Дата и час: Пон Фев 24, 2025 8:25 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 5 от 7 [ 96 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: БК11:OnePiece[Финал]: Whitebeard vs Enel
МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 8:30 pm 
Аватар

Shirohige4life!

Whitebeard!

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 9:23 pm 
Аватар

Logrus написа:
Съгласен съм с всичко което се изписа дотук, но накрая Реалиста ме спечели с думите, че това сигурно ще е последния колизеум на ББ

Хахах и мен това ме накара да гласувам за ББ.

На някой брои ли му се да каже резултата за сега?

Yu-Gi-Oh
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 10:03 pm 
Аватар

Whitebeard

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 10:21 pm 
Аватар

Цитат:
Ще изтъкна най-простия факт. Зоро , Уаипър , Робин , Камакири ... Никой от тях не умря от Енел . Брадатия е 9000 пъти по корав от тях тогава особено .

Не умряха защото това са главни герои и защото е аниме. На пръсти се борят хората които поакзват че умират за тия има няма 600 епизода.
Не ми се говори за опит понеже това няма да е първия боен колзеум в който героите са на по 16-22 години, а за такива опи и дума неможе да става. Това, че BB е силен не значи, че ток (е светкавица де) не го лови.

Продължавам да мисля, че BB ще загуби не задруго, а поради факта, че бойните му умения (от които в интерес на истината не видяхме почти нищо и за които само се носят легенди) са напулно неприложими в боя който ще се води тук. АКО бяха в кутия с размери 10 х 10 х 10 метда да. Но в открито пространство (не е необходимо да лети даже, в пространство с размера на Зала 1 на НДК), в което противникът му лети и е МНОГО по бърз от него съм сигурен, че колкото и да удря по въздуха ефекта ще е никакъв.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 10:59 pm 
Аватар
Anime Hunter

13 - 12 за ББ

а иначе е доста нередно да печели само защото може да му е последния шанс... Лъфи дори след тринировките няма да е по-силен от ББ (поне според мен)... така че ББ си има достатъчно други шансове... Енел не знаем дали ще се появи пак в анимето... пича си замина за луната и просто не се знае дали някога ще се завърне... ББ си един от най-силните герои в OP и до края ще си остане така... не може туко така да остане назад... много от хората си остават същите... много от хората няма кой знае колко по-силни да стават.. ББ си е с огромна мощ и е една от легендите...

А енел има и достатъчно доводи да победи белия!
1) има атака 100 милиона волта, което мисля е напълно достатъчно да смъкнат белия
2) температурата от светкавиците на енел е близка до тази на лавата на акаину (една атака която да обхване цялото тяло на ББ би трябвало да го изпържи тотално)
3) Енел има невероятна скорост с която лесно може да избягва всички атаки на ББ, може да лети, така че пропукването на земята не го бърка, има мантра, великолепни бойни умения и може да използва доста силни електрически атаки от доста далече + че може да предизвиква естествени мълнии
4) конкретното оръжие на ББ няма ефект срещу енел понеже той е логия а за да го удари с хакито трябва да има директен контакт с противника
5) Една електрическа атака може също така да парализира напълно противника... може да го остави в безсъзнание(въпреки че това надали ще се случи точно на ББ имайки предвид колко издръжлив е той), но парализирането си остава... парализира ли го край...
5) Енел така и не успя да покажи най-силната си атака огромната топка електричество, която лъфи успя да спре понеже е гума не ми се мисли каква мощ може да има тази топка...
6) ББ е стар и болен... това много влошава положението му...
7) за пореден път енел не е неопитен.... ако беше неопитен нямаше да има тези великолепни бойни умения, с които почти победи лъфи... Не се е родил с плода в себе си нали? Тоест е тръгнал от някъде... за да има бойни умения и да знае как да се бие и да използва хакито си са му били нужни тренировки... Лъфи след като има хакито защо не може да го използва както трябва а само в определени случаи? За да го усъвършенства му трябват тренировки и на енел са му трябвали тренировки за да го мастърне, така че не ми говорете, че бил неопитен... А и всички разправяте само за това как се мислил за господ, а някой замислял ли се е защо точно той се мисли за такъв? Защо точно владетеля на електричеството? Най-силния гръцки бог от всичките кой е? Зевс повелителят на светкавиците... Може да има причина точно той да се мисли за бог... Светкавиците са наистина огромна сила... Едиствената слабост на електричеството е гумата тоест лъфи... друга слабост няма! (не казвам, че енел е бог! Вярно е, че не е, но пък може и да има причина защо се мисли за такъв.... не е само защото не могат да го ударят понеже е логия...)

