|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 10:34 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 08, 2007 9:41 pm |
TenTen |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
acira написа: станете едно с мързела във ваз ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) и той ще бъде ваш приятел нали знаете If you can't beat it join it ! ![=))](./images/smilies/=)).gif)
Ами...не знам за другите ама аз трябва да се стягам щото в туй нащо даскало......................
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 08, 2007 10:00 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4496_1282828020.jpg) |
claude_finalfantasy7 |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Ами тва е едно от най гадните ми ка4ества.По какъв ли не на4ин съм се преебавал само от МЪРЗЕЛ,ко да се праи кой както се оправя,но ли4но мене ме мързи да направя поне 2/4 от работата ми за деня/безнадежден слу4ай ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) /.
_________________ Ерм, вие си знаете но все пак ... за вкъщи в камерката на хладилника, зад пиленцето.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 10, 2007 1:14 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4525_1257203366.gif) |
limon4elo |
|
|
Мързелът и как да се преборим с него....няма такъв начин! ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Евентуално, ако си бездействал преееекалено дълго в даден момент може така да ти писне, че да решиш да се поразходиш (до хладилника например ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) и вдигнеш ли се веднъж, е, другото е лесна работа.
_________________ Twinkle, twinkle, little star,
How I wonder what you are.
Up above the world so high,
Like a diamond in the sky.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 12, 2007 12:33 pm |
![Аватар](http://img400.imageshack.us/img400/1484/akabanevn7.jpg) |
Neko~chan |
|
Регистриран на: Пет Авг 05, 2005 2:48 pm Мнения: 373 Местоположение: lulin
|
hinano написа: KoCTeH написа: Имам няколко Думи за мързела
Една хубава Н-Е-И-З-Л-Е-Ч-И-М-А болест ^^ много точно казано ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
то,това си е речниковото значение на думата.като добавка:хронично заболяване,което не се предава от човек на човек или от животно на човек и обратното.
_________________ Rules are meant to be broken!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 21, 2007 3:02 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2870_1258400206.jpg) |
Dark Cloud |
|
Регистриран на: Пон Фев 13, 2006 9:41 pm Мнения: 349 Местоположение: Unknown
|
Мързела не е болест,че да се бори човек с него-това си е дар,който повечето хора губят рано или късно
Сутринта ме мързи да стана-няма проблем,втора смяна съм.Домашните се пишат бързо(и наполовина(освен по английски,просто ми е много приятен(и лесен) час)).
Трябва да свърша нещо-отлагам за последния момент.А когато момента дойде?Ами мързела ще не ще си отива за малко.При някои хора помага ако им заповядат(strange,but true ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ).
Общо взето-Succumb to it,it doesn't hurt ![whistle :whistle:](./images/smilies/whistle.gif) .
_________________ In the land of the blind, the one-eyed man is king
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 28, 2007 12:29 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4551.jpg) |
Vlado-san |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Чет Юни 22, 2006 5:01 pm Мнения: 659 Местоположение: В свят на побърканяци
|
Мързелът........много лошо,че няма лечение.А най-гадното е ,че не се умира от него.
Мързелът не убива,а мъчи
_________________ Какво е Вижуал?
pesh написа: еми не знам кво е да си мъж и да се обличаш като жена, иам чуството, че тия момчета ходят и с тампон, но не знам къде си го завират.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|