Дата и час: Съб Фев 01, 2025 2:47 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 32 от 49 [ 722 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 49  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 12:38 am 
Аватар

Видяхме Сенгоку да вкарва един единствен шокуейв, след който ЧБ му каза че той не може да го победи. Гарп може много да го умори Тийчи, но е дядка и няма да го бие.

Лъфи го затруднява вски опонент също, но побеждава накрая - ТОЧНО като ЧБ.

И ЧБ не се би с адмирали, а с по-силни от тях. И пак беше хардкор, той знаеше че те немогат да го победят. А избяга от Шанкс и Акаину защото е умен, нещо дето рядко виждаме в шонен жанра.

Кизару пък точно ако ще 200 пъти да го снайпне, Тийчи е кораво копеле - 1 черна дупка, дори и светлината не може да избяга, един удар и вече Тийчи е този с предимството. Тийчи е не просто силен, той е чудовищно силен.

И Марко каза че има атипично тяло, не 3 корема или квато глупост се каза над мен. 3те флага според мен означават че един вид е издръжлив за 3ма - ще изяде и 3ти плод.

Само Шанкс ще е тоя който за цялата поредица ще видим да се бие с Тийчи на пълни обороти, защото за сега няма кой друг да му издържи.

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 1:14 am 
Аватар

бтв като се повдигна пак въпроса за това как Акаину уби Ейс - независимо, че той самият каза, че го е изгорил заради по-силния си плод, не е ли по-логично просто да си е дуднел за да се изкара по-страшен, а в същото време да го е ударил с хаки + магма?

ПП: и аз не мисля, че черния е кой знае какво в сравнение с някои други особено

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 11:32 am 
Аватар

Фалконе как може да говориш че единственият който може да се опре на ЧБ е Шанкс има още 2ма Императора от който изобщо нищо не сме видели..........не може да ми говориш че ше ги биел всички пък адмиралите ЧБ даже не може да си помисли да се бие с тях.........Сенкогу може да го бие дет се вика на лягане на ставане :lol: а Гарп какво като е стар Марко е супер силен даже и Шанкс го признава и Гарп с 1 удър го свали представи си ако удари тоя шишко дет Аce за малко щеше да го бие.......пълна простотия да се смята че ЧБ е най-силния в момента ако е така (както беше написал някой по-нагоре не си спомням кой) то тогава защо има още 4 императора а не 1........така че в новия свят има имби и не само императорите 100 % има такива дет се бият всеки ден с императорите за титлата им и малко не им достига да ги победят(оп почнах да се филмирам :lol: ) и те така цялата работа е че ЧБ след като са минали тези 2 години дори и Лъфчо няма да може да бие.....така че ЧБ още хлебец има да яде да стане на нивото на 1 император или адмирал....

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 1:18 pm 
Аватар

ЧБ е абсолютно пуси, за тва му трябва могъщ екипаж и два плода
иначе си остава беззъб нещасник

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 1:54 pm 
Аватар

ЧБ is going to kick all your a... Ще видите,че в новия свят вече е станал Император

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 2:20 pm 
Аватар

Бъги е новия император :) .ЧБ не иска да е император, той иска да намери One Piece.
Не разбира защо надценявате Шанкс толкова много.Той не е нищо повече от млада версия на Rayleigh.Всъщност даже е едноръка версия.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 2:54 pm 
Аватар

Още преди време говорихме, че ЧБ е един малко по-различен Луфи. ЧБ можеше да е главен герой на манга, малко по-мрачна, в стил Берсерк, където не "добрите" са главните герои. Както и да е, според мен той има потенциала да победи всеки един в тази манга, независимо че досега е показван да бяга/бива бит от повечето големи.

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 4:32 pm 
Аватар

realist написа:
Бъги е новия император :) .ЧБ не иска да е император, той иска да намери One Piece.
Не разбира защо надценявате Шанкс толкова много.Той не е нищо повече от млада версия на Rayleigh.Всъщност даже е едноръка версия.

Не е НИЩО повече от млада версия на Рейлегх така ли =)) че той ако е на нивото на Рейлег то тогава е 100 % ясно, че ще оуне ЧБ не с 1 ръка ами с малкия нокът на малкия си пръст бе пич. Ти знаеш ли кой е Рейлегх и видял ли си на какво е способен, извинявай ама да не четем различни манги =)) =)) =)) =)) =))

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 4:54 pm 
Аватар

Всъщност освен една не особено интересна и недовършена битка с Кизару, друго не съм видял.Той има Haōshoku Haki, голяма работа и Ейс даже го има.Може и да плува, за разлика от повечето персонажи в мангата.И ако беше толкова лесно ЧБ да бъде бит, Шанкс щеше да го бие още когато ЧБ го е белязъл,без дори тогава да има плод.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 5:09 pm 
Аватар

Logrus написа:
Още преди време говорихме, че ЧБ е един малко по-различен Луфи. ЧБ можеше да е главен герой на манга, малко по-мрачна, в стил Берсерк, където не "добрите" са главните герои. Както и да е, според мен той има потенциала да победи всеки един в тази манга, независимо че досега е показван да бяга/бива бит от повечето големи.

Мдам, така си е.

ЧБ просто чака удобен момент - както направи в Импел Даун. Умен е пичът, не може да му се отрече. Знае кога да бяга, кога да отстъпва, кога да напада - затова ме кефи. Плюс това, ЧБ има страшен екипаж, може да привлече още машини в Новия свят.
Аз лично съм много заинтригуван от способностите на Шанкс - нямам търпение да го видя в битка.

