеш, в миналото Шанкс и Михоук редовно са си правили дуели... Така че, Шанкс е най-малко равен на Михоук, а последния е представен като наистина много силен... Нападна Бялата Брада, което доказва, че е силен... Wind_Falcon написа: ... Пича се впусна в окото на бурята на войната, като вече беше станал враг на правителството акто нападна Импела, и после стана враг на висчки пирати като уби Белия, и ми казвате че е слаб... Извинявай, но в окото на бурята/урагана всичко е тихо. Същото това око минава през определена местност за около 30 минути и след това трябва да се сблъскаш с другата част на бурята... (А ЧБ се изнесе от бойното поле преди това) Не се заяждам, просто ми стана смешно... И както каза SayanMK, всички адмирали и т.н. бяха заети да се бият или да гонят някой и единствения, който обърна внимание на Тийч беше Шанкс.. И ЧБ веднага си плю на петите и изчезна от Маринфорд... Ако е успял да усъвършенства Гура Гура но Ми на нивото, на което го владееше ББ, то едва тогава ще го призная за по-силен от Шанкс, Адмиралите и другите, с които го сравняваме.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Яну 31, 2011 8:57 pm |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
За метафори не си чувал изглежда. А техническата част ми е ясна.
Те не ги дадоха да се бият, но не вярвам да са седяли и да се зяпат само.
А имаше 1 панел мисля в който го даваха как Сенгоку и Гарп са го обиколили.
И пак казвам, 1во, той се би с по-силни от адмиралите, 2 ако адмиралите го плашеха щеше веднага да си тръгне, не да стои, най-малкото да казва че той е най-силния и че ще потопи сотрова. В момента преди да дойте Шанкс, той наистина беше най-силния там.
Последна промяна Wind_Falcon на Пон Яну 31, 2011 9:03 pm, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Яну 31, 2011 9:05 pm |
Kesshou |
|
|
|
Е то е ясно това... но най-накрая пак ще се намери някой да го бие - я Шанкс и неговите хора, я остатъка от екипажа на ББ, я Луфи и другите шапки, я Драгон и революционерите...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Яну 31, 2011 10:12 pm |
|
`FireStarter` |
|
|
|
Според мен Михаук ще намачка черния.Видя се,че черния очаква атаки от дяволски плодове,който да неутрализира с своя,и атаката на белия с онова подобие на копие беше доста успешна,Михаук вероятно ще го направи на парченца Kesshou написа: И аз съм си го мислил това - ЧБ убива Шанкс и после Луфи, ядосан, идва да пребие ЧБ... само че до тоя момент има сигурно още 600 чапа очаквам това да стане с акаину,заради ейс и не вярвам ода да го повтаря няколко пъти тоя сценарии
_________________ http://myanimelist.net/animelist/firestartera
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Фев 01, 2011 11:07 am |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Да бе оставете го тоя белег най-сетне. Тоя белег е просто Шанкс да изглежда бад ас. Нищо повече, не се знаят обстоятелствата и т.н. Все пак навремето когато е бил на кораба на белия, ЧБ го е играл добър. Може както Лъфи строши Гарп, това стана само защото Гарп му се остави, много добре го знаете това. Може ситуацията с Тийч и Шанкс да е била подобна. (сега нямам спомени от срещата на Шанкс и ББ, когато разясняваха белега) Може да е нанесъл белега когато Шанкс още дори да не е бил император. И все пак не забравяйте че черния беше размазан от Магелан. Това да не го забравяме - Магелан "утрепа" Лъфи, ама Магела "утрепа" и черния. Абе странно е как изписахме няколко страници в дискусия за черното, ама не коментираме хич новите чаптъри, може би на повечето тука не им харесва арката. А аз й се кефя на макс. Нямам търпение да видя какво ще стане с Джоунс, Ван дер Декен, Лъфи и кралското семейство. Ще има кютек на 100 % , може да си спретнат един royale rumble Да видим в новия чап какво ще стане, дали страу хатс ще бъдат обявени за врагове на роял фемилито ( предсказанието, че Лъфи ще унищожи острова, че блатния пич (когото мислят за страу хат) отвлече мермейд, и че Лъфи "нападна" (тоя перверзник, все на него се случват такива работи ) принцесата
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Фев 01, 2011 2:33 pm |
Telemag |
|
|
Регистриран на: Съб Апр 26, 2008 5:49 pm Мнения: 105 Местоположение: Суворово
|
Искам да питам нещо маниаците, тук. Забелязахте ли косата на Coribou? Новия супер новобранец(с 190 млн. бери за главата му). На мене ми се видя бая странна. Тоя ,Ода, е със странни идеи.
_________________ Човек се учи докато е жив
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Фев 01, 2011 4:11 pm |
Kesshou |
|
|
|
Айде пак с белега на Шанкс се заръбахте... На мен ми е по-интересно Луфи откъде е получил т'ва нещо под лявото си око?! И големия X белег също...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|