|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 6:04 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Яну 23, 2011 9:47 pm |
|
Beren |
|
|
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
арлонг си беше епик за неговото си време искам да видя как лъфи ще събори целия остров XD ъм или ще го потопи (ама той вече е потопен ЙОХОХОХОХОХОХХОХОХО )
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Яну 26, 2011 10:37 pm |
|
Pinko |
|
|
|
Чак след като видях 11-та страница се усетих защо Папъг е насинен, той бил захапал Нами Много забавна глава особено покрай Нептун и нашите как си се обръщаха към него Предполагам в следващата ще има повече действие. "Единия от приятелите ви вече пие" ... Зоро ? - Зоро. - този момент ме разби Между другото за стаята на принцесата бях решил че е като случая с Франки който взриви лабораторията Сметнах че зад тези врати ще е нещото което ще унищожи острова и понеже Луфи ще влезе и ще го пусне той ще е виновен, а то какво се оказа
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Яну 26, 2011 11:16 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Доста доуджин ще има с принцесата . Само Ода да не я направи като Ханкок - да лапне по Луфи.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Яну 27, 2011 3:19 am |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
Забелязвам сериозна тенденция хора на по 20 години говорещи всякаш са старци. "Какво стана със стария One Piece" "Къде е уникалната история" "Що е толкова бавно действието" "Къде са ми изкуствените зъби" "Защо Брук е толкова досадна"
Спрете. Всичко се променя. Манга индустрията като цяло се променя. One Piece също. Live with it.
И честно казано това което е One Piece сега до момента доста ми харесва. Само нямам търпение да минат 2-3 месеца да се поразвие историята.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|