|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 8:57 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: [AsMA 2010] Критики, предложения, въпроси и коментари Публикувано на: Вто Яну 04, 2011 11:29 pm |
|
HepMu |
|
|
|
Следващото след мене беше на excape как не ги е чела..а също така не ми трябват чак толкова кратък и ясен отговор , защото трябва да си направя някъв извод...Все пак обсъждаме манги и не става въпрос само за мен, ами и другите потребители да си извадят някакво мнение и сами да си решат кое да четат и кое не ..А и сигурно не само аз се интересувам какви манги предпочитате и т.н като сте избрани за жури.. И никъде не съм ви съдила, че не сте си свършили работата като хората, но това е тема за коментари и трябва да се коментират всякакви неща
_________________ My Anime List
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2010] Критики, предложения, въпроси и коментари Публикувано на: Съб Яну 08, 2011 11:56 am |
|
Roronoa Zoro |
|
|
|
То и Берсерк е печелил и участва има ново правило прочети първия пост. CABA написа: Категорията е леко променена. Досега победителите нямаха право повече да участват. Отсега победителите ще пропускат 2 години, а подгласникът 1 година. След което ще могат отново да участват.
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2010] Критики, предложения, въпроси и коментари Публикувано на: Вто Яну 11, 2011 1:19 am |
hikuk |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Абе аз имам едно предложение. Понеже всяка година не само в манга, но и в аниме наградите печелят основно мангите/аниметата от сорта на "Дързост и красота", защо не направите една категория само за тях и да си се състезават всяка година тези четирите, защото ме дразни да печелят награди при положение, че не блестят с кой знае какво(имат по два-три свестни епизода на година), но понеже са "Наруто, Блиич, ОП и т.н." и имат голяма фен база която си ги следи по навик само, редовно обират незаслужени според мен награди и лишават други предложения от тях.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2010] Критики, предложения, въпроси и коментари Публикувано на: Вто Яну 11, 2011 1:24 am |
|
HepMu |
|
|
|
И аз това си мислех, че е хубаво да се дава повече шанс на нови неща. Всички знаем , че One Piece е най-добро и после го следват Fairy Tail, Naruto, Bleach, D. Gray-Man, Reborn.
Не е ли по-добре всяка година да виждаме нови заглавия ? Естествено сега ще кажете - ма те хората ще мрънкат , ма не, не е по-добре и бла бла
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2010] Критики, предложения, въпроси и коментари Публикувано на: Вто Яну 11, 2011 1:30 am |
hikuk |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Абе да ама даже и с регламента при който победителя пропуска две години пак е тъпо да гледам една година ОП, втората Наруто, после Блиич и кръга се затваря. Тва да не са манга номинации само за тях.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2010] Критики, предложения, въпроси и коментари Публикувано на: Вто Яну 11, 2011 2:22 am |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Самата категория Popular е точно това, което искаш. Промяната сега дойде, че още по-малко заглавия щяха да влязат тази година и победителите за 1-2-3 години напред вече бяха ясни (от 3-4-5 заглавия избор макс). Просто категорията умираше. Сега категорията е предимно от манги, които вече са спечелили и така или иначе няма да участват в другите категории повече. А няма смисъл да се прави 2ра Popular категория за тези 3 заглавия. Както казах, самата Popular категория отделя точно такива заглавия, почти всички в нея категория също са и победители вече някъде. Това което още може да се промени, е да направим и жури награда за тази категория и без това я променихме, няма лошо и за жури награда вече. Само трябва да се обмисли и дали и победителя и подгласникът на журито, също ще пропускат (за победителя на журито е почти сигурно де). Сега пропуска победителя и подгласникът от потребителският вот, такаче има вероятност да не се наредят OP, другата Naruto и после Bleach и да се въртят в кръг.
|
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2010] Критики, предложения, въпроси и коментари Публикувано на: Вто Яну 11, 2011 4:55 pm |
|
djih |
|
|
|
hikuk написа: Абе да ама даже и с регламента при който победителя пропуска две години пак е тъпо да гледам една година ОП, втората Наруто, после Блиич и кръга се затваря. Тва да не са манга номинации само за тях. Погледни само класирането за момента, Уан Пийс, Фейри Тейл и Кеничи са много на пред, за Блийч са гласували точно трима души и се самнявам да станат повече 5-6. В този форум отдавна най обичаните заглавия не са Блийч и Наруто, погледни в темите им - само псувни по авторите... На този етап ми се струва почти невъзможно да спечелят награда.
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2010] Критики, предложения, въпроси и коментари Публикувано на: Вто Яну 11, 2011 9:15 pm |
|
HepMu |
|
|
|
Именно !!! Много е предвидливо кои манги ще спечелят ...И особено , че One Piece ще е първа...Тя винаги трябва да е първа просто Оо ( Верно, че забравих Кеничи като онгоинг popular манга ) И затова си мисля, че е по-добре ако са популярните но по-наскоро станали такива. Ето защо гласувах за Бакуман - НОВА супер популярна манга, Beelzebub също се вписва тука и така ...НОВИ неща да има, не дето всички си го познаваме Why not ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|