|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 8:54 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Secret Garden [K-Drama] Публикувано на: Нед Яну 30, 2011 7:12 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Ей, най-накрая достатъчно свободно време и аз да го изгледам ... и то можеше ли инак при психическия тормоз , който ми оказваше ex xDDD Супер сладко сериалче, пълнещи душата персожи, ненормално голяма зарибявка (добре че си освободих време - иначе нищо нямаше да свърша покрай гледането xDDD) и много заслужени хвалебствия. Сега като свърши ми е гадно че няма да има още (ако не броим спешълите) <333 Почти няма какво лошо да кажа освен ... е орязаха малко екранното време на някои персонажи ....*кхъм* визирам един конкретно *кашлюк~кашлюк* ... ама ще го преживея ^^ Пък едно второ сезонче ако му направят - пу пу пу - да не му е на уроки <333 PS три пъти Ура! за ex
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Secret Garden [K-Drama] Публикувано на: Нед Апр 03, 2011 2:23 pm |
|
juletoo |
|
|
|
excape написа: ще издадат новела и манхуа (корейска манга) по сериала. Малко инфо за манхвата? Кога излиза?
_________________ Caress me, but don't mess up my hair. I'm VANITY person. ♥
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|