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 11:29 pm 

Тука какви гениални доводи се водят направо....

Белобрадия нямало да умре, защото издържал повече от нормален човек. Тва са сто, СТО, СТО МИЛИОНА ВОЛТА, подяволите. Издържа повече, защото това е аниме и така е показан. Иначе си е съвсем нормален човек, който просто е един корав старец. И също доста глупав начин да преценяване силата на героите е, че били падали от Луфи примерно. Падат защото е главен герои и "доброто просъсществува", йееей. Поставят го в ситуации, че да победи противници, срещу които няма ама никакъв шанс. Да го наречем "късмета на главният герой в анимето". Нормално, че няма да се трупяса ебаси...та същата работа и с Белобрадия. Колкото и да е психопат е мъртъв почти веднага от началото на битката. Енел е един от най-големите изроди в анимето, ако не и най-големия. Тука преценяваме кой ще победи принципно, а не какво ставало в анимето и от него да се вадят доводи. Доводите са единствено за показаните умения. Като не са показани как се бият двамта в двубоя, няма смисъл дадената битка да се сравнява на базата на други битки, особено па ако в тях е участвал Луфи и е победил.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 01, 2011 12:07 am 
Аватар

offtopic
всички продължавате да си споменавате тренировките на лъфи,а темата е само за анимето!

МнениеПубликувано на: Вто Фев 01, 2011 12:17 am 
Аватар
Anime Hunter

my bad :lol: ще го променя малко

edit:// done :lol:

МнениеПубликувано на: Вто Фев 01, 2011 3:35 pm 
Аватар

Не знам защо смятате, че Енел не се е родил със способностите от плода си :) Или не го е изял като бебе, без спомени. Първо нямаме ясна представа как работят плодовете и дали не се предават на децата, нямам представа от кога датират в света на Уан пийс, как са се появили, изкуствени или естествени са и тн. (с божествен или земен прозиход). Така, че да не правим предположения какви точно са бойните умения на Енел, доколкото забелязах, той разчита на "неуязвимостта" и на мантрата си. Чак след като се сблъска с Луфи му се наложи да импровизира бая (и се справи повече от прилично), но ... това не може да се равнява на десетките години реални (така де :lol: ) битки и сражения, които е преживял ББ.

И още един коз - Енел беше докоснат от обикновен войн, с морския камък и беше наранен. Дори няма да може да си представи какво ще му причини ББ с едно земетресение баш у тиквата. :tv:

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 01, 2011 3:50 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

Whitebeard

Щото ме кефи повече :P

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 01, 2011 4:25 pm 
Аватар
Anime Hunter

BTW просто не е възможно плодовете да се предават наследствено...
1-во ако майката и бащата имат плодове какво детето става с 2 ли? Принципно казаха, че човек не може да има 2 плода!
2-ро има една книга в която са описани всички плодове включително и не изядените... следвотелно теорията ми е, че книгата е много стара а всеки един от плодовете расте един път на 1-2-3 или повече века (поне такава ми е теорията) ако се предава наследствено няма как да знаят всички плодове и техните им сили... затова единственото разумно решение е или това, което казах или след като притежателят му умре да расте някъде си из земята на ново... което абсолютно отхвърля идеята, че енел се е родил със силите си... освен ако наистина не е бог и наистина така да се е родил със силите си...
3-то както казах за мантрата му са били необходими тренировки, така че не може да не е тренирал.... просто така с един прът от желязо не може да се бие на равно с лъфи, който дядо му го е тренирал по всевазможни начини... затова моля ви се не ми излизайте с тези номера... До сега не чух нито една теория как ББ може да победи енел... Всички се оповавате само на това че се мислил за бог... че бил неопитен...

А и защо да не се мисли за бог? Той живее в skypedia не познава долния свят няма си и представа, че има и други логии... В skypedia той е най-силния и най-могъщия няма равен... той решава кой ще умре и кой ще живее, той решава кой остров да унищожи и кой не... реално е господар на това място... А след като лъфи го победи от къде знаете, че не му е дошъл ума в главата и вече не се мисли за бог?

