|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 7:51 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Яну 14, 2011 2:36 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Зенче според мен принцесата ще е сто пъти по-важен герой от тримата и смотани братя, някаква невероятна ще е. Само Ода да не изкара някакво лоли с опашка
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Яну 14, 2011 9:58 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Като изпусна наследствената тъпанарщина с историята около кръвта на тоя чап, Другото беше яко. Тая шефката ме кефи мн, тъй че няя мрънкам И най-важното в тоя чап бе, че Фишмен айл си отива, което ми е странно и непонятно как ще стане и какво ще стане с всички тези хора... Независимо дали Луфи или ония двойника му ще го унищожат, тя досега не е грешила и ще е ЯКО ТЪПО ако Ода я изкара, че е сгрешила -_- Ама какво ще стане с цялото това общество D= spiralkinda написа: Само Ода да не изкара някакво лоли с опашка Zenith написа: Исках императорката да е некоя ка Боа, а не Биг Мама Джама, ноооо... Бе винаги има няква надежда... в сми, беше очевидно още от трилър-барката насам, тъй че надявам се, че това е само някаква заблуда. Или може пък да е готина, независимо от дъщеря си.. Интересно обаче, или е станало преразпределение, или презавземане... Шанкс и Мама са си поделили териториите на Белия примерно... Иначее - абе мисълта ми е, че може би още няма 4-ти император. Щото ако има, трябва да е имало преразпределение, щом Мама контролира територии на Белия. В сми, новия император няма как да е влязъл на мястото на Белия директно...
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Яну 14, 2011 6:05 pm |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Мда, историята ще се преплете и някой друг ще иска да дестройва айлънда като Луфи го гони и така останалите ще остават с впечатлението че той ще го разруши...неща които ставаха назад в някой арки пък да видим дали ще е нещо такова. Тоя син на Вандер Декен може да търси отмъщение и да си е правил план за дестрой през годините... Верно ако мермейдките серат то 100% трябва някъде към края на опашката да имат отворче нещо като при делфините с техните пишки само дето тея ще серат..няма какво друго да е.
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Яну 14, 2011 8:09 pm |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Хареса ми чапа.
Аз от много време я подкрепям тезата че Биг Мъм е майка на Лола, изглежда в тая арка ще разбереме кой прав и кой крив.
И сигурно Мадамата се е объркала с Ван Дер Декен, което верно си е голям фейл от страна на Ода, хем никога не греши, хем да се обърка...
И разбира се Лъфи ще го смаже и ще е героя на Фишмен острова...
Нещо много почна да рециклира клишета Ода...
А Мадамата е супер яката.
И за императорите, защо да са си ги поделяли териториите? Може примерно Мъм специално тоя остров да е искала и само него да е зела от територията на Бялата брада, Шанкс може нищо да не е зел, Каидоу може да е обрал сичко примерно, и кой знае току виж X Drake е взел мястото на Каидоу или и Чернобрадия държи някаква територия. Макар че в подледно време все по-грешно ми звучи Чернобрадия да става Император, той е по-скоро като Лъфи, не ще да управлява.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Яну 14, 2011 8:54 pm |
dataa |
|
|
|
Ако сте забелязали персонажите продължават да говорят за четирима императори.Следователно имаме нова звезда на хоризонта,аз залагам на трима,или Марко или ЧБ или Кроки.А отностно Рибешкият остров доколкото си спомням ББ не го е завладял а само го е обявил за свой(и сички са клекнали),нищо не пречи Биг Мам да е направила същото.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Яну 15, 2011 6:18 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|