^ Бе да ти кажа, че филма е яко тъп - тъп е. Като видях втория трейлър това ми стана още по-ясно. Че няма да го гледам - няма. Обаче, охх Наталито. И никой да не ми казва ми е достатъчно да я видя, че да стигна до това заключение. :3
А, не! Такава гавра не е изпускане, дори да е уникално тъпо, аз толкова други глупости се прецаках да изгледам, че една повече или една по-малко едва ли ще е от значение. Ама идеята за зъл магьосник, на който му е писнало да си лъска... ъ, жезъла и решил да отвлече за нуждите си принцеса е уникална. Ще му дам шанс, пък дано не ме разочарова!
Публикувано на: Сря Фев 09, 2011 2:53 am
Eien Ryuu
Регистриран на: Сря Юли 18, 2007 1:06 am Мнения: 9939 Местоположение: In the unreal reality of Rousse.
блях очакавах много по-епична ебавка с фентъзито, а получих нещо полу-готово и донякъде скучно ... но имаше яки реплики
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 37 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения