|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 12:49 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tegami Bachi 2: Reverse (есен 2010) Публикувано на: Пон Яну 10, 2011 1:06 pm |
|
Ludicross |
|
|
Регистриран на: Съб Май 29, 2010 6:31 pm Мнения: 2134 Местоположение: Велико Търново
|
Тва кога ще свърши ? Че чакам да стане и втория сезон complete, за да го почна цялото отначало.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tegami Bachi 2: Reverse (есен 2010) Публикувано на: Пон Яну 17, 2011 2:25 am |
|
HepMu |
|
|
|
И аз това гледах - преди косата му стърчеше на други посоки и по му тичаше, ако си сложи шапката сигурно ще е по-добре А Рода няма как да не оцелее, щом не са дали как умира всичко е ВЪЗМОЖНО Другото за Гошу дето си мислех е,че вероятно му е доста гадно какво е правил , докато е бил Noir. Може да иска да си отмъщава, да убива лошия самичък, както обикновено става и после му търчат по петите и му викат - ма защо всичко правиш сам , като имаш толкова приятели до теб и бла бла... А пък може и заради Noir да не му се живее..Или пък съвсем друго дето естествено още не знаем, защото не са ни го показали
_________________ My Anime List
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tegami Bachi 2: Reverse (есен 2010) Публикувано на: Чет Яну 20, 2011 2:31 am |
|
Rampage |
|
|
|
И след толкова време се сетих,че не съм гледал последните 14 епизода на анимето. Иначе,израдва ме,че Гошето се върна,че Лаг вече взе да ми ходи по нервите.Ако пак е станал Ноар,също няма лошо.Ще има повече интрига в анимето.След като свърши тоя сезон,усещам,че трябва да хвана мангата.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|