Дата и час: Вто Фев 11, 2025 8:38 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 9 [ 127 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 11, 2007 5:44 pm 
Аватар

Добър е новият епизод,направо ме изненада този Казуки.Ще започне да ме кефи :lol: ...нищо поне тупаници ще се раздават .

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 11, 2007 10:57 pm 
Аватар

Да не съм.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 12, 2007 12:43 am 
Аватар

Лелле как можаха да повторат половината минал епизод мааааму ве :evil: аз даже почнах да се съмнявам да не гледам стария еп :lol:
а колко пъти извикаха Виктор в яростни атаки напрао ми стана смешно :D
Ама за следващия епизод очаквам голяма тупанка (ако не беха повторили половината преден можеше и сега да я видиме :@ )
Напрай ми впечатление че на виктор на кокагунето (бал сам го така ли се пише :D ) пише "I" а на Казуки пише "III" (на тия черните де ) та ми е чудно кой ли е номер "II" :twisted:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 12, 2007 12:51 am 
Аватар

Ихаа Kazuki стана coool ... много ме радва новият вид ... тъкмо се бях отчаяла че ако вземе да види светката на Victor (който е много готин ако питате мене) ще загубим един такъв хубав герой ... и та да ... Victor №2 comes and joins the party ... сигурно няма да стои постоянно с tanned skin & bloody eyes но може поне да му оставят бялата коса ... пък и черното kakugane е яко ... направо чакам следващият еп ... отдавна не ми се беше случвало :)

P.S. Цялата тая работа с трансформацията на Kazuki е защото на момчето му писна да умира на всеки два месеца ... пък и сега нали е в бунтарската си възраст ... такива са си тинейджърите :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 12, 2007 3:58 am 
Аватар
Модератор

Аз пък си мисля, че след като стана Kazuki от 3тия вид, няма да го оставят ей така, тоест другите alchemy warriors, ще го погнат. Защото като е в този си вид както каза Victor, той неможе да спре да точи енергия от другите, той е едно с своя kakugane => и Kazuki ще е като него, което го прави враг. И по един или друг начин или ще се опитат да го върнат както си беше или ще го убият (първия вариянт е по-вероятен).
Поради вероятност от наличието на black kakugane 2 има вероятност Kazuki да е 3тия от този вид, така че по скоро е Victor №3 :). Но тове че има 3ти black kakugane, негарантира че 2рия е активиран. Видяхме че kakugane-то на Dr.Buttefly е №70, а и на Kazuki е №70 => на Kazuki е фалшив или истински black kakugane 3. Така че има вероятност black kakugane 2 още да не е активиран, както казах, но си мисла че човека с 2рия може и да е мъртав.
А тоя Papillon, колкото повече го гледам, толкова повече си мисла ще че стани от добрите.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 12, 2007 4:06 am 
Аватар

Местоположение: Shifting from one place to another ...Professional killer with a waterpistol
епизода много ме изкефи :twisted: .... Унол дуде много яки неща си писал и аз мисля горе долу по същия начин като теб,
но мисля че "III" е всъщност за трето поколение (в зависимост от Какугането) ....
ма и аз се издразних че толкоз повториха от последната серия >_>.. дано наистина да я направят яка тупаницата
в следвашия еп, че тогава много повече ще му се накефят хорицата 8)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 14, 2007 4:21 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

От една страна Папилон ме дразнеше, но той просто е ненормалник, целящ еволюция, в което до някъде няма нищо лошо. Супер е, че Казуки joined the dark side, но според мен пък той трябваше (или направо си Е) от 4тия вид - прескочилите злото на 3тата еволюция, накрая ще се окаже, че той е white kakugane~ like нещоси :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 21, 2007 10:04 pm 
Аватар

Бе епизода не беше точно това което очаквах ама става :) искаше ми се малко повече бой м/у Казуки и Виктор :D (а това Викторизаця как са го измислили не знам ама си падам от стола с него :lol: )
Таман почна да ме кефи Чроно (оня с маската май така му беше името) и те цел ендинг му посветиха :lol: напрао си умрех от кеф :D
ПП:ама по ми се иска да видя следващия епизод :( имам чуството че даже го чакам повече и от тоя :P

