|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 7:44 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Яну 20, 2011 11:30 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
Честно казано екипът на "New fishman pirates" има право и някак си не можеш да ги мразиш. Като се има в предвид колко гадории са сторили хората на... абе как се превежда fishman на български? оО Както и да е. Рибоците яко са изстрдали така че тази омраза е доста нормална. Сега мога да си представя как Луфи ще ги пребие от бой, разрушавайки половината остров( ако не и почвече от половината) и те ще осъзнаят че всъщност с човек като него сред хората ще могат да сключат някакъв договор с човечеството. Едит: Като разбира се капитанът на рибоците ще мине в Кайокен х20 и пак няма да може да бие Лъфи (лицето на лъфи по време на боя с капитана)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Яну 21, 2011 3:15 am |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
На мен ми направи още едно нещо впечатление. Когато тея пиратите, които бяха потопени, бягаха те казаха "We should've fixed this ship with a paddle. You know, in The New World..."
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Яну 21, 2011 10:43 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
realist написа: Ода нещо по-умно от риба-наркоман, жалко и не толкова готино подобие на Арлонг, не можа ли да измисли. уви не, пълна скръб засега толкова елементарен чаптър, какво ли се е бъгнало ??? Героите (визирам Ода) не искат да бъдат повече герои ли ?
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Яну 21, 2011 11:48 am |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Супер чаптър. Лицето на Папуг като му изпразниха магазина - priceless Тия ES=energy steroids, все пак Чопър също е на стероиди така че е нормално някой друг също да ги използва; при Лъфи също е нещо подобно - гиърите са нещо като тези стероиди, дават му удвоена или утроена сила/бързина, но за сметка на това му скъсяват живота ... Мисля, че след края на арката Усоп на 100 % ще си вземе малко от тези хапчета (правя връзката със Скайпия тия хапчета са като даяълите (dials). Мисля, че Зоро или Санджи също може да ги ползват. Тия фишмъни са изроди - специално като ни ги представиха - акулата чук най ме кефи като арт. Надявам се Хоюзу също да е от този така наречен топ таер на Ходи Джоунс. Крал Нептун е истински КРАЛ. Огромен е и респектира. А тая акула до него беше тази която наще освободиха от Кракена. Надявам се в палата му да видим принцесата Жалко за краб-ханд капитанчето, много як дизайн имаше ама за жалост май му отхапаха ръката Нямам търпение за битката между Джоунс и Лъфи, ще се изкефя ако тоя пак си сложи белезници и се изправи пред Лъфи, представям си как нашия си слага ръцете отзад и казва че и той няма ги използва - ама първо вкарва някакъв тъп, празен поглед докато гледа фишменчето Нямам търпение да видя как Ода ще вклочи Дан дер Декен в цялата тази история Много як чаптърррр
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Яну 21, 2011 9:55 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
E, Нептун не очаквах да изглежда така ... но пък виж, за Арлонг2 бях 1:1.. Зла дрога.. оле оле оле.... хич няма и да си правя труда да коментирам... И кво, сега имаме: - наще - наще 2 - арлонг2 и дрога-банда - Вандерсаар - принцове и принцеси, макар и некадърни явно - баща им, които ходи да си върши сам работата - кракени и чудовища и великани и шитз.. - ония пущиняк за нищо не ставащ... ;0 логията... - евентуално Джимбей ... Ок, чудесно. Липсват само опаковките от чипс и кутия кислород.. Интересно как ще се сбере тая история в няколко страници...
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Яну 23, 2011 3:38 am |
|
6iblio |
|
|
|
Хахахах наркотици, клонинг м/у Хитлер и Арлонг, борещ се за върховна раса, екипажа разделен, ама Нами ходи да си пазарува и никой и не пита даже къде е кораба......... Нептун нали е свръх силен и всички се сдухват, тия какво с наркотиците ли ще го победят? Всеки чаптър нови и нови неща и обсолютно никакъв отговор на старите, Блийч започва да ми харесва повече... Единственото, което ме изкефи сега, беше как набързо взеха всичко от магазина, което си е доста жалко.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Яну 23, 2011 8:30 pm |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Цитат: саяне неразбирам какво го хеитиш ><, спри да го четеш за 2-3 месеца и после се начети отрас да видиш как заедно чаптърите изглеждат по добре +1!!! Всичко върви нормално, и съм доста доволен поне аз, винаги съм искал да движат под водата.Тея хапчета са си чист глутамин :Д макар че ефекта е бая силен. Нептун радва макар че дойде с ебати шитнята....
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|