|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 2:39 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Яну 31, 2011 12:38 am |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Видяхме Сенгоку да вкарва един единствен шокуейв, след който ЧБ му каза че той не може да го победи. Гарп може много да го умори Тийчи, но е дядка и няма да го бие.
Лъфи го затруднява вски опонент също, но побеждава накрая - ТОЧНО като ЧБ.
И ЧБ не се би с адмирали, а с по-силни от тях. И пак беше хардкор, той знаеше че те немогат да го победят. А избяга от Шанкс и Акаину защото е умен, нещо дето рядко виждаме в шонен жанра.
Кизару пък точно ако ще 200 пъти да го снайпне, Тийчи е кораво копеле - 1 черна дупка, дори и светлината не може да избяга, един удар и вече Тийчи е този с предимството. Тийчи е не просто силен, той е чудовищно силен.
И Марко каза че има атипично тяло, не 3 корема или квато глупост се каза над мен. 3те флага според мен означават че един вид е издръжлив за 3ма - ще изяде и 3ти плод.
Само Шанкс ще е тоя който за цялата поредица ще видим да се бие с Тийчи на пълни обороти, защото за сега няма кой друг да му издържи.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Яну 31, 2011 2:20 pm |
|
realist |
|
|
|
Бъги е новия император .ЧБ не иска да е император, той иска да намери One Piece. Не разбира защо надценявате Шанкс толкова много.Той не е нищо повече от млада версия на Rayleigh.Всъщност даже е едноръка версия.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Яну 31, 2011 2:54 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Още преди време говорихме, че ЧБ е един малко по-различен Луфи. ЧБ можеше да е главен герой на манга, малко по-мрачна, в стил Берсерк, където не "добрите" са главните герои. Както и да е, според мен той има потенциала да победи всеки един в тази манга, независимо че досега е показван да бяга/бива бит от повечето големи.
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Яну 31, 2011 5:09 pm |
|
JohnnyQuid |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 22, 2010 6:11 pm Мнения: 2690 Местоположение: Void
|
Logrus написа: Още преди време говорихме, че ЧБ е един малко по-различен Луфи. ЧБ можеше да е главен герой на манга, малко по-мрачна, в стил Берсерк, където не "добрите" са главните герои. Както и да е, според мен той има потенциала да победи всеки един в тази манга, независимо че досега е показван да бяга/бива бит от повечето големи. Мдам, така си е. ЧБ просто чака удобен момент - както направи в Импел Даун. Умен е пичът, не може да му се отрече. Знае кога да бяга, кога да отстъпва, кога да напада - затова ме кефи. Плюс това, ЧБ има страшен екипаж, може да привлече още машини в Новия свят. Аз лично съм много заинтригуван от способностите на Шанкс - нямам търпение да го видя в битка.
_________________ Sometimes i wanna go out and kill motherfuckers.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Яну 31, 2011 6:02 pm |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
ЧБ не е император защото той е изграждан от Ода като Лъфи - и той неще да контролриа територи.
Най-много Императорите да са на негово ниво, но ме съмнява много.
ЧБ както казах само Шанкс ще е този който ще видим срещу Тийчи според мен, вие може да си казвате тоя е по-силен, ама не сме нито чули нито видяли да се бие освен с Ейс,на войната и Шанкс (белега му), тоест Ода не му прави битки защото той ще победи. Само може се поспори защо избяга от Акайну, но според мен е защото някой от екипа му може да пострада, а виж че и Шанкс доста нервно го предизвика Тийчи, а той вече се биеше със Сенгоку и Гарп. Значи толкова е опасен че 2 легенди не могат да му се опрат и трябва 3ти да дойде. Без проблем мога да кажа, че всички които видяхме на войната са по-слаби от Тийчи, иначе той щеше да си плюе на петите веднага след като взе плода, а не след като дойде Шанкс, значи само срещу Шанкс не е сигурен че ще победи. Пича се впусна в окото на бурята на войната, като вече беше станал враг на правителството акто нападна Импела, и после стана враг на висчки пирати като уби Белия, и ми казвате че е слаб. Ако беше слаб щяха напарчета да направят в момента в който се оптита да се бие с Белия. Не битка 1в1 през определео време. Всички на куп е смятал че може да ги победи на войната, всички срещу него. Няма логика в това да казвате че е слаб.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Яну 31, 2011 7:19 pm |
|
Wind_Falcon |
|
|
|
Айръне не казвам че е победил Белобрадия чесно и почтенно Казвам че ако не беше силен, щеха да го унищожът на място само като тръгне да посяга на Белобрадия...
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Яну 31, 2011 7:40 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Бе не че има мн смисъл да продължавам спора, ама ... Кой да го унищожи на място? Р.Зоро, тия битки дето изброи за победи на Тийч ли ги броиш? Защото е далеч от истината ако е така. Това е просто хронология... Че е издържливо лай(но никой не спори, 100% има силите да бъде император, но е ТОЛКОВА силен. Та, кой да го унищожи по време на войната? Тийч се появява в момента, в който Белия отцепва екипажа и всички останали от него и Щаба. В тоя момент Белия е с половин лице, дупка в гърдите и отразила се стара травма или болест. Действително, нанася му демидж, на който Черния удържа. После Сенгоку го атакува, от Е@№ТИ разстоянието(!). В същото време Акаину гони Луфи, Кизару и Аокиджи също са ангажирани с гонката на Джимбей/Бъги/Луфи... КОЙ да се погрижи за Черния? Той така яко се възползва от ситуацията, че ако Шанкс не се бе появил, щеше да порути и потопи Щаба, с което рейтинга му щеше да е с още няколко плюса над сегашния.. но Шанкс не му влизаше в сметките. В крайна сметка обаче, след вдигане на голямо шоу, пак щеше да избяга, в момента, в който адмиралите се обърнат към него... Тийч не се БИ със Сенгоку, Сенгоку му нанесе един шокуейв и това беше. Тийч нищичко не му направи... и бяха на супер-разстояние един от друг, по мойте спомени... Пак казвам, щото нещо няма да се разбереме никога, ако това не е ясно - никой не казва, че е слаб. Просто не е ТОЛКОВА силен. Единствените, към които го приравняваме, са НАЙ-мощните в ОП света. Това си е показателно за силата му, няма кой да каже, че е слаб.' ММ, едит:: пс: в момента анимето (485-ти) е точно в който Тийч се появява и става мелето =D Мега-разточено е дадено, ест =D ма не е зле да се види цветно и с ефекти... как черния ЦВЪРЧИ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|