|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 8:53 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Яну 12, 2011 9:27 pm |
|
Rampage |
|
|
|
Добре ще е тая гадателка да си даде кристалната топка на сервиз.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Яну 12, 2011 10:01 pm |
|
djih |
|
|
|
http://mangastream.com/read/one_piece/74136489/11Вижте постера на Вандер Декен, носи сламена шапка. @Пинко Доколкото разбрах от Суеиша са направили няк'ва грешка. Едит: Между другото на някой направили ли му впечатление знамето на Биг Мъм ? Това на черепа ми прилича на устните на Лола, определено теорията, че и е майка (Биг Мъм на Лола) става по-силна.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Яну 13, 2011 12:07 pm |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Добра глава, изглежда Ода не е бил в почивка и нормален чаптър си излезе. Другата седмица пак трябва всичко да си е ОК. Тоя Вандер Декен изглежда ще играе по-голяма роля в историята. На уантед постера му изглежда носи сламена шапка, най-вероятно Мадам Ширлей е видяла как Декен разрушава острова (все пак и двамата имат сламени шапки). Тоя октопод - мечоносеца ме издразни - без да искал отровил Лъфи и щял да умре, мн ме надразни това. Някакъв пръдлю си мисли, че ще убие наща малка имбичка Който имаше теории преди време, (в импел даун арката) че Лъфи след боя с Магелан ще развие някакви антитела срещу отровите и в бъдеще няма да му влият - да си признае, че да му сваля шапка Хубав чап, надявам се по-скоро да приключи тая обиколка на ФИ, че ми липсва боя
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Яну 13, 2011 2:25 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Valk0v написа: Който имаше теории преди време, (в импел даун арката) че Лъфи след боя с Магелан ще развие някакви антитела срещу отровите и в бъдеще няма да му влият - да си признае, че да му сваля шапка Хубав чап, надявам се по-скоро да приключи тая обиколка на ФИ, че ми липсва боя Logrus написа: Сега след като Луфи се оправи по този начин, най-логичното нещо е да има вече изграден антидот към ъъъъ повече от триста отрови ... демек всички Следователно току що, той стана най-могъщата сила в Импел Даун Добре дошли в "Новия свят" изчетох какво ли не по архивите, за много неща сме били близко, досещали сме се какво следва, за други - нищо не сме познали... въобще шоу ... 2 по 50 страници теми само за войната бях го забравилтова последният чаптър не беше лош, дори с кеф го прочетох, според мен Луфи ще въздаде джъджмент ъпон фишмен айсланд по причини които скоро ще ни открие Ода. Luffy the Destroyer звучи твърде cool за да не стане вярно
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Яну 13, 2011 11:07 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
ван дер декен е сто процента хаки юзър, за да бъде капитан на подобен кораб както и неговите предци, сигурен съм, че хакито му е наследствено. Първия с по-сериозно хаки, преди Луфи и компания да минат в новия свят, а онзи отровния ще е за Зоро.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|