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 6:02 pm 
Аватар

ЧБ не е император защото той е изграждан от Ода като Лъфи - и той неще да контролриа територи.

Най-много Императорите да са на негово ниво, но ме съмнява много.

ЧБ както казах само Шанкс ще е този който ще видим срещу Тийчи според мен, вие може да си казвате тоя е по-силен, ама не сме нито чули нито видяли да се бие освен с Ейс,на войната и Шанкс (белега му), тоест Ода не му прави битки защото той ще победи. Само може се поспори защо избяга от Акайну, но според мен е защото някой от екипа му може да пострада, а виж че и Шанкс доста нервно го предизвика Тийчи, а той вече се биеше със Сенгоку и Гарп. Значи толкова е опасен че 2 легенди не могат да му се опрат и трябва 3ти да дойде. Без проблем мога да кажа, че всички които видяхме на войната са по-слаби от Тийчи, иначе той щеше да си плюе на петите веднага след като взе плода, а не след като дойде Шанкс, значи само срещу Шанкс не е сигурен че ще победи. Пича се впусна в окото на бурята на войната, като вече беше станал враг на правителството акто нападна Импела, и после стана враг на висчки пирати като уби Белия, и ми казвате че е слаб. Ако беше слаб щяха напарчета да направят в момента в който се оптита да се бие с Белия. Не битка 1в1 през определео време. Всички на куп е смятал че може да ги победи на войната, всички срещу него. Няма логика в това да казвате че е слаб.

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 6:29 pm 
Аватар

и все пак слаб дори да ги бие имбите пак ще яде големия пердах от Лъфи така че не ми говорете колко е силен :!:

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 6:54 pm 
Аватар

* Marshall D. Teach vs. Shanks (details unknown, yet left Shanks with his scar)
* Marshall D. Teach vs. Thatch
* Blackbeard Pirates vs. Dalton and Drum Kingdom
* Marshall D. Teach vs Sarquiss
* Marshall D. Teach vs. Portgas D. Ace
* Blackbeard Pirates vs. Impel Down Guards (Level 1)
* Marshall D. Teach vs. Hannyabal and Bazooka Unit
* Marshall D. Teach vs. Monkey D. Luffy (interrupted by Jinbe)
* Blackbeard Pirates vs. Magellan
* Blackbeard Pirates vs. Magellan (second time, off screen)
* Marshall D. Teach vs. Edward Newgate
* Blackbeard Pirates vs. Edward Newgate
* Blackbeard Pirates vs. Fleet Admiral Sengoku
* Blackbeard Pirates vs. Bonney Pirates

По моята логика ЧБ има 1 Dеvil fruit, чиято способност е да извлича способности на други DV от умиращите. Това е бил първия му плод. + да му дава някаква модификация да е 3 в 1. След това той хитро преследва два плода. Съответно на Thatch и Whitebeard. Което ме навежда на мисълта,че няма има повече плодове при него и способности~

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 7:19 pm 
Аватар

Айръне не казвам че е победил Белобрадия чесно и почтенно :)

Казвам че ако не беше силен, щеха да го унищожът на място само като тръгне да посяга на Белобрадия...

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 7:40 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Бе не че има мн смисъл да продължавам спора, ама ...
Кой да го унищожи на място?
Р.Зоро, тия битки дето изброи за победи на Тийч ли ги броиш? Защото е далеч от истината ако е така. Това е просто хронология...
Че е издържливо лай(но никой не спори, 100% има силите да бъде император, но е ТОЛКОВА силен.

Та, кой да го унищожи по време на войната?
Тийч се появява в момента, в който Белия отцепва екипажа и всички останали от него и Щаба.
В тоя момент Белия е с половин лице, дупка в гърдите и отразила се стара травма или болест. Действително, нанася му демидж, на който Черния удържа.
После Сенгоку го атакува, от Е@№ТИ разстоянието(!). В същото време Акаину гони Луфи, Кизару и Аокиджи също са ангажирани с гонката на Джимбей/Бъги/Луфи...
КОЙ да се погрижи за Черния? Той така яко се възползва от ситуацията, че ако Шанкс не се бе появил, щеше да порути и потопи Щаба, с което рейтинга му щеше да е с още няколко плюса над сегашния.. но Шанкс не му влизаше в сметките. В крайна сметка обаче, след вдигане на голямо шоу, пак щеше да избяга, в момента, в който адмиралите се обърнат към него...

Тийч не се БИ със Сенгоку, Сенгоку му нанесе един шокуейв и това беше. Тийч нищичко не му направи... и бяха на супер-разстояние един от друг, по мойте спомени...

Пак казвам, щото нещо няма да се разбереме никога, ако това не е ясно - никой не казва, че е слаб. Просто не е ТОЛКОВА силен. Единствените, към които го приравняваме, са НАЙ-мощните в ОП света. Това си е показателно за силата му, няма кой да каже, че е слаб.'

ММ, едит:: пс: в момента анимето (485-ти) е точно в който Тийч се появява и става мелето =D Мега-разточено е дадено, ест =D ма не е зле да се види цветно и с ефекти... как черния ЦВЪРЧИ :twisted:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 32 от 49 [ 722 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 49  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]