|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 11:57 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 13, 2007 11:29 pm |
|
Spokesman Of Madness |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 28, 2006 10:43 pm Мнения: 2496 Местоположение: In the world oф bullshits
|
Зодд си е класика радва най-много а иначе вие к'во мислите ще се стигнат ли Елфхелм(Елфхел )
_________________ Fuck this shit...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 14, 2007 6:44 pm |
|
Spokesman Of Madness |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 28, 2006 10:43 pm Мнения: 2496 Местоположение: In the world oф bullshits
|
ейй т'ва да се окаже апостол не си го бях помислял промерно обаче ако се окаже ,че тая мастия елфска не може да оправи Каска ще е ебати гадното разтягане на локуми.И без т'ва ми е много интересно какво ще бъде първото нещо което ще каже или как ще реагира на събитията от затъмнението се пак не се е изказала още ,а и тоя пича скелет му каза на нашия човек ,че това което той желае може да не е това което тя желае ,а представете си ,че примерно нашия иска най-накрая да се откаже и да си почине ,а на нея и хрумне ,че трябва да гътне грифит.И това гадно малко хлапе ако го помните дето беше на плажа преди не помня колко чаптъра ми е интересно какво е, има черти както и от Гътс така и от Каска
_________________ Fuck this shit...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 28, 2007 12:38 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Ми bookmark-ни си тая страница; като излезе нова глава, там обявяват (може да си теглиш главите от там под формата на торент):
http://www.evil-genius.us/
Иначе ги качваме главите с известно закъснение тук:
http://download.animes-bg.com/manga/Berserk%20%5bo%5d/
Следващата глава ще излезе на 9ти февруари, ц - не мога да чакам. Май ще си взема малка почивка от Берсерк докато се понатрупат 10тина глави.
На Кушанци им е спукана работата
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|