земетресение в тиквата ако може да го хване, че да го удари с хаки...
Начина по който беше ударен енел беше чрез Reject Dial! WB до колкото знаем няма такова нещо а и реално не му е нужно!
А и ето нещо полезно
Цитат:
For Enel's Survival Game, Wiper equipped himself with a Reject Dial. The Dial is 10 times stronger than a regular Impact Dial and is able to inflict great damage. The damage released by the dial however, is both devastating to the opponent it is being used against and the user using it. A regular person would be killed with one try. As such, Wiper used the Dial sparingly knowing the risks involved.

Атаката съвсем ясно си личи как хаква лъфи и как самия той литва на зад направо... а Rejectа е 10 пъти по мощен
само виж каква дупка оставя накрая:

Тоест това отнесе Енел... А след това енел си стана и се би след това колко време с лъфи... айде буквално доказах, че енел е и издръжлив и би могъл да издържи на една от атаките на WB

МнениеПубликувано на: Вто Фев 01, 2011 4:32 pm 
Аватар

Само да те поправя, че в книгата не са описани всички плодове, а само една част от тях.Според мен е много по-вероятно книгата просто да е допълвана през времето от хора, които са видели даден плод.Пък някъде пишеше, нещо от сорта на това, че след като юзъра на даден плод умре, след това плода се появява наново.
Енел не си стана просто така, а си рестартира сърцето чрез електричество, защото то беше спряло.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 02, 2011 12:22 pm 
Аватар

Binka лека полека темата се измества към дяволските плодове.
Та - щом един войн от скайпия може да нарани Енел, значи ББ спокойно може да му отнесе и тиквата. Кой в тази манга/аниме се бие логично според силите си? Въпросът е риторичен.

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 02, 2011 12:53 pm 
Аватар
Anime Hunter

по същата логика... един идиот промушка WB.... следователно? В последния епизод какво казаха? 267 sword wounds , 152 gun wounds , 46 hits from cannons та от колко обикновенни е ударен WB? За това, че толкоз обикновенни са го ударили значи, че Енел може да го отнесе? Абсолютно по същата логика енел може да го удари щом и те могат а енел удари ли го с 100 милиона просто ще го погребе... я стига...това просто е поредната тъпа логика която чувам.... а и тази атака както казах вече си беше доста силна... ако изгледа клипчетата вобще де.... атаката направи огромни дупки... WB и той може да направи такава да! Ама Enel отцеля ли след атаката? Отцеля даже се би и с лъфи след това и там колко тупаник изяде.... затова вече не върви и да ми викате WB ще го победи с един тупаник.... аз не се нервя толкоз на това, че гласувате за WB a че ми изкарвате абсурдни теории и абсурдни доводи как WB ще победи какво.... чух прекалено много тъпотии до момента... съвсем реално... ако искате гласувайте си за WB не съм казал нищо за този който е гласувал просто етака... ама с тези тъпи логики дет ми изкарвате все само се нервирам още повече.... просто си намирате тъпи логики как WB може да победи а в действителност нито една не ми каза как точно... всичко беше от сорта на той е издръжлив ще успее.... :headbang2: Не отричам че WB е силен и издръжлив.... но пък това че е издръжлив ама с нищо не му помага срещу енел.. не видях просто как буквално WB може да победи... никой не каза нещо свястно защо така? Може би защото нито в мангата, нито в анимето видяхме и една негова свястна атака... ако примерно на енел не бяха споменали 100 милиона волта нямаше да разберем какво прави... При WB е същото има някви атаки там ама кое как от къде.... виждаме само разрушенията след нея... истината е, че знаем прекалено малко за WB, а той е и стар и болен... не дадаха и един flash back да видим на какво е бил наистина способен на младини и това си е ... просто буквално с нищо не можеш да ме обедиш, че WB ще смачка Enel с една атака... видяхме как 2-ма оцеляха след атака на ББ дирекно и то на единия беше баш в главата, а ако не стане с една атака не виждам как буквално ще победи след това... истината е, че енел е просто Overpowerd.... и то твърде много за мен единствения който може да спре енел е Luffy другите реално може да ги победи...

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 6:34 pm 
Аватар

Whitebeard

Belgarion написа:
Щото ме кефи повече :P

пък и даже на умирачка, пак мисля, че е по-силен

Не съм я чел темата назаде да видя колко сте спорили по въпроса, но и няма да се връщам сега, само ще си кажа какво мисля.
Щом с хаки може да се спре и да се удари лъч светлина, защо да не може да се предпазиш от ток?!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 5 от 7 [ 96 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]