|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 12:06 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Black Lagoon: Roberta's Blood Trail (лято 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 19, 2010 10:02 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Такааа...втора серия не беше лоша, нещата се навързаха интересно...но ми липсваше екшъна на първата. Пък и нещо наблягат прекалено на драмата и ползват някакви елементарни средства, за да ни я лансират. Примерно Рок надраска чисто белите стени в стаята си с цел разкодиране на схемата. Това е тъпо ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) . Абсолютно ненужен и по холивудски неадекватен елемент. Друг пример - малката мейдка се измъкна за да използва басейна...само за да може сценаристите да имат повод да говорят за бедното и минало. Ай секир! Гледам анимета, за да избягам от холивудските малоумия...не ми ги пробутвайте и тук, моля! Сега не знам, може това да идва от мангата...но дори да е така, пак ме дразни. ТВ-то по-скоро се гавреше с този начин на разказване на историята. Най-лошото е чакането между сериите. Историята не е чак толкова лоша, но разтлачена във времето просто си губи силата.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Black Lagoon: Roberta's Blood Trail (лято 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 19, 2010 11:56 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=38361_1279880800.jpg) |
posteriori |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Следващия епизод - чак началото на януари. Цитат: Volume 3: January 7th 2011 Volume 4: March 2nd 2011 Volume 5: May 11th 2011 Явно ще си почакаме доста...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|