|
Дата и час: Пон Фев 03, 2025 8:05 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Katanagatari (Зима 2010) Публикувано на: Нед Дек 19, 2010 8:43 pm |
|
deathrazor |
|
|
|
Изгледах го ииииииии няма как да не го спомена.....wtf защо не показаха битката с онзи женчо! От привюто изглеждаше като най-добрата битка в цялото аниме...................................... Anyway,края го познах на 50% Едно от страхотните анимета на '10. 10\10
|
|
|
Заглавие: Re: Katanagatari (Зима 2010) Публикувано на: Нед Дек 26, 2010 10:36 pm |
|
dripper |
|
|
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 3:30 pm Мнения: 10614 Местоположение: Варна
|
Колкото повече анимета гледам и колкото повече теми във форума за тях чета, осъзнавам, че почти нямам допирни точки с никой от феновете. Тааа - лично мнение. Такава простотия отдавна не бях дърпал. 1ви епизод до някъде успях да го изтърпя с надеждата, че 2ри ще вдигне оценката, но като почна безсмисления локум за "catchphrase" ми достави огромно удоволствие да му ударя shift+del. Явно моята представа за добро аниме се е изкривила и пропускам големи заглавия....мнееее анимето просто не струваше.
|
|
|
Заглавие: Re: Katanagatari (Зима 2010) Публикувано на: Пон Дек 27, 2010 12:50 am |
|
DNgirl |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 07, 2007 2:09 pm Мнения: 671 Местоположение: Г-БГ
|
Доста голямо разочарование беше в по-голямата си част това аниме Абсолютно мразя и никога няма да разбера какво толкова им доставя удоволствие да пълнят времето с глупости. Петдесет минути имаха, напълниха го с милион безсмислени фрази и изтъркани неща, които уж трябваше да са смешни... Пълна идиощина, или по-скоро мога да кажа - трагедия - бяха така поучителните разкази между главните герои най-вече. Ако ще да е така, то направете ги тия серии 25 минути и махнете всички глупости, за да не си правя труда да превъртам в очакване на нещо по-раздвижено. Не знам, аз ли харесвам повече екшъна, повече ли очаквах... Хайде поне последната серия горе-долу отговаряше на очакванията ми, само защото се излъгах да му дам втори шанс...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Katanagatari (Зима 2010) Публикувано на: Пон Дек 27, 2010 12:56 am |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
dripper написа: почти нямам допирни точки с никой от феновете. Как бе, с мен имаш Споделям мнението ти
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Katanagatari (Зима 2010) Публикувано на: Нед Яну 09, 2011 1:57 am |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
KISSSY написа: арта Свиква се за един еп
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Katanagatari (Зима 2010) Публикувано на: Съб Яну 15, 2011 7:47 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Finished като цяло хубаво аниме, като изключим небивалата драма в последния епизод О.о може би и затова му дадох 9/10 Принцесата трябваше да се гътне първа
|
|
|
|
Заглавие: Re: Katanagatari (Зима 2010) Публикувано на: Пон Яну 24, 2011 7:09 pm |
|
Spirit_Dreamer |
|
|
|
Скоро не се бях колебал толкова относно оценка за дадено аниме.Историята общо взето ми хареса, героите също.Обаче като реализация ми се видя слабо, можеше да се измислят много по-интересни развития, разклонения в историята както и по-интересни сблъсъци и битки.Също често беше ненужно мудно,а друг път прекалено набързо точно когато могат да се направят повече интересни сцени .Тези в края особенно ме разочароваха, но поне беше оригинален ако не друго.В крайна сметка имаше потенциал за 9+/10 но е реализирано ужасно max 7/10
_________________ http://myanimelist.net/animelist/Spirit_Dreamer
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Katanagatari (Зима 2010) Публикувано на: Сря Фев 09, 2011 3:09 am |
|
flssdd |
|
|
Регистриран на: Чет Юни 18, 2009 1:00 am Мнения: 1746 Местоположение: Bakatown
|
На мен много ми хареса, почти всичко, но хич без кусури не може (като например как послъгват малко в превюто за следващите епизоди) Но на фона на останалото едвам се забелязват. Няма да се впускам в подробности, не ми се пише много, пък и всичко, което ще казвам за отделните аспекти ще е "много ми хареса" и "според мен беше перфектно" и т.н. Края наистина беше неочакван и ми се искаше още малко да дадат за сестра му и битката за иглата. Но това може да се смята и за плюс, тъй като го имам за толкова добро, че искам още от него. 10/10 му давам от все сърце. Elayne_S написа: А и така и не ми стана ясно защо Шичика е убил баща си, явно нещо съм пропуснала Защото след като го научил на всичко, което знае и може, сам го помолил да го убие, един вид като последния изпит. Макар че чак после когато умря Тогаме и той остана меч, който никой не командва стана completed
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|