|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 5:35 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 12, 2011 9:27 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Добре ще е тая гадателка да си даде кристалната топка на сервиз.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 12, 2011 10:01 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8987_1257984528.gif) |
djih |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
http://mangastream.com/read/one_piece/74136489/11Вижте постера на Вандер Декен, носи сламена шапка. @Пинко Доколкото разбрах от Суеиша са направили няк'ва грешка. Едит: Между другото на някой направили ли му впечатление знамето на Биг Мъм ? Това на черепа ми прилича на устните на Лола, определено теорията, че и е майка (Биг Мъм на Лола) става по-силна.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 13, 2011 12:07 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5109_1309157704.jpg) |
Valk0v |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Добра глава, изглежда Ода не е бил в почивка и нормален чаптър си излезе. Другата седмица пак трябва всичко да си е ОК. Тоя Вандер Декен изглежда ще играе по-голяма роля в историята. На уантед постера му изглежда носи сламена шапка, най-вероятно Мадам Ширлей е видяла как Декен разрушава острова (все пак и двамата имат сламени шапки). Тоя октопод - мечоносеца ме издразни - без да искал отровил Лъфи и щял да умре, мн ме надразни това. Някакъв пръдлю си мисли, че ще убие наща малка имбичка Който имаше теории преди време, (в импел даун арката) че Лъфи след боя с Магелан ще развие някакви антитела срещу отровите и в бъдеще няма да му влият - да си признае, че да му сваля шапка Хубав чап, надявам се по-скоро да приключи тая обиколка на ФИ, че ми липсва боя
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 13, 2011 2:25 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8113_1384858638.jpg) |
Logrus |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Valk0v написа: Който имаше теории преди време, (в импел даун арката) че Лъфи след боя с Магелан ще развие някакви антитела срещу отровите и в бъдеще няма да му влият - да си признае, че да му сваля шапка Хубав чап, надявам се по-скоро да приключи тая обиколка на ФИ, че ми липсва боя ![:icecream: :icecream:](./images/smilies/ice_cream.gif) Logrus написа: Сега след като Луфи се оправи по този начин, най-логичното нещо е да има вече изграден антидот към ъъъъ повече от триста отрови ... демек всички ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Следователно току що, той стана най-могъщата сила в Импел Даун ![:rocknroll: :rocknroll:](./images/smilies/rocknroll.gif) Добре дошли в "Новия свят" ![:death: :death:](./images/smilies/death.gif) изчетох какво ли не по архивите, за много неща сме били близко, досещали сме се какво следва, за други - нищо не сме познали... въобще шоу ... 2 по 50 страници теми само за войната ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) бях го забравилтова последният чаптър не беше лош, дори с кеф го прочетох, според мен Луфи ще въздаде джъджмент ъпон фишмен айсланд ![:rocknroll: :rocknroll:](./images/smilies/rocknroll.gif) по причини които скоро ще ни открие Ода. Luffy the Destroyer звучи твърде cool за да не стане вярно
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 13, 2011 11:07 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
ван дер декен е сто процента хаки юзър, за да бъде капитан на подобен кораб както и неговите предци, сигурен съм, че хакито му е наследствено. Първия с по-сериозно хаки, преди Луфи и компания да минат в новия свят, а онзи отровния ще е за Зоро.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|