|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 2:51 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Яну 13, 2011 5:41 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
^ Това го приемам като парадокс Аз няма да съм доволен, ако нещата станат просто така...
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Яну 14, 2011 10:19 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
ДАНО не е толкова просто, колкото изглежда, че иначе толкова удобно и нагласено ще стои, че нямам думи -_- ДАНО тия имат някъв подмолен мотив... Иначе толкова изкуствено ще стане, че ми се гади... Тсундерето ме кефи и мен... тя може би няма да си даде силите лесно. Друго, че щом правят толкова уговорки, може би не е толкова лесно да си прехвърлят силите. Може би се изисква нещо по-специално. Трето, не го мислете срещу кой ще се бие. Нали тоя зализания си каза ясно - имало е и мн други, които вече са си дали силите и са нормални хора. На кой са ги дали? Е - това ще е противника на Ичи, почти съм сигурен. "грешният човек" Четвърто, все нещо баща му тряя да е замесен и той Пето - не просто ще му върнат силите - а ще му дадат и своите собствени, уникални такива. Не го забравяйте това, защото после като почне да изкарва спешъл атаки в последния момент и се чудиме кви са .. - е тия ще са.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Яну 15, 2011 3:09 pm |
v2nkata |
|
|
|
Може точно баща му е да получил силите на другите. Така си е върнал и той своите.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Яну 26, 2011 6:32 pm |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
Shinigam1 написа: Най ми е интересно като си върне силите как ще се изтресе в СС .Влиза Кенпачи го вижда и автоматично му скача на бой И Ичиго го one-shot-ва без да иска, докато посяга да измъкне zanpaktou-то. Друго не виждам какво може да се коментира по тоя чаптър... ясно е, че всичко е прекалено хубаво за да е истина. ПП. SADO IS HOTTER THAN ICHIGO !!! (Riruka is hotter than both, though )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Яну 27, 2011 5:45 pm |
Hajutze |
|
|
|
HepMu написа: А Карин какви цици е отпралаа Koлкото по-главна става една героиня, толкоз по-големи цици отпира (обратното не важи ) Също така, размера е нещо като косата в DBZ = bigger boobs = bigger powerlevel
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|