|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 8:30 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 12, 2006 1:07 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=665.gif) |
g3n3s1s |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 10:19 pm Мнения: 1435 Местоположение: Doesn't Matter
|
Kippei написа: Freya написа: Единственото, което ми се иска, е по-скоро да приключат с това говорене на енгриш. ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) За руския на Балалайка нищо не мога да кажа, понеже руският буквално ми е на по-лошо ниво от японския, но този "прекрасен" английски (особено на Леви) ми докарва болки в стомаха. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Това и мен ме дразни ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
как може да те дразни аз направо падам на земята от смях че немога да се сдържа особено когато Реви(защото идва от Ребека) почне да псува
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 31, 2006 4:13 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Сега изгледах последната серия на този сезон и единственото което ми идва да кажа е "Сугоооооой!!!".
Цялата якудза "мини сага" беше страшно яка, пък и патакламата около фалшивите долари също беше гот. Само не ме изкефиха близнаците...е, с изключение на момента в който Балалайка отстреля едното гадно хлапенце
Страхотген 2-ри сезон...дали ще има трети? Мисля, че е много вероятно.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 09, 2007 9:57 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=176_1234423123.gif) |
KnX |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Crap написа: Ъъъ ще има ли още епизоди?Щото на последния пишеше final и ако тва е края на анимето...ми нямаше толкова тъп край ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Накрая се замазва положението малко с 1 минута на лодката,ама ако тва верно е финалът,начи печели моят приз за най-тъп край ![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif) Иначе анимето е супер яко,много ме кефи как е нарисувано и мисля поне 2 амв-та да направя по него...да видим дали ще стане ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
хихихи
аз мойто амв съм го почнал и до бункасая трябва да е готово
иначе честно казано накрая очаквах всички да умрът ама
_________________ bah
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 11, 2007 11:12 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5014_1231794216.png) |
§amara |
Alice in Wonderland |
|
s2501 написа: абре четете манга-та като не ви кефи края ...
края беше ултра як ала бибоп само дето си оставиха вратата широко отворена за следващ сезон. мангата и отново мангата сега чета втория волюм и съм повече от доволен .
]Започнах я , но просто мразя да чета на компютъра .. наистина не издържам , а не мога да си позволя да си изкупя всичли vol ... така че се налага да се задоволя с анимето
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 01, 2007 12:56 am |
las7 |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Май ще си има още епизодчета.
Абе оня Ginji не е ли точно копие на Скар от ФМА. Само му липсваше белеза иначе дори некви татута си имаше момчето.
Хич не е лошо това аниме, ще има 100% нови епизоди се пак не забравяте че историята изопщо не се е развила. Оная мацка от Църквата на Насилието нали е от ЦРУ, ще има още бая епизоди от тва аниме.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|