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 24, 2007 6:17 pm 
Аватар

Лелееее не мога да повярвам колко мразя Bravo в момента ... направо ще се пръсна от яд ... ненавиждам промити мозъци които знаят само да следват заповеди ... мразя го мразя го мразя го *излизам вънка да подишам малко чист въздух*

Имам тайната надежда че Victor ще спази Kazuki и двамата после здраво ще ритат **** *потрива ръце доволно*

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 24, 2007 6:21 pm 
Аватар
Цар Алко

Или Пеперудко? Ама той ще си намокри крилцата,. а и нещо му пострада ръчичката. :lol: Епизода наистина беше добър: плаж,пясък, бански и Брааавоооо Бравоооо Бравоооо :lol: Мисля, че след тази битка Tokiko яко ще се промени и ще намрази еднакво хомонкулусите и войните :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 24, 2007 7:54 pm 
Аватар

аз пък се кефя на Браво. човек на думата си и човек с принципи. така и трябва. Мутоу трябва да умре(не казвам че искам, ама по принцип ако се Викторизита(rofl) ще умрат много хора затова трябва да мрееее :lol: ) ест Казуки е главен герой и няма да умре и нещата ще се оправят. 1-ната ми версия че Казуки набързо ще еволюира и ще излезне (full of vengence) и ще станат хубави моменти за АМВ а другата е че просто ще изсмуче живота на рибите(ама като говоря и аз самия не си вярвам :lol: ).
но иначе съм напълно съгласен с Браво колкото и да не искам на този етап Мутоу Казуки трябва да умре. :twisted:

ПП:чакам с нетърпение новия еп. ^^

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 24, 2007 8:41 pm 
Аватар

Е казуки нема да умре щот е главния герой а остаат още епизоди :lol:
Ма ми е е чудно кае ми беше тръгнал да побеждава Виктор кат Брао напрао си би по сички показатели :D Не ме е чал толко яд на Браво се пак и главния герой требва еде бой нали :lol:
Чудно ми е ко е кокагунето на тоя дет беше с токико щот така и не го показа, а доста самоуверено каза че дори той щел да бие Казуки :?
ПП:Токико-сан в Бански рокс :oops:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 26, 2007 11:25 am 
Аватар

Яко аниме дано по бързо излизат епизодите :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 04, 2007 12:56 am 
Аватар

Току-що наваксах с излезлите епизоди - изгледах от 12 до 17 наведнъж, и да ви кажа 6 епизода един след друг ми бяха доста по-интересни от 1 епизод на седмица. А анимето (поне за мен) стана наистина интересно след като се появи Виктор и се оказа, че има и трети вид същества освен Воините и Хумункулите.

Тоя командир с огнения Arms Alchemy много ме дразни. Онея двамата, дето са му подчинени, биват, ама той - хич. От него по-дразнещ е само Пеперудчо - но оня педал явно е предвиден да е дразнещ през 90% от времето. Хареса ми само когато се би с пра-пра-пра-дядо си. Чак гений не бих го нарекъл, но добре се справи.

Както очаквах оная мадама (забравих й името :roll:) дето избяга от болницата тръгна да помага на Казуки. Само не очаквах да се присъедини към Пеперудчо, но все тая. Да видим кога ще се появи брат й (не вярвам да не се намеси и той).

Тоя новия дето Токико го е учила засега го бива момчето. Дано само не го ползват като пушечно месо - т.е. само да отнася боя вместо другите. :roll:

Ами засега толкова. След някоя друга седмица като излязат още няколко епизода пак ще пиша. :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 04, 2007 4:25 pm 
Аватар

Аз лично съм малко разочарована че Tokiko толкова бързо откри Kazuki и така и не се стигна до Victor :( (изглежда имам леко пристрастяване към Victor персонажите като се има предвид колко страдах и за загубата на Victor в D.Gray-man)

Kazuki регинерира два пъти по бързо отколкото съм очаквала ... верно че всички знаехме че няма начин да умре ... но все пак очаквах да хвърлят малко повече усилия по спасителнота операция и да има малко сълзи и сополи ... ама айде ... да живее

Bravo се държи странно ... толково убедено говори че го е сигурен че го е убил ... че вече се съмнявам дали наистина се заблуждава сам или просто дава на нашите време да избягат :?

Новото момче е сладур ... а ония тримцата отворковци ... абе не че не ги харесвам ама дано скоро Team Kazuki им даде урок по истинска решителност и hidden powers :wink:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 9 [ 127 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]