|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 7:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 14 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Link: Loving You a Thousand Times [K-Drama] Публикувано на: Вто Яну 18, 2011 8:22 pm |
|
zdzdz |
Модератор |
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 9:11 am Мнения: 3661 Местоположение: Sofia
|
●♡● Loving You a Thousand Times ●♡●Title: Loving You a Thousand Times / I Love You Ten Million Times Korean title: 천만번 사랑해 / Cheonmanbeon Saranghae Also known as: 행복의 조건 / Terms of Happiness Genre: Romance, melodrama Episodes: 55 Broadcast network: SBS Broadcast period: 2009-Aug-29 to 2010-Mar-07 Air time: Saturday & Sunday 20:50 Wiki: http://wiki.d-addicts.com/Loving_You_a_Thousand_TimesCAST Go Family * Lee Soo Kyung as Go Eun Nim * Kil Yong Woo as Go In Duk * Baek Jin Hee as Go Eun Jung * Lee Mi Young as Park Ae Rang * Park Soo Jin as Oh Nam Jung * Lee Joo Shil as Choi Shim Duk Baek Family
* Jung Gyu Woon as Baek Kang Ho * Ryu Jin as Baek Sae Hoon * Go Eun Mi as Lee Sun Young * No Young Kook as Baek Il * Lee Hwi Hyang as Son Hyang Sook * Sa Mi Ja as Ji Ok Sun Lee family
* Kim Hee Chul as Lee Chul * Bang Eun Hee as Yoon So Wol * Kim Chung as Kim Chung Ja Other people
* Lee Si Young as Hong Yeon Hee * Kwon Eun Ah as So Geum Ja * Kim Jin Soo as PD Bong * Jin Ye Sol as Park Soo Jung * Park Young Ji as President Park * Min Ji Oh PLOTBaek Sae Hoon and his wife, Lee Sun Young, desperately try to conceive a child but are unsuccessful. Sae Hoon's mother goes to Sun Young and asks that she consider surrogacy as a way of conceiving a child without Sae Hoon's knowledge. This is where Go Eun Nim comes in. She is their surrogate mother carrying their child but things become complicated when she later falls in love with Sae Hoon's younger brother, Kang Ho. >Download<
MU Folder
Torrent + BGSubs
BG Subs @ Eastern Spirit
BG Audio @Zamunda
BG Audio @P2PBG.COM
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Loving You a Thousand Times [K-Drama](Soon on Diem Публикувано на: Вто Яну 18, 2011 8:44 pm |
ukio |
|
|
|
Официално е потвърдено. Драмата ще се излъчи и у нас. Стартира на 7 февруари от 21 часа по Диема Фемили. Рекламният клип вече е излязъл - http://www.vbox7.com/play:218da0fa
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Loving You a Thousand Times [K-Drama](Soon on Diem Публикувано на: Нед Яну 23, 2011 7:13 pm |
Kimon |
|
|
|
Чудно ми е дали някой ще съобщи на алкейпоп,че халю вълната заля и България? Още не мога да повярвам,че ще излъчват нещо корейско по българска телевизия... Аджа!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Loving You a Thousand Times [K-Drama](Soon on Diem Публикувано на: Сря Яну 26, 2011 8:36 pm |
ukio |
|
|
|
За дублажът, ще видим, как са се справили. Хубавото е, че преводът е правен от кореист и няма да има проблеми при произнасянето на имена и местности.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Loving You a Thousand Times [K-Drama](Soon on Diem Публикувано на: Нед Фев 06, 2011 4:20 am |
|
Eien Ryuu |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 18, 2007 1:06 am Мнения: 9939 Местоположение: In the unreal reality of Rousse.
|
Е, това е супер, ако е превеждано от специалист. И аз като разбрах, се зарадвах, че ще има такава продукция по БГ каналите. Ще го гледам, хем да видим превода как ще е. Но просто супер! Дано вкарат още сериали нататък.
Последна промяна Eien Ryuu на Вто Фев 08, 2011 1:05 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Loving You a Thousand Times [K-Drama](Soon on Diem Публикувано на: Пон Фев 07, 2011 5:23 pm |
ukio |
|
|
|
Днес е денят! Успешно начало на драмата!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Loving You a Thousand Times [K-Drama](Soon on Diem Публикувано на: Вто Фев 08, 2011 1:05 am |
|
PartyMonster |
|
|
|
Свекърва-стериотипна, злобна вещица. Главна героиня-симпатична. Баба-печена. Голям брат-биши, ама мижитурково, просто предчувствам, че ще й изневерява. Малък брат- супер симпатичния сладур. Жената на големия брат-изтерзана и не може отвърне на вещицата, буди почти съжаление. Бащата на главната- пълен тъпак да праща доведената си дъщеря да учи в чужбина, когато истинската му се бъхти да работи, за да може да започне да учи, но това е мелодрама, какво очаквам... История- не знам =o like наистина, много смесени чувства ми остави тоя първи епизод, но вероятно заради малкия брат ще се гледа xD oh man доживях и аз да следя сапуняк xD А, да, дублаж- поносим, но странен. xD Във всеки случай нито ме зариби, нито ми действа еуфорично / както Secret Garden-а примерно/,но за сега става за гледане.
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Loving You a Thousand Times [K-Drama](Soon on Diem Публикувано на: Вто Фев 08, 2011 1:51 am |
ukio |
|
|
|
Сериите са разделени почти двойно и ще излязат 100. Дублажът е малко странен, понеже няколко души озвучават всички герои, но у нас е така. Поне преводът се прави от професионалисти. Благодарности на всички тях.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Loving You a Thousand Times [K-Drama] Публикувано на: Вто Фев 08, 2011 11:32 pm |
ukio |
|
|
|
Има светлина в тунела. Гледайте! Когато дадоха летището в Инчон, си спомних колко радостни бяхме, стъпвайки на корейска земя преди време. Благодарности на екипа кореисти, които правят редакцията и превеждат! Снощи гледахме с редакторката и тя си водеше бележки, кое как изглежда и звучи на екрана. Сигурно сте забелязали, че сериите са намалени като времетраене, за да излязат 100 на брой.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 14 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|